Furioso Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Prej? Razen če v Gniliboru štejete čas nazaj... Ma ne, mi smo ob začetku moderne dobe začeli štetje znova, vi pa še niste tako daleč... O:-) :fredy:
MowzancR Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Fajn se imejte, pa se beremo čez 10 dni :naughty: hej då
davidg Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Fajn se imejte, pa se beremo čez 10 dni :naughty: hej då Pazi na ovinku . D.
ataIBA Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Fajn se imejte, pa se beremo čez 10 dni :naughty: hej då Vejš da ! Uživaj maximalno.
Barracuda Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Moj tel mate, men se lušata pira, zaj pa da vidim kdo si upa :krneki:
ataIBA Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 happy birthday, off to Korcula... Uživaj maximalno! Naslednji teden pridem za vikend, sedaj pa nekam dunem , ker se je vreme porihtalo . Na jug čez 15 minut :evilgrin: .
ataIBA Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Uživaj maximalno! Naslednji teden pridem za vikend, sedaj pa nekam dunem , ker se je vreme porihtalo . Na jug čez 15 minut :evilgrin: . Torej, kompletna družina Vangecof uživa v Sv. Filipu & Jakovu zaslužene počitnice pri super gazdeku Ivici . Z mojo sva preživela odličen obisk - vikend . Jutri pa delat!
davidg Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Torej, kompletna družina Vangecof uživa v Sv. Filipu & Jakovu zaslužene počitnice pri super gazdeku Ivici . Z mojo sva preživela odličen obisk - vikend . Jutri pa delat! Fajn... Jaz in moja sva tudi imela načrt obiskat Vagece, pa žal zaradi službenih obveznosti ni šlo . Sva dobila MMS - ko ste se postavljali na plaži!!! Mater, kar sline so se mi začele cedit! Dalje delat . D.
GRUNF Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 S fuzbalaom bi res lahk nehali nabijat :krneki: ker mi je to kr en šport Drgač pa če moja draga pravi da ma čez vikend že počitnice, jaz bom jutri stisno da nardim vse do konca kaj me čaka, pol pa mogoče pelam še jaz mojo malo nekam, namreč roka je danes prestala že drugo preizkušnjo, cca 30km, PB, razen rokavice še nisem stlačil gor Do torka morem bit pa že nazaj ker me čaka šraufarija Gremo kaj na lent pogledat? Maš pač dve levi nogi...saj bo boljš.... :evilgrin:
davidg Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Maš pač dve levi nogi...saj bo boljš.... :evilgrin: Eh, za golmana bi že bil dovol dober. V nasprotni ekipi seveda . D.
ataIBA Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Fajn... Jaz in moja sva tudi imela načrt obiskat Vagece, pa žal zaradi službenih obveznosti ni šlo . Sva dobila MMS - ko ste se postavljali na plaži!!! Mater, kar sline so se mi začele cedit! D. MMS sta dobila, ko smo pili pir pri ribici :beer1: :beer1: čoporativno. Komaj sem prišel s fure in moram jutri službeno v Črno goro. V sredo ob 9,30 moram biti na letališču, pride kolega iz Beograda in delamo po vprašanju sanacij streh večjih m2.... Da pa se ne bom cijazil z avtom, krenem jutri z motorjem . Jebeš tako službo :evilgrin: . V četrtek pa moram biti doma, ker moram v petek zjutraj vzet in jo peljat na Korčulo za vikend. Pol se pa dva dni ne vsedem na motor :closedeyes: .
T-boy Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 ...Da pa se ne bom cijazil z avtom, krenem jutri z motorjem . Jebeš tako službo :evilgrin: . V četrtek pa moram biti doma, ker moram v petek zjutraj vzet in jo peljat na Korčulo za vikend. Ni ti lahko, ane?
ataIBA Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Ni ti lahko, ane? O:-) ..malo bom zmatran, če pa pade dober posel,
GRUNF Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Eh, za golmana bi že bil dovol dober. V nasprotni ekipi seveda . D. Jaz sn golman...kaj boš pa zaj?? :evilgrin: :naughty:
Beco Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 KAj zaj toteki, ki se danes dobimo, da nemo spet ko raztresene kure po Mb in okolici?
Beco Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 KAj zaj toteki, ki se danes dobimo, da nemo spet ko raztresene kure po Mb in okolici? BTW jaz predlagam flugplac :naughty:
Darko3g Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 BTW jaz predlagam flugplac :naughty: Jaz spet ne morem :wacko: . Ste prejšni teden preveč navijali, pa moram it v Ljubljano medaljo zapit. (srebrna - lahki dvojni dvojec). Pa še plohe in nevihte napovedujejo, tak da bom verjetno moker tudi zunaj. P.S. Za nepoznavalce: Ko je bog ugotovil, da je veslanje samo za najboljše, je izumil še nogomet. P.P.S.: Real athetes row. All other just play games. Veslanje - šport za prave moške (ne vem pa, kaj jaz delam zraven)
Furioso Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Veslanje - šport za prave moške (ne vem pa, kaj jaz delam zraven) Nekaj o izjemah in pravilu mi pride na pamet?
Barracuda Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Beco prehitel si me... V glavnem, pokažimo danes, da se kljub malo razredčenim vrstam, znamo zbrat v velikem številu!!! Zato je danes udeležba še bol važna!!! Flugplac odgovarja tudi meni Se vidimo!
Mohorko Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Pozdravljeni Toteki. Se bom kot "novopečeni" danes pridružil na flugplatzu in dal za pir(e) ali kofetek(e) ... Ob petih ? Šestih ? Sedmih ? Kdaj ?
hilton Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Pozdravljeni Toteki. Se bom kot "novopečeni" danes pridružil na flugplatzu in dal za pir(e) ali kofetek(e) ... Ob petih ? Šestih ? Sedmih ? Kdaj ? hja lahko zaj ze kr, ker eni mamo dopust pa nam je dolgcajt
Barracuda Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Pozdravljeni Toteki. Se bom kot "novopečeni" danes pridružil na flugplatzu in dal za pir(e) ali kofetek(e) ... Ob petih ? Šestih ? Sedmih ? Kdaj ? at 20:00
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se