maus Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Kaj pa se samo po ridah voziš, Mauzi, bi šel čez Pavličevo, bi se srečali, ali pa na Grossglockner, tam bi pa celo jato totekov srečal! se marsikje drugje vozm... pa te ne vidm Samo se tvoj je manjkal v skupini sintesajzerjev ta vikend...da bi se keri izmed nasih malo navlekel lepote tvojga...;-). Frips je z ponosom kazal bojne rane montaze Rizome ;-)))))))))))) mormo se res dobit in zapit Fripsove bojne rane
gumby Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Par slikic: Prvi postanek, takoj čez mejo v Dravogradu... nekdo malce je pobegnil, in nas je moral počakat Postanek v Ebene Reichenau (motorji žejni, mi tudi) Ne, ni se vsipal dež Jez Kölnbrein in akumulacijsko jezero Malo pavze, dokler je rdeča na semaforju
davidg Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Gumby!!! ŠEEEEEEEEEEEEEEEEE . D.
gumby Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 1/2 konjenice na Kleku Tam nekje spodaj se dva sprehajata Dežurna fotoreporterka na delu Prihod v Zell am See Med postankom na prelazu Gaberl se je vsipalo ene 20 ATVjev
gumby Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Großglockner, vrh nekje v oblakih Ledenik Zell am See Sencaaaaaaaaaaaa Tak, to je to... bodo še drugi kaj nalimali
Darko3g Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Darko, a ti si med Čehe prešaltal? Vsaj na računu iz hotela piše KAWNICA, TSCHEHISCHE REPUBLIK Očitno je moja nemščina bolj češka, pa me je kar tja uvrstila.
GRUNF Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) Kolk vam je Franca plačo, da ste ga sebo vzeli?? :evilgrin: Al ste MCM-ovce srečali?? :naughty: Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil GRUNF grepavl 1
davidg Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Kolk vam je Franca plačo, da ste ga sebo vzeli?? :evilgrin: Al ste MCM-ovce srečali?? :naughty: Franca nič več ni prlačal kot ostali , MCMjevcev pa žal nismo srečali . D.
GRUNF Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Razumljivo, ne...so bli prehitri....
davidg Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Razumljivo, ne...so bli prehitri.... Absolutno . Sej veš kak se mi vozimo, ko penziči . D.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Rizling? Te pa daj liter liter... Kaj zaj, si že spiu, al še boš do septembra toti liter žulo ... ?
Marvin2 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) Absolutno . Sej veš kak se mi vozimo, ko penziči . D. :xx: Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 :xx: Boljše tak, kot prešaltat na presno papico ..... Kak fajn, da je blo fajn! Jutri v živo! Komak čakam, da čujem zakaj si vsi avstrijski policaji talajo dobiček :evilgrin: .
Vanga Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) Boljše tak, kot prešaltat na presno papico ..... Kak fajn, da je blo fajn! Jutri v živo! Komak čakam, da čujem zakaj si vsi avstrijski policaji talajo dobiček :evilgrin: . Dobiček? Jaz nič ne vem. :blink: .) Evo, do jutri pa si lahko ogledate ga. Varadero TUKAJ Bomo jutri kakšno v živo rekli, res je bilo sevtovno, 11 mopedov, 14 ljudi. :naughty: Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil Vanga
davidg Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 :xx: Kaj pa si s tem hotel povedat? :unsure: D.
ataIBA Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Dobiček? Jaz nič ne vem. :blink: .) Evo, do jutri pa si lahko ogledate ga. Varadero TUKAJ Bomo jutri kakšno v živo rekli, res je bilo sevtovno, 11 mopedov, 14 ljudi. :naughty: ... mnogo dobro in lepo. Od slin mi je dvignilo parket!!!!
Marvin2 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 (popravljeno) ... mnogo dobro in lepo. Od slin mi je dvignilo parket!!!! He he, sline!? :naughty: (parket? :unsure: ) Ta fura si zasluže drugo vlažnost! :krneki: Kaj pa si s tem hotel povedat? :unsure: D. UUUUUUUUUUUUU! :evilgrin: Popravljeno Avgust 17, 2009. Popravil Marvin2
Marvin2 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Boljše tak, kot prešaltat na presno papico ..... Kak fajn, da je blo fajn! Jutri v živo! Komak čakam, da čujem zakaj si vsi avstrijski policaji talajo dobiček :evilgrin: . Presna papica je tak fajn, vsi kelneri so penasti, nikjer ne dobiš nič (ker si pač ta normalni svet normalno kuha, odkar obvladujemo OGENJ), pol pa ni čudno, da tak pohujšaš, ups, shujšaš.
Igorr Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Dobiček? Jaz nič ne vem. :blink: .) Evo, do jutri pa si lahko ogledate ga. Varadero TUKAJ Bomo jutri kakšno v živo rekli, res je bilo sevtovno, 11 mopedov, 14 ljudi. :naughty: Kje se že napišem za naslednji izlet?
davidg Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 UUUUUUUUUUUUU! :evilgrin: :unsure: Še vedno ne kapiram . Daj mi pomagaj prosim ! D.
BremzPenzl Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Bremzl, daj no, pridi že enkrat malo dlje od radiusa Gojzer - tvoja bajta! či sn pa pejš , do flugplaca pejš it je pa predauč :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se