ataIBA Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 3x lahko ugibate, kje sem. Na Ul. kneza Koclja 9. :angry: Zakaj ??? A ? ? O:-) (poMikijuMustrupress )
tom Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 3x lahko ugibate, kje sem. Na Ul. kneza Koclja 9. :angry: Mi je znano, kako poteka organizacija raznih projektov Zadnje dni sem intenzivno delal na enem projektu, ki se danes začne v Mariboru. Zato ste vsi toteki in tudi ostali vabljeni na Znanstival - www.znanstival.si. Stvar bo definitivno zanimiva, sploh za tiste, ki jih zanima znanost (pretežno fizika) na bolj zanimiv in poljuden način. Še posebej zanimivo bo v soboto med 11. in 16. uro pred stavbo pedagoške fakultete. Kaj se bo dogajalo pa je zaenkrat še vojna tajna :naughty: Aja za vse, ki jim je Maribor predaleč še informacija, da se bo dogodek istočasno odvijal tudi v Ljubljani.
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Dobro jutro banda! Eno vprašanje...ma kdo slučajno informacijo, kaj vse je treba nardit, da bi se Barcelona pobratila z Mariborom?
vuk76 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Dobro jutro banda! Eno vprašanje...ma kdo slučajno informacijo, kaj vse je treba nardit, da bi se Barcelona pobratila z Mariborom? Ce tebe posljemo v Spanijo je to ze pol uspeha.
riderrgirl Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Dobro jutro banda! Eno vprašanje...ma kdo slučajno informacijo, kaj vse je treba nardit, da bi se Barcelona pobratila z Mariborom? Samo ti moraš bit zraven pa ene mufke pa bojo vsi hoteli bit pobrateni Z Mariborom ne samo Barcelona.. :naughty:
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ce tebe posljemo v Spanijo je to ze pol uspeha. Ampak to pomeni, da bi se moral začet še španščine učit!!! Mater ej, zakaj nisem poslušal babičinega modrega nasveta, naj gledam španjole, ker so res fajn...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Samo ti moraš bit zraven pa ene mufke pa bojo vsi hoteli bit pobrateni Z Mariborom ne samo Barcelona.. :naughty: Ja, saj vem to, ampak jaz res ne bi bil rad z vsako vukojebino pobraten.
vuk76 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 (popravljeno) Ampak to pomeni, da bi se moral začet še španščine učit!!! Mater ej, zakaj nisem poslušal babičinega modrega nasveta, naj gledam španjole, ker so res fajn... Nic se nisi zamudil...ce dans zacnes bo glih slo skozi. Ampak manj kot 12 ur na dan bo skoraj premalo. Ce pa mas zeljo po treniranju z native speakerco pa tudi lahko zrihtamo ;-). Popravljeno Maj 28, 2009. Popravil vuk76
riderrgirl Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ja, saj vem to, ampak jaz res ne bi bil rad z vsako vukojebino pobraten. Vsako selo si še upalo ne bo zaprosit, da bi ti nastopal.. :unsure: pol bo izbira tvoja.. :yes: veš kak boš čeden v kratkih hlačkah, pa zgoraj brez z mufki po možnosti pinki barve... :naughty:
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ce pa mas zeljo po treniranju z native speakerco pa tudi lahko zrihtamo ;-). Daj mi no prosim njeno fotko na pm pošlji, da se lažje odločim za trening...
vuk76 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Daj mi no prosim njeno fotko na pm pošlji, da se lažje odločim za trening... Lahko ti jo opisem . Ze par ur sedi nasproti mene...pa se par ur bo... :naughty: To,da ima stanovanje v srediscu Barcelone ji prosim ne stej v minus.
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 To,da ima stanovanje v srediscu Barcelone ji prosim ne stej v minus. Zdaj pa sam še reči, da mi lahko letno karto za camp nou zrihta, pa pridem koj v fraku pa s prstanom gor.
vuk76 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Zdaj pa sam še reči, da mi lahko letno karto za camp nou zrihta, pa pridem koj v fraku pa s prstanom gor. Ti bi mel letno karto free of charge ali bi kaj prispeval zraven.
Mutika Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ampak to pomeni, da bi se moral začet še španščine učit!!! Mater ej, zakaj nisem poslušal babičinega modrega nasveta, naj gledam španjole, ker so res fajn... Ni panike, Vapo ... ponavljaj Una servesa Unionos, pa znaš vse!
Barracuda Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Kaj zaj banda, vidim da ste se razpisali...
ataIBA Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ni panike, Vapo ... ponavljaj Una servesa Unionos, pa znaš vse! Pa si lahko misliš kolko krat je to treba ponavljat ...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ti bi mel letno karto free of charge ali bi kaj prispeval zraven. A jaz naj Katalonki (če sploh je prava) plačam, da bom lahko gledal njen klub? Se bom delal, da tega nisem slišal...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Pa si lahko misliš kolko krat je to treba ponavljat ... Pa saj ni tak hudo, al je?
Darko3g Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Darko3g, a gre dovol dež? Al je še zmeraj premalo da bi motor ostal doma? Ne vem kje vı zıvıte, ampak tu pa res nı dezja. Pıha pa fejst. Pa morje valovıto ın ne premrzlo. Çeşme - Izmır, Star mı je poslal pozdrav ız Azıje, jaz sem mu ga vrnıl ız male Azıje. Domov prıdem glıh na abrahama (abrahamko), tak da bom po obılnı hranı lahko se malo jedel. Vıdım, da prıdno nakladate, jaz pa sem komaj danes prısel do ınterneta. Pa se turska tıpkovnıca me zeza. Se vıdımo jutrı.
Mutika Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Pa si lahko misliš kolko krat je to treba ponavljat ... Una servesa se reče, ataIBA? .. ups, španščina mi nije baš jaka strana, priznam ... torej, una servesa Uniona? @Darko3g, kam boš te ti šel na? Najverjetneje ti je turški zrak malce one krivulje pod lobanjo premešal ... ... te pa ne jej tolko! Lahko noč, toteki!
Barracuda Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 (popravljeno) Dobro jutro banda tota, ribi že bedima... Danes pa... JU-JU-JU-HUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Popravljeno Maj 29, 2009. Popravil Barracuda
vuk76 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 A jaz naj Katalonki (če sploh je prava) plačam, da bom lahko gledal njen klub? Se bom delal, da tega nisem slišal... Prava je prava....od srede dalje letajo trije Spanci ter tale Spanka v dresih od Barcelone okoli.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se