Windsurf Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Oj, v času NFS (se pravi 17,18,19.12) mam možnost na 3hkraljih dobit brunarico za 6 oseb (2 x spalnica, ležišče DS, kuhinja, kopalnica TV). Cena "pro person" je enaka kot v domu. Če je kdo zainteresiran naj mi čimprej javi, ker moram do jutri pljatit. ← Jaz bom kar v domu... najlažje se bo prevalit direktno iz dvorane po štengah v sobo... pa ker bom verjetno prešvican in na pol nagi, tudi ne bi rad pljučnice fasal... Je pa ideja kul za kdaj vmes, recimo za vikend izletek... ali pa za kak dober poletni piknik :kva2: . LP Marko
Windsurf Objavljeno November 25, 2004 Opozori Objavljeno November 25, 2004 don't you :wub: me, young man! or else... ;) daj se na kak pir pri lipi pojavi, da si malo oči odpočiješ od računalnika... LP Marko
Zok Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 ni cajta. izpiti, drsanje, tamala, aktivno sodelovanje na dveh forumih + spremljanje se dveh.. :wacko: ...mogoce naslednji teden, bom videl. kdaj pa hodite zaj? ob 9ih?
dašenka Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 revež kak si zaposlen, te bomo izpisali iz krožka, če boš tako neresen...
Teya Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Majo člani MS krožka kaj časa v soboto za en izredni sestanek??? Bi se z Gregsom prijavla... :rolleyes:
dašenka Objavljeno November 28, 2004 Opozori Objavljeno November 28, 2004 Teya, na žalost ni bilo časa........pa drugič. Kaj se pa tiče krvodajalske akcije, a gre kdo al ne? Jaz sem si uredila v službi da delam zjutraj, pa še poklicati bi jih bilo potrebno. LP D
Gregs Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Daši, ni panike, videla kar nekaj MSjevecev na "neformalnem" srečanju pri Piramidi... :D Bilo enkratno in neponovljivo, vsa čast kuharju... :notworthy: :yea2: :OK:
Zok Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 pride kdo?? na krvodajalsko vrjetn nam mogu pridit, k mam izpit, k Lipi pa bi se mogoce se dalo prguncat (po lipi pa na brucovanje, mwahaha! :devil:)... LP, Z. .)
Windsurf Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Daši, ni panike, videla kar nekaj MSjevecev na "neformalnem" srečanju pri Piramidi... :D Bilo enkratno in neponovljivo, vsa čast kuharju... :notworthy: :yea2: :OK: ← Kuhar je danes zjutraj po preverjenih informacijah Pitu dal še zadnji šnicl, ki je ostal od nedelje... ko je videl šnicl, sem se spomnil naq tega smajlija: :kva2: LP Marko
elbarto Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Alo banda, kdo vse namerava priti ju3?? El B G
Alla Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Kaj zdaj Mariborčani, greste na NFS al ne? >> KLIKNI << Alla
Windsurf Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 Jaz pridem... ob 20.00... Marko
CrashOver Objavljeno December 6, 2004 Opozori Objavljeno December 6, 2004 @Barto: jaz.. okol 21:00 po vsej verjetnosti ... @alla: dragi ste nekam letos :) hehe LP -matej
elbarto Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Ike in Ico, imam nekaj za vaju, le pridita El B G
Ico Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 Ike in Ico, imam nekaj za vaju, le pridita El B G ← iiiiiiiiiii sem ti ze povedal, da te :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
dave the wave Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 (popravljeno) iiiiiiiiiii sem ti ze povedal, da te :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ← :blink: ............ WAUUUUU :devil: ..........to morn prit gledat Prijavljam mene in Ervino danes na krapce in krahrlvodo . :) lp DTW B) Popravljeno December 7, 2004. Popravil dave the wave
johan Objavljeno December 7, 2004 Opozori Objavljeno December 7, 2004 :blink: ............ WAUUUUU :devil: ..........to morn prit gledat Prijavljam mene in Ervino danes na krapce in krahrlvodo . :) lp DTW B) ← Ja,na pesiko pa si pozabo. :D Lepo,da ste nas počastili z obiskom :grupni:
dave the wave Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 Po dolgem času vas je bilo spet fajn videt :)
dave the wave Objavljeno December 8, 2004 Opozori Objavljeno December 8, 2004 iiiiiiiiiii sem ti ze povedal, da te :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: ← ...to pa izgleda tako :D
uti Objavljeno December 9, 2004 Opozori Objavljeno December 9, 2004 Zakaj pa je tak malo Mb-jevcev prijavljenih na NFS???? :hmm: :cry: :fight2: :angry:
johan Objavljeno December 9, 2004 Opozori Objavljeno December 9, 2004 Po dolgem času vas je bilo spet fajn videt DTW :notworthy: Rajši priznaj,da si oz.sta prišla zato,da si lahko ti pokazo novi foto aparat. :OK:
dave the wave Objavljeno December 9, 2004 Opozori Objavljeno December 9, 2004 Johan saj ga nisem kazal, samo hvalil sem se. :P Uti, a se naj dvakrat prijavim? :) Zakaj pa ti na krožek ne prihajaš?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se