maus Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 tuti fruti lav ju Muti vse najboljšejše (torej veliko mene) za rojstni dan
tom Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 (popravljeno) Muti vse najboljše in veliko varnih ter užitkarskih kilometrov na tvojem kwaku Popravljeno Julij 7, 2009. Popravil tom
Darko3g Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Če zapojem s svojim prvim kvaritonom: Mutilein, du darf nicht traurig sein... In Ivo Robič bi danes gotovo pel takole: Mit 50 fängt das Leben erst an Imel sem to srečo, da sem te včeraj ujel še ravno v zadnji fazi pubertete. Danes zvečer bom že lahko preveril razliko v zrelosti. Vse najboljše pa tako že imaš (Godyja, motor, prijatelje, Lent) - torej samo uživaj.
Kamikazica Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 MUTIKA, VSE NAJBOLJŠE!!! ... in samo uživaj ... tako kot pravi Darko3g.
Beco Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Muti fse naj naj in naj se več ne dogaja da bi koza ostala lačna zaradi službe...
Mutika Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Dragi moji, VSEM najlepša hvala, za lepe želje in pozdrave, predvsem pa zato, da ste se spomnili name.
T-boy Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 (popravljeno) ...itaq! Popravljeno Julij 8, 2009. Popravil T-boy
Mutika Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 T-boy, ! Vapo, hvala za danes, ej, ... pa saj veš! KeC, Lejči, NN666 - zelo lepo presenečenje! Kamikazica, hvala ti za podporo, carica si, hvala, , Rocky, ti pa tudi presenečaš na polno, odlična torta! Predvsem pa ... Gody, ti si zakon! Čeprav sem jezna nate, vseeno priznam, da si mi priredil veliko veselje! ! Dragi toteki moji, včeraj mi je bilo tako lepo z vami, po daljšem času (saj bo Lenta kmalu konec, še nekaj dni!), sem pa bila pravzaprav precej neprisotna, opravičujem se vam! Ampak, če verjamete ali ne, polovice se sploh ne spomnim, saj sem bolj kot ne ... dremala! ! Utrujena sem, res ... ej, že dolgo ne tako. Saj bom kmalu tista stara (pa ne po letih), taprava, le odpočit si moram. Danes grem s kurami spat!
Rocky Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 T-boy, ! Saj bom kmalu tista stara (pa ne po letih), taprava, le odpočit si moram. Danes grem s kurami spat! Mutilein, ma kako spanje s kurami. Ob 20:45 ima, da si v Ljudskem vrtu na fuzbalu. Po možnosti med Violami! :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
buel Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 (popravljeno) Je toti mogoče Motosvetovec?? Slikano v nedeljo v MB na dvojnem mostu. Popravljeno Julij 8, 2009. Popravil buel
Barracuda Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Je toti mogoče Motosvetovec?? Slikano v nedeljo v MB na dvojnem mostu. če je motosvetovec nevm, vem pa kdo je :naughty:
Marvin2 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 (popravljeno) če je motosvetovec nevm, vem pa kdo je :naughty: Pa to je Doctor!!! Popravljeno Julij 8, 2009. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Je toti mogoče Motosvetovec?? Slikano v nedeljo v MB na dvojnem mostu. Vidi ga ... Rossi!
Igorr Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 če je motosvetovec nevm, vem pa kdo je :naughty: Pa to je Doctor!!! Vidi ga ... Rossi! Pojma nimate- Kamikazica ima nov motor in opremo. :naughty:
Electric Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Je toti mogoče Motosvetovec?? Slikano v nedeljo v MB na dvojnem mostu. Je bil šraven mogoče še kdo ki se težko pelje po 2 kolesih al je bil sam? Drugače pa bi ta moped naj šel kmalu iz trgovine po tleh in zato je zdaj v fiat plastikah :naughty: Pa ni bil rossi, no razen če je ta motor malo manjši od njegovega pa da zgleda večji Sicer z zamudo Mutika vse najbolje, pa veliko uživaške in varne kilometrine v življenju
tom Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Hojla toteki! Zgleda, da se bo čez vikend vreme končno malo popravilo. Fajn bi blo, če bi spet kakšno skupno turo naredli. Mene že prav vleče spet nekam na avstriske prelaze.
MowzancR Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Hojla toteki! Zgleda, da se bo čez vikend vreme končno malo popravilo. Fajn bi blo, če bi spet kakšno skupno turo naredli. Mene že prav vleče spet nekam na avstriske prelaze. V soboto moram biti na koroškem, v nedeljo sem pa jaz tudi za kak celodnevni izlet.
vapotek Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Je toti mogoče Motosvetovec?? Glede na to, kak je skup nametan, srčno upam da ne...
Mutika Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 Ta vikend brez mene ... še vedno festivalske obveznosti. Bo pa v ponedeljek, 13. julija, točno eno leto od moje nesreče. :unsure: Hitro mine ... ampak, po 19. juliju pa na motor, deset do štirinajst uživaških dni, Dolomiti, Švica, Francija ... here we come!
Barracuda Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Evo me!!! Direkt iz poškodbenega na UKC Maribor, kjer sem postal stalna stranka. Men se bo ftrgalo, kaj je narobbe letos??? Smola sem me drži skoraj povsod... Vpračanje če je blo kaj v zvezi z motoriranjem, je odveč (glej vreme ) Vzamem nalgesin al pa dva pa grem spat... Mi bo kr hitro te škatlce sfalilo, glede na to kolk mi jih je predpisal zdravnik. Lahko noč toteki in totike
Kamikazica Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Dobro jutro! A, pri vas tudi dežuje?! Evo me!!! Direkt iz poškodbenega na UKC Maribor, kjer sem postal stalna stranka. Men se bo ftrgalo, kaj je narobbe letos??? Smola sem me drži skoraj povsod... Vpračanje če je blo kaj v zvezi z motoriranjem, je odveč (glej vreme ) Vzamem nalgesin al pa dva pa grem spat... Mi bo kr hitro te škatlce sfalilo, glede na to kolk mi jih je predpisal zdravnik. Lahko noč toteki in totike
gumby Objavljeno Julij 10, 2009 Opozori Objavljeno Julij 10, 2009 Dobro jutro! A, pri vas tudi dežuje?! Niti ne omenjaj... me že abstinenčna kriza daje... Bo treba kar po dežju it
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se