Ski_Fanatic Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Evo, do jutri pa si lahko ogledate ga. Varadero TUKAJ Vidim, da ste glih kontra fse prefurali, kot pa smo jih mi. Važno da ste uživali in da vam je vreme služlo.
Barracuda Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Lep dobrojutranji pozdrav Včeraj sem od 21:30 uspešno zmontiral turbo in ostle zadeve. Zdaj pa novim podvigom naproti
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Ojlala, totekiiii! Kje bomo danes? Jaz bi predlagala Gojzera, da te enkrat spet po dolgem cajtu Bremzla vidimo, če se niste preveč zapičli v tisti flugplac, kjer, pošteno povedano, kelnarco prosiš, če smeš kaj gnara tam pustit ... povejte. Sicer pa, večina odloča. Pa še vic za dobro jutro: Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30. Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni" Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša".
pajkica Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Kje se že napišem za naslednji izlet? i ja bi
Electric Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Še jaz še jaz, seveda če me bote coj vzeli, da neo te samo enx fura s toteki v totem leti.
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Kaj zaj, šalabajzeri? Kaj ste vsi po mišjih luknah, ko pa je tak vroče? Kje se dobimo danes?
Darko3g Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Jaz pridem h Gojzerju. Če tam ne bo nobenega plačam rundo.
Marvin2 Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Ojlala, totekiiii! Kje bomo danes? Jaz bi predlagala Gojzera, da te enkrat spet po dolgem cajtu Bremzla vidimo, če se niste preveč zapičli v tisti flugplac, kjer, pošteno povedano, kelnarco prosiš, če smeš kaj gnara tam pustit ... povejte. Sicer pa, večina odloča. Pa še vic za dobro jutro: Bosanc pride na občino Kranj ob 7:30. Ga vidi varnostnica pa pravi: "Ooooo, vi ste pa zgodni" Bosanc jo pogleda pa pravi: "Nisi ni ti pičko loša". Pridemo do gojzara, ker smo tam lahko zgodni. (nihče nas ne meče vun :-))
Mutika Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Odlično, torej bomo po dolgem cajtu sper Bremzla vidli! Torej, toteki, danes je aktualen Gojzer. Te pa midva z Godyjem tudi tja prideva.
Vanga Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 i ja bi Še jaz še jaz, seveda če me bote coj vzeli, da neo te samo enx fura s toteki v totem leti. Se moramo vkup vsest in razmislit. Kake finte, vsak je dobrodošel, če le ni na hantle. Upam, da se kmalu vidimo! Odlično, torej bomo po dolgem cajtu sper Bremzla vidli! Torej, toteki, danes je aktualen Gojzer. Te pa midva z Godyjem tudi tja prideva. Torej danes pri Gojzerju, roger.Do takrat pa vsem
ataIBA Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Torej danes pri Gojzerju, roger.Do takrat pa vsem Ok! Se vidimo pri Rogeru, Gojzer. Do takrat pa vsem ...... :naughty:
Marvin2 Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Ok! Se vidimo pri Rogeru, Gojzer. Do takrat pa vsem ...... :naughty: Seos Rogera, torej pri gojzeru! Baje pa so pa v Habakuku v bazenu krči, torej ne hodit tja plavat! :krneki:
BremzPenzl Objavljeno Avgust 18, 2009 Objavljeno Avgust 18, 2009 Odlično, torej bomo po dolgem cajtu sper Bremzla vidli! Torej, toteki, danes je aktualen Gojzer. Te pa midva z Godyjem tudi tja prideva. Tak, Bremzla pa Matjuško ste vidli ka pazaj :naughty: Muti vredi si to zorganizirala, fsaka ti čast Lejpo vas je blo videt, pa kaj maliga z vami spit. :beer1: :beer1: :beer1: Bremz ma vas rat
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Dobro jutro po kratki noči. Sem preveč zaspan, da bi se nasmehnil, pa sem prosil Naravo, da to stori zame.
Mutika Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Dober dan, banda! Ste se ga včeraj še fejst zatolkli, da ste danes tak tiho? :evilgrin: :naughty: Jaaaaa, fajn je blo, kot vedno. Eni se sicer odšunjajo, ne da bi vsaj adijo rekli v pozdrav, ampak, ljudje smo pač različni. Tak, Bremzla pa Matjuško ste vidli ka pazaj :naughty: Muti vredi si to zorganizirala, fsaka ti čast Lejpo vas je blo videt, pa kaj maliga z vami spit. :beer1: :beer1: :beer1: Bremz ma vas rat Končno, da smo se te vidli! Je bil že skrajni cajt.
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Glede na včerajšnjo debato o O in X ringih pri verigah sem našel tole slikico:
Mutika Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Glede na včerajšnjo debato o O in X ringih pri verigah sem našel tole slikico: Ti si res pravi štručko. Temu bi lahko rekli "Acta, Non Verba"!
tati Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 en vroč pozdravček iz prestolnice na lepše konce.....
Marvin2 Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Glede na včerajšnjo debato o O in X ringih pri verigah sem našel tole slikico: Serbus, zanimivo, torej je oring med ploščicami na strani verige. Jaz ti vseeno predlagam da jo zamenjaš. Če računaš, da recimo veriga stane 150 eur z zobniki, ti pa si z njo prevozil 40.000 km, kar pomeni, da na 1000 km stane 3,75 eur. To pomeni, da boš prišparal za dve kavi, če jo zamenjaš čez 1000 km, zmeraj pa boš razmišljal, ali še bo zdržala naslednji vikend. Menjaj to sranje in nehaj razmišljati, ker te bo še na cesti pustila!
BremzPenzl Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Serbus, zanimivo, torej je oring med ploščicami na strani verige. Jaz ti vseeno predlagam da jo zamenjaš. Če računaš, da recimo veriga stane 150 eur z zobniki, ti pa si z njo prevozil 40.000 km, kar pomeni, da na 1000 km stane 3,75 eur. To pomeni, da boš prišparal za dve kavi, če jo zamenjaš čez 1000 km, zmeraj pa boš razmišljal, ali še bo zdržala naslednji vikend. Menjaj to sranje in nehaj razmišljati, ker te bo še na cesti pustila! Kaj si ti ja nor 40.000 z eno ketno ! To bi mogo že zdavnaj mejat
Igorr Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 (popravljeno) Menjaj to sranje in nehaj razmišljati, ker te bo še na cesti pustila! In ko jo vrže dol, zaradi "rukarja" razbije še blok, pa olje začne liti ven, pa je treba blok švasati... Da ne omenim tiste, ko se ketna strga in ti jo okoli noge navije. :closedeyes: Darko, 40kkm je kar precej- lahko si vesel, da si jih naredil toliko. Zdaj bo pa čas za menjavo ketne in(!) zobnikov. Jasno, če je toliko raztegnjena, da je ne moreš več normalno napeti. Popravljeno Avgust 19, 2009. Popravil Igorr
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 (popravljeno) Pa kaj je z vami, menda ne bom ketne hitreje menjaval ko gume :naughty: . Če ma prva guma čez 33 Mm pa je še vsaj 3 mm profila, mora veriga zdržat vsaj 48 Mm (ups, saj tolko že ma). Nič bat, sem že naročil novo DC pri Saplexu (jutri jo dobim) in zaaral Dančija, da jo menjava. Preden grem po Evropi, bi rad imel novo, saj je vožnja že kar neudobna (morda pa bi pustil verigo in menjal motor ). Kar se tiče napenjanja ni težav, ker še ni raztegnjena preko predpisane meje. BTW: komplet stane 120€ na 48.000 km kar je 2,5€/1.000km in ker ne pijem kave, sta to dve in pol kuglici sladoleda (najraje stračatela). Sliko sem nalimal le zato, ker smo včeraj debatirali, kje so ta tesnila (O,Z,X,W) in tu se lepo vidi. Popravljeno Avgust 19, 2009. Popravil Darko3g
Darko3g Objavljeno Avgust 19, 2009 Objavljeno Avgust 19, 2009 Igor: Vidim, da imaš še vedno VFR 800. Kako si uredil z izpitom in blokado?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se