Barracuda Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 O... flugplac je že po dežu fajn, kaj šele če bi blo lepo... Nekaj smo jih pogrešali, mislim da bo kmalu popravni
vuk76 Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Dobro jutro...so rekli da arbeit macht frei...pa se mi ne zdi glih tak...
BremzPenzl Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Bemtiš banda motoristična Ste fčere bouge fligere tak okupirali da so pozabli špricat proti toči .. :evilgrin: pol pa mi je toča celi paradajz stukla pa kumarce tui... ..to mi bote drago plačali :naughty: zaj ko neom mogo zelenjave jest, mi bote fsaki en pir plačali :beer1: oniga ta zeleniga z rogami
Furioso Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 zaj ko neom mogo zelenjave jest, mi bote fsaki en pir plačali :beer1: oniga ta zeleniga z rogami ja te pa prii, ne? :fredy:
Darko3g Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 ja te pa prii, ne? :fredy: Glih ta pravi se oglaša. :krneki: Vabi na obiske, ko pa prijemo, pa splini. Smo cejli cajt glejali v oblake keda bos vun prleto. Pa smo rajtali, da si brez bencina ostal pa si kuj gori parkiro (pod kakim oblakom, da neoš moker).
BremzPenzl Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 ja te pa prii, ne? :fredy: Ki si te fčere bil, sn mislo da ti ketna segne do Inn-a... :naughty: Sva z Vapotekom mogla fse sama požret... ... ..kak je blo hudo
Marvin2 Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 (popravljeno) Za vse tujce prilagam SŠKJ, da bote vedli, kaj se na forumi menimo. :krneki: S__KJ.doc Popravljeno Junij 17, 2009. Popravil Marvin2
Igorr Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Za vse tujce prilagam SŠKJ, da bote vedli, kaj se na forumi menimo. :krneki: Uči knjigu, žabare.
MowzancR Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Jap, v torek si pa res nisem upal z motorjem kam.. Sem raje gledal, kako mi toča boža avto.. Sreča da je trdoživa stvarca :krneki: Pa voham, da bo jutri lep dan.. Grem na šiht z motorjem, ob 15h pa akcija.. Moram še pogledal zadnjih par strani, kaj je Gody vse lepega predlagal, da znese za ene 5 ur turistične vožnje..
Mutika Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 (popravljeno) Lahko noč, toteki! Popravljeno Junij 17, 2009. Popravil Mutika
bmwslo Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Dobro jutro in dober dan vsem! Itaq
BremzPenzl Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Jutro fsem fkup ...mali petek je :naughty:
MowzancR Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Jutro! Sem predelal eno Godyjevo mapo.. Ima še kdo čas? O:-)
Barracuda Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Dobro jutro banda! Kako kaj? Muti vidim, da samo dela, drugi očitno tudi, saj se bolj malo dogaja tukaj na forumu. Kaj delamo ta vikend? Jaz še mam vsaj do torka gips, tako da... j*bem jejža Moja krumpa, tako da sma popolni par. Lahko pa kaka runda pade ki?! :naughty: :krneki: @MowzancR Jaz mam čas, sam z gipsom ne morem nikamor, tak da ti kr pridi po mene, da se vsaj malo na zadnjem zicu peljem Kam grema?
MowzancR Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Dobro jutro banda! Kako kaj? Muti vidim, da samo dela, drugi očitno tudi, saj se bolj malo dogaja tukaj na forumu. Kaj delamo ta vikend? Jaz še mam vsaj do torka gips, tako da... j*bem jejža Moja krumpa, tako da sma popolni par. Lahko pa kaka runda pade ki?! :naughty: :krneki: @MowzancR Jaz mam čas, sam z gipsom ne morem nikamor, tak da ti kr pridi po mene, da se vsaj malo na zadnjem zicu peljem Kam grema? Hehe, 14:55 bodi pred Univerzo v opremi.. Pa greva tisto ruto, ko sem zgoraj dal link
tom Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Hehe, 14:55 bodi pred Univerzo v opremi.. Pa greva tisto ruto, ko sem zgoraj dal link Hej! Kaj tisti Fazer, ki je danes stal pred rektoratom univerze je tvoj?
MowzancR Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Hej! Kaj tisti Fazer, ki je danes stal pred rektoratom univerze je tvoj? Pa tvoj je bil on moder tik zraven? :naughty:
tom Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Pa tvoj je bil on moder tik zraven? :naughty: Točno tak...tak da se mogoče celo poznama
MowzancR Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Točno tak...tak da se mogoče celo poznama V bistvu sva soseda na šihtu Sem na TehnoCentru.. Samo sem šele par dni nazaj ugotovil, kdo poseduje tist Kawasaki, pa te še nisem uspel zalovit na hodniku
tom Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 V bistvu sva soseda na šihtu Sem na TehnoCentru.. Samo sem šele par dni nazaj ugotovil, kdo poseduje tist Kawasaki, pa te še nisem uspel zalovit na hodniku Se mi je zdelo ja...no fajn, pa lahko kdaj po šihtu kakšno turo naredima
Mutika Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Ojla, toteki! 1200 !!! Kaki asi smo ... skor taki ko Štamprleki! :naughty: @ Barracudek ... ja, res ... zdaj pa res ni več heca. Festival se začne že jutri teden! :unsure: Kriza ... Hej! Kaj tisti Fazer, ki je danes stal pred rektoratom univerze je tvoj? Pa tvoj je bil on moder tik zraven? :naughty: Točno tak...tak da se mogoče celo poznama Kake face pa sta viadva ...! Kaj je mogoče še keri blizu Narodnega doma v službi? Pa se mogoče ne poznamo ... . Hec. Kak dobro, da mamo Motosvet.
T-boy Objavljeno Junij 18, 2009 Opozori Objavljeno Junij 18, 2009 Ojla, toteki! 1200 !!! Kaki asi smo ... skor taki ko Štamprleki! :naughty: Itaq, da smo asi, ceprav ti si asica. :grim :grim :grim Se malo, pa jih mamo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se