Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

@ davidg: Aja, jutri častiš ker si zdrav tongue.gif:whistle:.

Če pa še ne smem pit ! Al pa, če bi probal s kakim malim pirom ... Slabše, kot če bi pil cocacolo, ne more bit !

Ne se sekirat, ti res nesmeš po operaciji pa to.Bomo zato mi toliko več.:whistle:

Objavljeno

Ne se sekirat, ti res nesmeš po operaciji pa to.Bomo zato mi toliko več.:whistle:

Pa si mi snel z jezika.

g. Mohorko :), bomo mi toliko več spili!!!

D.

Objavljeno

@Vanga: Ne se sekirat, ti res nesmeš po operaciji pa to.Bomo zato mi toliko več.whistle.gif

Hm, men ste se pa zdeli taka fajn druščina ....

Eh, za kaki pir bom pa te vseeno dal, da bo zdravje bolj trdno !

Objavljeno

@ davidg : g. Mohorko smile.gif, bomo mi toliko več spili!!!

Toti "g." me je pa malo zbodel tam, kjer sem imel prej žolč, he he ..

Torej, jutri definitivno dam za pir, pa da bo mir !

Objavljeno

@ davidg : g. Mohorko smile.gif, bomo mi toliko več spili!!!

Toti "g." me je pa malo zbodel tam, kjer sem imel prej žolč, he he ..

Torej, jutri definitivno dam za pir, pa da bo mir !

:OK::OK::OK:

Sej, bom jaz tud dal, ker sem včerej mojo vrgo iz 4000m in je preživela :). To je sigurno nek znak :P.

D.

Objavljeno

@davidg:Sej, bom jaz tud dal, ker sem včerej mojo vrgo iz 4000m in je preživela smile.gif.

Kak si te lahko tak nerodn ...

Objavljeno

@davidg:Sej, bom jaz tud dal, ker sem včerej mojo vrgo iz 4000m in je preživela smile.gif.

Kak si te lahko tak nerodn ...

Če sem popolnoma odkrit. Se moreš zeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo potrudit... :rolleyes:

D.

Objavljeno

Vidim, da pridno sauflate; jaz revez pa v Antwerpnu z belgijskim pivom in belgijsko cokolado mucim muko z belgijsko tipkovnico.

Vceraj krenil iz MB preko Avstrije (Weinebene, Hohentauren, Bad Ischl in podobno pa naprej po dolgocasni Nemciji do Stuttgarta (skoraj 800 km), danes pa naprej se nekih 600+. Vmes sem obrnil 50.000 na motorcku, ki z novo verigo lepo prede. Vreme krasno, le na koncu par kapelj. Jutri ni v sredo sestanek nato pa naprej.

Ampak kombinacija belgijskega piva in tipkovnice je ubitacna (A namesto Q, Z namesto W, M namesto C - ne C ampak C, pa se sumnikov nimajo).

Grem raje na se eno pivo Leffe Bruin

Nova oblika je cudna, ampak vsaj nisem vec 3q rolleyes.gif.

Objavljeno

Vidim, da pridno sauflate; jaz revez pa v Antwerpnu z belgijskim pivom in belgijsko cokolado mucim muko z belgijsko tipkovnico.

In kako je ime "belgijski tipkovnici" ? Nima vseh gumbov na običajnem, pravem mestu ? Pa saj se boš znašel ....

Pa obrni še en vrček za toteke ...

Objavljeno

Po novem imamo možnost ocenjevanja postov, več ko dobiš pozitivnih ocen zanje, bol ti raste ugled.

Upam da bo post komu všeč, da bo klikno kak zeleni plus spodaj desno, da mi dvigne ugled :)

Da vas vidim :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Po novem imamo možnost ocenjevanja postov, več ko dobiš pozitivnih ocen zanje, bol ti raste ugled.

Upam da bo post komu všeč, da bo klikno kak zeleni plus spodaj desno, da mi dvigne ugled :)

+ in - sta nekam sumljivo skupaj tak da pazi ka ti nede spadno :whistle:

Pa lep pozdrav vsem vsem totikam in totekom pa vsem okoli totekof.

Popravljeno . Popravil Electric
Objavljeno

Vprašanje kaj smile.gif. Defaultni odgovor pa je itka "JA" trance_44_wink5.gif.

Čuj, kaj ti si na hantle?! evilgrin.gifrolleyes.gif BTW: Reči sineku naj me jutri čez dan pokliče, da se dogovoriva smile.gif.

D.

Objavljeno

No ja, starejši si, težje se navadiš na novosti ... zato pardon! Ko bodo novo obliko nardili, bom tole že obvladala ... ufff. slap.gif

Aja, pa še en lep, dober dan, toteki!

winkiss.gifwinkiss.gifwinkiss.gif

Čuj, kaj ti si na hantle?! evilgrin.gifrolleyes.gif BTW: Reči sineku naj me jutri čez dan pokliče, da se dogovoriva smile.gif.

D.

biggrin.gif ... saj pa veš ... vedno na hantle, sploh pri tebi!

Ja, ga bom še spomnila, čeprav mislim, da ima namen ... saj mu je v interesu, da te pokliče. Hvala za skrb! winkiss.gif

Sej, bom jaz tud dal, ker sem včerej mojo vrgo iz 4000m in je preživela smile.gif. To je sigurno nek znak tongue.gif.

D.

No, tole me pa silno zanima, od kod, kje in zakaj si jo vrgo? Da se ni kje sama, pa si le asistiral? whistle.gif

Ti si pravi car! V Antwerpen z drekpumpo ... moj poklon, dottore! worship.gif

Upam da bo post komu všeč, da bo klikno kak zeleni plus spodaj desno, da mi dvigne ugled smile.gif

Da vas vidim trance_25_naughty.gif

Ajaaaaa, jaz pa nisem poštekala, zakaj je moj ugled na totalni nuli ... hm, spet ocenjevanje ... kot kakršnokoli, na tem forumu, bo tudi tole povsem pristransko in preveč subjektivno "ocenjevanje"! Torej, Barrakudek, od mene imaš en ogromeeeen plus, kot tudi vsi ostali toteki in vsi normalni, prizemljeni ljudje na tem forumu, pa sem s tem tudi zaključila.

dobro jutro trance_43_wavetowel2.gif

Dober dan, zlati!

Hja, in KJE danes?

Gremo tja, prosim, kjer imajo limone ... whistle.gif .

Povejte ... mohorko, boš tudi meni pijačo plačal, al' samo dedcem? Pijem vodo ... koštalo te bo dve rezini limone.

Objavljeno

biggrin.gif ... saj pa veš ... vedno na hantle, sploh pri tebi!

Ja, ga bom še spomnila, čeprav mislim, da ima namen ... saj mu je v interesu, da te pokliče. Hvala za skrb! winkiss.gif

No, tole me pa silno zanima, od kod, kje in zakaj si jo vrgo? Da se ni kje sama, pa si le asistiral? whistle.gif

Mislim, da me je poklical kakšnih 10min za tem ko sem tole napisal na forum :), sva dogovorjena.

Hja, kako vzameš, čeprav sem bolj kot ne asistiral - v vseh pogledih. No v avion je ni bilo treba tišat ;). Sem pa sedel (pa nisem prdel) na padalu, ki jo je potem varno pripeljalo nazaj na tla :). Kaj več, pa bo morala sama povedat...

D.

PS: Kje je ta lokacija z limonami? Igorr se je najavil, tako da ne bi bilo slabo sporočit tudi njemu kam se naj pripelje - če to ni standardna lokacija (flugplac / gojzer).

Objavljeno

+ in - sta nekam sumljivo skupaj tak da pazi ka ti nede spadno :whistle:

Pa lep pozdrav vsem vsem totikam in totekom pa vsem okoli totekof.

a sva se dans vidla v Hočah na Tušu?

Objavljeno

Mislim, da me je poklical kakšnih 10min za tem ko sem tole napisal na forum :), sva dogovorjena.

Hja, kako vzameš, čeprav sem bolj kot ne asistiral - v vseh pogledih. No v avion je ni bilo treba tišat ;). Sem pa sedel (pa nisem prdel) na padalu, ki jo je potem varno pripeljalo nazaj na tla :). Kaj več, pa bo morala sama povedat...

D.

PS: Kje je ta lokacija z limonami? Igorr se je najavil, tako da ne bi bilo slabo sporočit tudi njemu kam se naj pripelje - če to ni standardna lokacija (flugplac / gojzer).

Za Igorra:Kako do Flugplaca (verjamem da neboš prišel po AC)

Lahko me pa tudi pokličeš na 040/329-208 ko boš v Hočah pri IBI oz. železniški postaji, to ti je menda znamo :) Jaz sem doma tam 50m vstran in se pol skupaj zapeljemo do flugplaca.

Objavljeno

Nekaj mi pravi, da bodo limone na flugplacu?

Za Igorra:Kako do Flugplaca (verjamem da neboš prišel po AC)

Lahko me pa tudi pokličeš na 040/329-208 ko boš v Hočah pri IBI oz. železniški postaji, to ti je menda znamo :) Jaz sem doma tam 50m vstran in se pol skupaj zapeljemo do flugplaca.

Super, hvala za pomoč. :) Najbrž bom kar prigajbal na štirih kolesih po avtocesti.

Torej, see you @ the lemon tree. ;)

Objavljeno

Pa sem te spet spravil na nulo :lol1:

Objavljeno

a sva se dans vidla v Hočah na Tušu?

Se mi je zdelo da si bil ti, bi se ustavil ampak sem moral dalje šibat.

Ob kaki drugi priliki pa ziher kako :kava:

Objavljeno (popravljeno)

Torej, see you @ the lemon tree. trance_44_wink5.gif

winkiss.gif

Presenečenje ...prijetno. Pridem.

Očitno na flugplac, OK.

trance_21_laughing1.gifMalo bolj pozno, ker peljem Janjo na jahanje, pa je treba še z Gasteraja prit.

Pa sem te spet spravil na nulo trance_21_laughing1.gif

slap.giflaugh.giftrance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif... kake dobre finte maš, Marvin. Že zaradi tega bi te lahko Kamikazica že enkrat vun s kleti spustla!

Če moja blontna glava prav razume ... danes torej na flugplatzu, a ne?

Popravljeno . Popravil Mutika
Objavljeno

Ojlala!

Kak ste kaj?

:whistle::PB)

Objavljeno

Super, hvala za pomoč. smile.gif Najbrž bom kar prigajbal na štirih kolesih po avtocesti.

Torej, see you @ the lemon tree. trance_44_wink5.gif

Da neš pelo mimo menetrance_26_nono.gif ! Po AC izvoz za Slov. Bistrico desno...... Si čutrance_19_hmm.gif ?

Objavljeno

Da neš pelo mimo menetrance_26_nono.gif ! Po AC izvoz za Slov. Bistrico desno...... Si čutrance_19_hmm.gif ?

Damn, zdaj bom pa še šoferđija, da se ga bo ata lahko narukal. :rolleyes:

... pridem od 7.30-8.00. Bo OK? :D

Objavljeno

winkiss.gif

Presenečenje ...prijetno. Pridem.

Očitno na flugplac, OK.

trance_21_laughing1.gifMalo bolj pozno, ker peljem Janjo na jahanje, pa je treba še z Gasteraja prit.

slap.giflaugh.giftrance_21_laughing1.giftrance_21_laughing1.gif... kake dobre finte maš, Marvin. Že zaradi tega bi te lahko Kamikazica že enkrat vun s kleti spustla!

Če moja blontna glava prav razume ... danes torej na flugplatzu, a ne?

Če greš v Gasteraj, se pa lahko v Learti ustaviš, jaz sem tako ali tako v kleti. (Vsaj tačas ko tamala, (ups, velika) jaha.) :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!