Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Glih si bom na nekem forumu ugled nabirala, ja ... sicer pa, danes sem si v lastnih očeh totalno (vsaj Gody me je fejst pohvalil) dvignila ugled, ker sem uspela po eni srednje dolgi moto-furci (z Godyjem sva se malce po Avstriji potepala - Tom, oprosti, sploh nisem videla tvoje objave) prekolesariti še 22 km - včeraj pa jih je bilo dobrih 38. Skupaj na vikend kakšnih 60 km - zame ogromen dosežek!

Sploh ni problema...sem bil danes za spremstvo kolegu na kolesarskem maratonu dveh dežel, nato pa sem skočil še na goličko, tako da je bil dan prav pester.

Objavljeno

Jutro vsem skupaj

Objavljeno

Dobro jutro TOTEKI!

Končno lahko spet rečem, da sem bil nekeje z mopedom. 750km, po ne preveč motorističnih cestah se je nabralo.

Objavljeno

Dobro jutro....iz Tezna... :naughty: :yea1:

Jutro!

Pa vse Naj Naj :), z malo zamude a ipak :P.

D.

Objavljeno

Jutro!

Pa vse Naj Naj :), z malo zamude a ipak :P.

D.

Tnx....ah,kje je ze to....;-) je pa dans pred enim mesecom praznovala tudi moja :wub: Se samo 11 mesecev do trojke... :whistle:

Objavljeno

Tnx....ah,kje je ze to....;-) je pa dans pred enim mesecom praznovala tudi moja :wub: Se samo 11 mesecev do trojke... :whistle:

Hah! Prava mladostnica madonca :P. Še jaz bom nadel trojko prej kot ona! :rolleyes:

D.

Objavljeno

Hah! Prava mladostnica madonca :P. Še jaz bom nadel trojko prej kot ona! :rolleyes:

D.

Kaj...tak si ze star?? Jaz bi se zamislo ;-) Trojka je zahrbtna, ful...

Objavljeno

:krneki::kva2:

D.

Objavljeno

D.

13 al' 23? :unsure:

Objavljeno

13 al' 23? :unsure:

Eh, Furi... 3 valda!!!!! :whistle:

D.

Objavljeno

Eh, Furi... 3 valda!!!!! :whistle:

D.

Boš zmogel? :naughty:

Objavljeno

Če kdo nuca kako trojko, mu jo lahko dam. Vključno z nulo coj. Ostal bi 26 letnik in bil 4 leta mlajši od sina. Gre vuntrance_41_w00t2.gif

Objavljeno

Hah! Prava mladostnica madonca tongue.gif. Še jaz bom nadel trojko prej kot ona! rolleyes.gif

D.

Malinovci ... whistle.gifrolleyes.gif

Objavljeno

Prvo poročilo po zaplembi žolča .. he he

Dragi Toteki, osmi dan po operaciji sem (za)mahnil eno solo turico proti istri ..

Nisem vedel, kako se bo obneslo zdravje, pa sem jo rajši potithoma mahnil sam, da ne bi bil komu v breme.

Torej, štart zjutraj ob 5.00 iz Skok, potem malo kombiniral magistralko in AC (negla in vlaga - drek !), skozi Kačje ride pa do Kopra,

Prvi zaresen postanek v Poreču (tam so otroci na letovanju in jim je zmanjkalo 'perja' ..), pa lahna kopel v Limskem kanalu, potem do Vodnjana,

nato obrnil nazaj proti Poreču in po nadvse lepi cesti proti Pazinu, nato s sklonjenu glavo pod Učko, kafetek v Opatiji, pa do Ilirske Bistrice,

še enkrat skozi Kačje ride in počasi po magistralki proti Skokam.

12 ur, 812 kilometrov - ni nevemkaki dosežek, imam pa dober občutek, da sem brez žolča še hitrejši, he he ..

Upam, da ste se tudi vi imeli 'hitro' ..

Rekorde podiraš, ker brez žolča je vse lažje! :OK:

Objavljeno

Rekorde podiraš, ker brez žolča je vse lažje! trance_40_thumbup.gif

Logično, ker noben ti več ne gre na jetraslap.gif .

Objavljeno

@ Marvin: Rekorde podiraš, ker brez žolča je vse lažje! trance_40_thumbup.gif

@ AtaIba: Logično, ker noben ti več ne gre na jetraslap.gif .

He, he, mogoče sem si pa zato malo bolj upal, ker imam trebuh še vedno skup zašit in če bi padel, se ne bi tako fejst razletel ... Hm ?

Objavljeno (popravljeno)

Boš zmogel? :naughty:

Vprašanje kaj :). Defaultni odgovor pa je itka "JA" ;).

Malinovci ... whistle.gif:rolleyes:

Čuj, kaj ti si na hantle?! :evilgrin: :rolleyes: BTW: Reči sineku naj me jutri čez dan pokliče, da se dogovoriva :).

D.

Popravljeno . Popravil davidg
Objavljeno (popravljeno)

Prvo poročilo po zaplembi žolča .. he he

Dragi Toteki, osmi dan po operaciji sem (za)mahnil eno solo turico proti istri ..

Nisem vedel, kako se bo obneslo zdravje, pa sem jo rajši potithoma mahnil sam, da ne bi bil komu v breme.

Torej, štart zjutraj ob 5.00 iz Skok, potem malo kombiniral magistralko in AC (negla in vlaga - drek !), skozi Kačje ride pa do Kopra,

Prvi zaresen postanek v Poreču (tam so otroci na letovanju in jim je zmanjkalo 'perja' ..), pa lahna kopel v Limskem kanalu, potem do Vodnjana,

nato obrnil nazaj proti Poreču in po nadvse lepi cesti proti Pazinu, nato s sklonjenu glavo pod Učko, kafetek v Opatiji, pa do Ilirske Bistrice,

še enkrat skozi Kačje ride in počasi po magistralki proti Skokam.

12 ur, 812 kilometrov - ni nevemkaki dosežek, imam pa dober občutek, da sem brez žolča še hitrejši, he he ..

Upam, da ste se tudi vi imeli 'hitro' ..

Bemti dopust pa slabo spremljanje foruma (in mailov in neodgovorjenih klicov in ...).) - Me pa veseli da si tako hitro - tako dobro okreval.

Aja, jutri častiš ker si zdrav :P:whistle:.

D.

Popravljeno . Popravil davidg
Objavljeno

O jej... Preveč sem fizičaril danes. Mi ne dene dobro.

Grem na pivo! :rolleyes:

D.

Objavljeno

@ davidg: Aja, jutri častiš ker si zdrav tongue.gifwhistle.gif.

Če pa še ne smem pit ! Al pa, če bi probal s kakim malim pirom ... Slabše, kot če bi pil cocacolo, ne more bit !

Objavljeno

O jej... Preveč sem fizičaril danes. Mi ne dene dobro.

Grem na pivo! :rolleyes:

D.

Jaz tudi, te počakam da nebom sam pil. :kva2:

Drugače itak nea dobim pira. :cry:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!