Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

no da vas malo informairam ki sta ataIba in co... bom kar kronološko napisal smsje ki sem jih prejel OPOZORILO: ataIbeju gre govorjenje veliko bolje od rok kot pisanje smsjev

13.09. Prispeli v Domitrovgrad pred Bolgarsko mejo 880km. lp mami ati

14.09. Cca 100 od Istambula.GPS za kurac. Dela samo kompas. Lord ga bo probal resetirat.Puso vsem

15.09. Danes naredili 1040km.Smo pred Sirsko mejo lp

16.09. Smo na Sirski meji in čakamo na vizo

16.09. Hotel po 5 urah na meji. 2 uri vize, razlika jebanje za zavarovanje...Preživeli LP

18.09. Damask! Prišli v tako gužvo, da se je KTMu vžgala rdeča za temperaturo.Počakali na pločniku 15 minut in gužve ni bilo več!!! Tu bomo 2 dni. (tu se je pa že malo razpisal :))

20.09. Prispeli v Aman. Jemo pecene piske. LP

21.09. Petra Jordanija. Sva v hotelu, kjer je Mojzes s palico razklal skalo in iz nje še sedaj teče voda. Kopal sem se v mrtvem morju oz. slanici. Zabice ne moreš plavat, samo hrbtno. Crkno GPS in danes oba fotoaparata. Drugače vse super. Gremo na večerjo. LP

Super!

Mogoče nasvet za reset ZUMO 550 GPS-a. Nekaj sekund hkrati drži zgornjo levo tipko in spodnjo desno! Dela zher.

Sicer pa se imejta skrajno, seveda tudi Lord and Lady!!! :worship:

Pa da še ne bo AtaIBA kake skale razklal, pa da poplavi Petro... ( Uf, kako ti je že ime MamaIBA ) Tatjanao :whistle:

Popravljeno . Popravil Marvin2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj izgubljeni Darko3g

Skoraj??? Totalno skoraj, ne le skoraj! Glej, da se jutri pokažeš, to pa je že več kot šlampasto, da te tak dolgo ni! :evilgrin:

Jutri = Torek. Flugplatz ? Glede na to, da nam vreme še dobro služi ..

:grrr

Preko dneva je res lepo vreme, ja, zvečer pa je premrzlo.

Pizzerija Ali je postojanka do pomladnih otoplitev.

no da vas malo informairam ki sta ataIba in co... bom kar kronološko napisal smsje ki sem jih prejel OPOZORILO: ataIbeju gre govorjenje veliko bolje od rok kot pisanje smsjev

14.09. Cca 100 od Istambula.GPS za kurac. Dela samo kompas. Lord ga bo probal resetirat.Puso vsem

16.09. Hotel po 5 urah na meji. 2 uri vize, razlika jebanje za zavarovanje...Preživeli LP

18.09. Damask! Prišli v tako gužvo, da se je KTMu vžgala rdeča za temperaturo.Počakali na pločniku 15 minut in gužve ni bilo več!!! Tu bomo 2 dni. (tu se je pa že malo razpisal :))

21.09. Petra Jordanija. Sva v hotelu, kjer je Mojzes s palico razklal skalo in iz nje še sedaj teče voda. Kopal sem se v mrtvem morju oz. slanici. Zabice ne moreš plavat, samo hrbtno. Crkno GPS in danes oba fotoaparata. Drugače vse super. Gremo na večerjo. LP

:worship::worship:

Hvala, IBA, super, da si nas obvestil, kje se podi tvoj foter ... 1.040 km v enem dnevu? :slap: Uboga mamaIBA! :P

Kakšno popotovanje ... Jordanija! Petra!!! Božansko.

Lahko noč, toteki.

:winkiss:

Jutri pa spet kakšno rečemo, je totek torek pri Aliju.

Po dooolgem cajtu dobimo obisk ... Lobo pride.

Popravljeno . Popravil Mutika
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kaj bo zaj z tistimi petimi spominskimi karticami ki jih je kupo? :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danasnja furca, od cca. 14h do 20h.

Proti Golici preko St. Lorentz - priporočam, lepa panoramska cesta ...

Železna kapla - Sele, preko prelaza še vedno bolj zanič cesta, ampak vseeno lepo.

Ljubelj, Jezersko in Pavličevo pa tako tradicionalno lepo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj??? Totalno skoraj, ne le skoraj! Glej, da se jutri pokažeš, to pa je že več kot šlampasto, da te tak dolgo ni! :evilgrin:

:grrr

Preko dneva je res lepo vreme, ja, zvečer pa je premrzlo.

Pizzerija Ali je postojanka do pomladnih otoplitev.

:worship::worship:

Hvala, IBA, super, da si nas obvestil, kje se podi tvoj foter ... 1.040 km v enem dnevu? :slap: Uboga mamaIBA! :P

Kakšno popotovanje ... Jordanija! Petra!!! Božansko.

Lahko noč, toteki.

Jutri pa spet kakšno rečemo, je totek torek pri Aliju.

Po dooolgem cajtu dobimo obisk ... Lobo pride.

Sem bil do osmih na Flugplatzu, blo kr prijetno, celo v kratkih rokavih, tako da če jutri ne bo neke ohladitve, in imate vsi doma kakšne dolge rokave, bi tudi jaz bil za flugplatz. Verjetno zadnjič, to sezono, Alija bomo še tak meli pun kufer čez zimo :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes Pohorje... asfalt že malo mrzel ob popoldnevih :( Ni več to to :(, Bo treba počakat na pomlad :(

Popravljeno . Popravil Barracuda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ju3 zjutraj na furco, da si moja :wub: malce odpocije od mene. Tale Gody-jeva varianta zgleda kar zanimiva ali pa raje spet kaksen Gaberl,Pack,Griffen,Weinebene,Klippitztorl,Hebalpe...Bomo vidli,kaksne zelje bo imel soudelezenec. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojlallaaaaaa, toteki!

Kaj si nor ... sem razmišljala, glede na to, kaki car je, se bo ataIBA ziher vrnil kot Mojzes, še se bodo čudeži dogajali ...

Ni CO2, ampak CO, ki je giftn!

Sem bil do osmih na Flugplatzu, blo kr prijetno, celo v kratkih rokavih, tako da če jutri ne bo neke ohladitve, in imate vsi doma kakšne dolge rokave, bi tudi jaz bil za flugplatz. Verjetno zadnjič, to sezono, Alija bomo še tak meli pun kufer čez zimo :P

:evilgrin:

Če že hočete zmrzovat zunaj, te bi šli vsaj h Gojzaru, pa bi Bremzl in MATjuška imela vsaj malo možnosti, da lahko prideta kdaj pa kdaj pogledat!

Izjasnite se, kajti Lobo pride po dolgem času, pa da mu javimo, kje se dobimo.

Popravljeno . Popravil Mutika
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla, banda, smo se zmenili!

:worship:

Barrakudek, boš lahko zunaj, dokler je še malo bolj toplo kot 3 nad nulo, ampak pri Gojzaru, pri vzpenjači, ki ne dela.

Mislim, Gojzar dela, vzpenjača je hin. :P

Pride Bremzl, reko je da Furi tudi, verjetno kasneje še MATjuška, pa Lobo, pa Vangeci, pa Vapo, pa Gody, Danči, upam, da tudi Marvini ... super, spet še nekaj tastare bande na kupu!

Torej, danes še vlečemo toplo vreme nase, pri Gojzaru, pa že malo prej, da bo še bolj toplo, torej cca. od 19h dalje - Bremzl bo že tam!

Pa fajn se oblečte, je rekel Barracudek!

@ Vuk, kako je Lady Kawasaki, razen, da je imela danes mir pred teboj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem sam povedal da bi bil za flugplaz, pod določenimi pogoji :) Če ti pogoji niso izpolnjeni, je pa tudi Alii zakon, pa še PIZZE majo :yes: Ja pa Gojzer je tud vredi, tam majo ... :?

Tak da mi je vseeno kam pridem, sam da ste vi tam, ker pridem zadar družbe!!! Ne pa zato ker bi bilo blizu :krneki:.

Upam da mi bo dans zneslo, ker še mam neko delo, tak da če že začnete od 19:00 dalje, bo težka :)

Lep pozdrav.

PS: Sem glih prišel iz fure, sem hodo z mopedom po neke dele v Žalec, pol sem se še pa malo okrog pelo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ataIBA, mamaIba in Lord&Lady danes šetajo po Petri in občudujejo lepe barvne skale. Mogoče se jim zdijo tak fejst barvne zaradi vročine.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla, banda, smo se zmenili!

:worship:

Barrakudek, boš lahko zunaj, dokler je še malo bolj toplo kot 3 nad nulo, ampak pri Gojzaru, pri vzpenjači, ki ne dela.

Mislim, Gojzar dela, vzpenjača je hin. :P

Pride Bremzl, reko je da Furi tudi, verjetno kasneje še MATjuška, pa Lobo, pa Vangeci, pa Vapo, pa Gody, Danči, upam, da tudi Marvini ... super, spet še nekaj tastare bande na kupu!

Torej, danes še vlečemo toplo vreme nase, pri Gojzaru, pa že malo prej, da bo še bolj toplo, torej cca. od 19h dalje - Bremzl bo že tam!

Pa fajn se oblečte, je rekel Barracudek!

@ Vuk, kako je Lady Kawasaki, razen, da je imela danes mir pred teboj?

Stara banda... :whistle:

Lady Kawasaki je OK, drgac je pa se vedno samo en telefonski klic oddaljena, ce bi slucajno zelela zvedeti stanje iz prve roke.

Danes padlo tocno 399,3 km, stevec mopeka se pa je ustavil pri 14900 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preden rečem lahko noč, ... spet, kot vedno, je blo fajn.

Furi, če kličeš, pa te čez milisekundo nazaj pokličem, zakaj se pa potem več ne oglasiš? :huh:

@ Super, Vuk, da je tvoja draga fajn. Ja, vem, da je preprosto poklicat, vendar se vedno držim načela, da je treba po operacijah, boleznih ali porodih ljudi pri miru pustit, jim dat dihat, ko pa sami povedo, da so že bolje, takrat pa ... navali, narode! :OK:

Torej, lahko noč, toteki!

Kamikazica, pozdravi se. Čim prej!

@IBA, one potepine pa lepo pozdravi, ko jim boš naslednjič sms-e pošiljal! Pa naj si tam kaki fotoaparat kupijo, če sta jim že dva crknla ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preden rečem lahko noč, ... spet, kot vedno, je blo fajn.

Furi, če kličeš, pa te čez milisekundo nazaj pokličem, zakaj se pa potem več ne oglasiš? :huh:

@ Super, Vuk, da je tvoja draga fajn. Ja, vem, da je preprosto poklicat, vendar se vedno držim načela, da je treba po operacijah, boleznih ali porodih ljudi pri miru pustit, jim dat dihat, ko pa sami povedo, da so že bolje, takrat pa ... navali, narode! :OK:

Torej, lahko noč, toteki!

Kamikazica, pozdravi se. Čim prej!

@IBA, one potepine pa lepo pozdravi, ko jim boš naslednjič sms-e pošiljal! Pa naj si tam kaki fotoaparat kupijo, če sta jim že dva crknla ...

Ni fajn...je pa kar OK...po telefonu lahko naklada bp. No skoda,da si / ste danes tako hitro zviznili. Mi je moja :wub: podaljsala ketno do Gojzerja in sem se na kratko oglasil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo ima sivega bandita (tanov model, kolk sem videl) z MB tablicami? Danes sva ga skupaj žgala po AC od Lendave do MB...

Sicer sem šibal na golico malo pogledat, če tam tud sije sonce. Gor je bil cel kup motorjev, kot je ponavadi julija v soboto :D

aja... Marvin, a sem tebe srečal na AC pri Lenartu? Nekaj oranžnega sem videl, da je letelo mimo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo ima sivega bandita (tanov model, kolk sem videl) z MB tablicami? Danes sva ga skupaj žgala po AC od Lendave do MB...

Sicer sem šibal na golico malo pogledat, če tam tud sije sonce. Gor je bil cel kup motorjev, kot je ponavadi julija v soboto :D

aja... Marvin, a sem tebe srečal na AC pri Lenartu? Nekaj oranžnega sem videl, da je letelo mimo...

Serbus, ne, nisem se danes vozil s taboljšejšim mopedom.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, to bi utegnila biti moja malenkost MB-VK 15 .. Samo nisem ga ŽGAL !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

T-Boy, vidim da lepo delaš kilometre :). Saj si bil ti ane? Zadnji trenutek si dvignil roko :P.

D.

:grim :grim :grim , si takoj slisal tri cilindre, a ne? Sem danes samo malce posentiljckal (tja in nazaj) in to je bilo to. :trance_33_sleep: Ce ne prej, se vidimo na bograc furi. :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!