Strominator Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 vceraj sva sla z drago to traso in ni nikjer bilo nic makedama razen, ce vam je to bila samo osnovna routa, iz katere ste nato kaj zavili iz asfalta.... ???? lp rookie81 Eh, Jadranka je tu simpl ... Gremo mi raje makadam po Avstriji koštavat... Jutri ob 09:30 na Tuš pumpi pol pa: http://maps.google.c...e...2.60376&z=9 Postanek v Lojzu (pa mogoče v Hiko Geriku), ker se baje ketne trgajo, ostalo pa 310 km ene 7 ur predvidenih tak bolj zmerno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoštjanG Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Gre kdo sploh jutri na kako furo? Mene že rahla abstinenčna kriza daje...že skoraj kak mesec ni blo nobene poštene fure, tak da bo jutri treba malo not spravit. Jaz se že cel tresem pa samo en teden nisem sedel na mopedu MOrem zdaj naredit en krog ,pa četudi bo samo 100 km Gre kdo zraven.Sem odprt za predloge LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Zdravo, totek banda! Kaj zaj, ste se uspeli kaj zmenit in zakaj nič? Gody je na peciklu, Danči bubani doma, jaz pa ... vegetiram in upam, da bo roka kmalu dobra. Upam, da bom nared do "bogračfurjade"! Točno, tako je bilo... še dobro, da imam vse zobe... bolečina je sicer že manjša, imam pa veliko modrico na levem očesu (pa še kje). Izgleda tako, kot da me je kdo na oko vžgal. Želim vam sončen dan in pazite nase! Uffffffff, ne straši me, dekle! Tudi ti pazi nase! Pa si ziher, da se onemu kletnemu arestantu ni spipalo pa te je na ouko vžgal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 AtaIBA in Barracudek, vsaka vama čast! Upam, da je vse ok in da sta srečno prispela in odspela in kaj še vse ... pa upam, da tvoj prijatelj nima resnih poškodb. Ob takih dogodkih me vedno znova zmrazi in ja, za slehernega od nas mi je hudo, če se kaj zgodi. Pazimo nase ... ! Malo sem out, tako da me zanima - kaj je pa blo? dukemb in xyznanixyz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Malo sem out, tako da me zanima - kaj je pa blo? Hvala za skrb. Na srečo ni bilo hujšega, sicer bi se o tem več pogovarjali, kot smo se. En prijatelj od ataIBE je imel nesrečo nekje v Dalmaciji, pa sta z Barracudo šla s prikolico po motor in njega. Koliko je ataIBA povedal, ni bilo resnih poškodb (no, vsaka poškodba je zoprna in je lahko resna), več pa ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Kam zaj jutri?:naughty: Evo naju nazaj s fure :naughty:......Gozd Martuljek-KG-Rateče-Belopeška jezera v Italiji-Rateče-KG-Gozd Martuljek. Super fura, jo priporočama vsem vnetim "bikerjem".....zaj pa kopanje v Larix-u :naughty: Jutri pa fura G.Martuljek-KG-Planica-KG-G.Martuljek...popoldan pa tenis in obvezen skok v bazen :grim Uživajte tudi vi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ski_Fanatic Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Domaca oskrba Ti kar lepo skrbi za svojo drago vuk76 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Ti kar lepo skrbi za svojo drago Ne morm vec....sem moral it malo arbajtat. Uzivajta se dalje!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Zdravo, totek banda! Kaj zaj, ste se uspeli kaj zmenit in zakaj nič? Gody je na peciklu, Danči bubani doma, jaz pa ... vegetiram in upam, da bo roka kmalu dobra. Upam, da bom nared do "bogračfurjade"! Uffffffff, ne straši me, dekle! Tudi ti pazi nase! Pa si ziher, da se onemu kletnemu arestantu ni spipalo pa te je na ouko vžgal? Ne še ,si pa domišlja, da me je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Hvala za skrb. Na srečo ni bilo hujšega, sicer bi se o tem več pogovarjali, kot smo se. En prijatelj od ataIBE je imel nesrečo nekje v Dalmaciji, pa sta z Barracudo šla s prikolico po motor in njega. Koliko je ataIBA povedal, ni bilo resnih poškodb (no, vsaka poškodba je zoprna in je lahko resna), več pa ne vem. Zlom podlaktnice, mogoče tudi sam počeno, nevem točno. Drgač pa, koleno, gležn pa ključnica bi naj bilo tisto kar je skupil Avsrtic na Yamahi ki je pripeljal nasproti po njegovem pasu, da bi se izognil avtobusu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Evo naju nazaj s fure :naughty:......Gozd Martuljek-KG-Rateče-Belopeška jezera v Italiji-Rateče-KG-Gozd Martuljek. Super fura, jo priporočama vsem vnetim "bikerjem".....zaj pa kopanje v Larix-u :naughty: Jutri pa fura G.Martuljek-KG-Planica-KG-G.Martuljek...popoldan pa tenis in obvezen skok v bazen :grim Uživajte tudi vi. Jaz sem pa danes napadel Golico, kar 2x... če bi imel več časa bi jo še 2x al pa 3x Bilo je FULL fajn, gori je malo škropilo, ampak res čist malo. Komaj čakam na ponovitev , ki upam da se bo zgodila že med tednom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Ne še ,si pa domišlja, da me je... :blink: pol pa vam pokažem fotko T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Ej, sobotkeci, uživate? Danči je bubani, Gody se je po Marofu preganjal, jaz pa se doma borim z bolečo rano na roki, zj.... in razbolelo mišico, pa čisto popenla bom, ker ne morem nič prav delat! :headbang: Upam, da bom nared za bograč furo, sicer pa ... ima kdo pomožna kolesca za Kwaka? Mimogrede, T-boy, majstore, počasi objavi datum. Super, super, Vangec, ful sem vesela! ... pa ne! Uboga moja Kamikazica! :friend1:Joooj, upam, da ni kaj hujšega! Če sem prav razumela, si padla na ploščicah doma in te je na srečo vaš pes našel, ker je Marvin večinoma v kleti in garaži, pa sploh opazil ni, da te ni ... nekak tak bo, ne? Ja, res pazite nase, očitno so motorji še najmanj nevarni. Torej ... lepo preživite vikend, jutri naj bi bilo lepo vreme, saj se že zdaj nakazuje, Pohorje je čudovito obsijano s soncem in oblaki se mu umikajo. Zato bo jutri pravi dan za motoriranje, sprehodiranje in kolesiranje. Jasno, le za tiste, ki so nepoškodovani in niso nerodni kot jaz. Kaj več pa v torek, pri Aliju. Aja, pa še to ... kaj kdo vé, do kod so že primotorirali ataIBA & Co? Pa še to ... bravo, naši košarkarji! CARJI!!! Danes sta menda prečkala mejo med Sirijo in Jordanijo. Pred nekaj dnevi vem da sta prespala pri Beduinih v šotoru . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Danes sta menda prečkala mejo med Sirijo in Jordanijo. Pred nekaj dnevi vem da sta prespala pri Beduinih v šotoru . Uuuuwaau, kakšna doživetja so to ... sama ušesa nas bodo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Danes sta menda prečkala mejo med Sirijo in Jordanijo. Pred nekaj dnevi vem da sta prespala pri Beduinih v šotoru . Keri je AtaIBA? T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Keri je AtaIBA? Oni v centru dogajanja! Čuj, kaj pomeni "vžegem"? Al pa si moraš le popravit podpis? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Eh, Marvin ! Si pa grobjan, kaj ti čem drugega rečt ! Kamikazica, bova šla po gobe in pobrala vse jurčke na goričkem - samo bom počakal, da boš zopet dobro videla ! Sicer pa vikend v bolj skromnem moto-znamenju: včeraj v Sevnici (via Celje, Zidani most), vreme tak-tak, ampak me ni opralo... Danes kuhanjejotenaveliko, pa malo poležavanje, proti večeru pa cafe-racing: malo tu, malo tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Eh, Marvin ! Si pa grobjan, kaj ti čem drugega rečt ! Kamikazica, bova šla po gobe in pobrala vse jurčke na goričkem - samo bom počakal, da boš zopet dobro videla ! Se strinjam s teboj, raje počakaj, ko bom bolje videla, mi res noben jurček ne bo pobegnil... Veliko smeha in pazite nase. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Keri je AtaIBA? Smešno, kateri, oni z brado, keri drugi pa. Skoraj izgubljeni Darko3g Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 bro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Oni v centru dogajanja! Čuj, kaj pomeni "vžegem"? Al pa si moraš le popravit podpis? Pomoča, popravljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Pomoča, popravljam. Marvineee, kak je f kleti? Nic bat, se malo, pa bo most (pazi na CO2 )... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Jutri = Torek. Flugplatz ? Glede na to, da nam vreme še dobro služi .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 no da vas malo informairam ki sta ataIba in co... bom kar kronološko napisal smsje ki sem jih prejel OPOZORILO: ataIbeju gre govorjenje veliko bolje od rok kot pisanje smsjev 13.09. Prispeli v Domitrovgrad pred Bolgarsko mejo 880km. lp mami ati 14.09. Cca 100 od Istambula.GPS za kurac. Dela samo kompas. Lord ga bo probal resetirat.Puso vsem 15.09. Danes naredili 1040km.Smo pred Sirsko mejo lp 16.09. Smo na Sirski meji in čakamo na vizo 16.09. Hotel po 5 urah na meji. 2 uri vize, razlika jebanje za zavarovanje...Preživeli LP 18.09. Damask! Prišli v tako gužvo, da se je KTMu vžgala rdeča za temperaturo.Počakali na pločniku 15 minut in gužve ni bilo več!!! Tu bomo 2 dni. (tu se je pa že malo razpisal ) 20.09. Prispeli v Aman. Jemo pecene piske. LP 21.09. Petra Jordanija. Sva v hotelu, kjer je Mojzes s palico razklal skalo in iz nje še sedaj teče voda. Kopal sem se v mrtvem morju oz. slanici. Zabice ne moreš plavat, samo hrbtno. Crkno GPS in danes oba fotoaparata. Drugače vse super. Gremo na večerjo. LP Igorr, zika in Mutika 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Marvineee, kak je f kleti? Nic bat, se malo, pa bo most (pazi na CO2 )... Ni CO2, ampak CO, ki je giftn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se