vuk76 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 (popravljeno) Linka noče zagrabit Pa taka fajn potka je ... A kdo ve, če se da tale HTML editor izklopit ? http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ulica+Josipa+Priola&daddr=Rannersdorf+to:Paldau+to:Kirchberg+an+der+Raab+to:B65%2FGrazer+Str.+to:B64%2FIn+der+Weiz+to:B64%2FHart+Unterpircha+to:Fladnitz+an+der+Teichalm+to:Unknown+road+to:Unknown+road+to:B20%2FMariazeller-Bundesstra%C3%9Fe+to:B20%2FMariazeller-Bundesstra%C3%9Fe+to:B24%2FSalzatal+to:B24%2FHochschwab-Bundesstra%C3%9Fe+to:B115%2FKirchenlandl+to:B114%2FSchattseite+to:Unknown+road+to:B77%2FJudenburger+Str.+to:Freiland+to:Mariborska+cesta+to:Route+1+to:Ulica+Josipa+Priola&geocode=FWecxgId7-HuAA%3BFcLzyQIddpTvAA%3BFUtYzAIdWhDxAA%3BFbgEzQIdcIXwAA%3BFdzFzgIdPobvAA%3BFXgb0QIdCdTtAA%3BFZww0QIdqovsAA%3BFTaH0QIdICXsAA%3BFbDZ0gId8j7sAA%3BFaB70gIdvj3qAA%3BFTht1QIdVL3oAA%3BFbBi1gIdzjPpAA%3BFfAl2AIdJr7oAA%3BFQo_1wIdqDjnAA%3BFfLK1gIdlDThAA%3BFbq70gIdNLfcAA%3BFXQs0AIdGFPfAA%3BFUIuzgIdyv7lAA%3BFazNygId6CjnAA%3BFdg8xwIdvoLoAA%3BFQpGxgId_hnsAA%3BFWKWxgId2eDuAA&hl=en&mra=mr&mrcr=0&via=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20&dirflg=h&sll=47.288312,15.580673&sspn=0.09548,0.308647&ie=UTF8&ll=47.013971,15.183105&spn=1.5356,4.938354&z=8 Lepa furca.... JU3 grem toleali pa mogoce raje tofurco ... Popravljeno September 26, 2009. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Jutri to.... BRUMMMMMMMMMMMMMMMM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Jaz pa sem se pred uro vrnila iz Linza, kamor je danes šel ženski del našega kolektiva "vohljat" za idejami oziroma čekirat vzdušje evropske prestolnice kulture. V letu 2009 sta to Linz in Vilna. Že malo treniramo, ko bo 2012 vse (kulturno) breme slonelo na nas. Se grem stavit, da mi takrat direktor ne bo dovolil vožnje z motorjem ... Prečudovito mesto, ta Linz ... kar pa se prestolnice kulture tiče, pa smo malce pomirjene, kajti, če mi raztegnemo Festival Lent ter Festival Maribor skozi vse leto, zreduciramo intenzivnost na dva do tri dogodke na teden, pa smo zmagali. Vse ostalo pa morta doreči občina in država. Tu pa ... ufffffff, če bi želeli udejaniti vse do zdaj na papirje nametano, bi že zdavnaj morali namesto mesta imeti gradbišče. Spet bo en kup sanjarij ter megalomanskih načrtov zaključilo na smetišču človeške neobrzdane nadustosti. Kot vedno. Jutri bo ponovno en lep, jesenski dan. Uživajte na motorjih, kolesih, kjerkoli že boste! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Niste imeli veslanja, motoriranja, skijanja, langlaufa, pa niti o barvah niste nič rekli, pa je šel. Imeli so tekoče kristale, ki jih ne moreš pit, pa Newtona, ki je kriv, da sem jaz z dreve dol pado, pa Beethowna, ki je bil menda tako gluh, da je mislil, da je slikar, pa Röntgena, ki je menda enkrat prišel prezgodaj domov in ženi rekel - prasica spregledal sem te, pa barve so tudi merli, pa še kaj. Bilo je kar zanimivo. Sem pa imel malo časa, kot nasploh te dni. Še danes bom na motorju le slabi dve uri. Da mi ne bo preveč zameril - moj motor ima namreč dušo (odkar sem pokvaril vijak za menjavo olja in moram podstavljati posodice). Sicer pa smo včeraj okupirali Bled (manjkal je le obisk z Golice) in odnesli največ zmag - 9, Bled 7, ostali pa 3 ali manj. Jezi me, ker mi tako špeh raste, ko smo tak dobri. Zaj pa na kratko furco. Čez in vun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Linka noče zagrabit Pa taka fajn potka je ... A kdo ve, če se da tale HTML editor izklopit ? http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ulica+Josipa+Priola&daddr=Rannersdorf+to:Paldau+to:Kirchberg+an+der+Raab+to:B65%2FGrazer+Str.+to:B64%2FIn+der+Weiz+to:B64%2FHart+Unterpircha+to:Fladnitz+an+der+Teichalm+to:Unknown+road+to:Unknown+road+to:B20%2FMariazeller-Bundesstra%C3%9Fe+to:B20%2FMariazeller-Bundesstra%C3%9Fe+to:B24%2FSalzatal+to:B24%2FHochschwab-Bundesstra%C3%9Fe+to:B115%2FKirchenlandl+to:B114%2FSchattseite+to:Unknown+road+to:B77%2FJudenburger+Str.+to:Freiland+to:Mariborska+cesta+to:Route+1+to:Ulica+Josipa+Priola&geocode=FWecxgId7-HuAA%3BFcLzyQIddpTvAA%3BFUtYzAIdWhDxAA%3BFbgEzQIdcIXwAA%3BFdzFzgIdPobvAA%3BFXgb0QIdCdTtAA%3BFZww0QIdqovsAA%3BFTaH0QIdICXsAA%3BFbDZ0gId8j7sAA%3BFaB70gIdvj3qAA%3BFTht1QIdVL3oAA%3BFbBi1gIdzjPpAA%3BFfAl2AIdJr7oAA%3BFQo_1wIdqDjnAA%3BFfLK1gIdlDThAA%3BFbq70gIdNLfcAA%3BFXQs0AIdGFPfAA%3BFUIuzgIdyv7lAA%3BFazNygId6CjnAA%3BFdg8xwIdvoLoAA%3BFQpGxgId_hnsAA%3BFWKWxgId2eDuAA&hl=en&mra=mr&mrcr=0&via=1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20&dirflg=h&sll=47.288312,15.580673&sspn=0.09548,0.308647&ie=UTF8&ll=47.013971,15.183105&spn=1.5356,4.938354&z=8 Verjetno gre tak: klik Popravljeno September 27, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Jaz pa sem se pred uro vrnila iz Linza, kamor je danes šel ženski del našega kolektiva "vohljat" za idejami oziroma čekirat vzdušje evropske prestolnice kulture. V letu 2009 sta to Linz in Vilna. Že malo treniramo, ko bo 2012 vse (kulturno) breme slonelo na nas. Se grem stavit, da mi takrat direktor ne bo dovolil vožnje z motorjem ... Prečudovito mesto, ta Linz ... kar pa se prestolnice kulture tiče, pa smo malce pomirjene, kajti, če mi raztegnemo Festival Lent ter Festival Maribor skozi vse leto, zreduciramo intenzivnost na dva do tri dogodke na teden, pa smo zmagali. Vse ostalo pa morta doreči občina in država. Tu pa ... ufffffff, če bi želeli udejaniti vse do zdaj na papirje nametano, bi že zdavnaj morali namesto mesta imeti gradbišče. Spet bo en kup sanjarij ter megalomanskih načrtov zaključilo na smetišču človeške neobrzdane nadustosti. Kot vedno. Jutri bo ponovno en lep, jesenski dan. Uživajte na motorjih, kolesih, kjerkoli že boste! Grema skup uživat - peš na trikotno jaso (ali pač tu nekje )? Javi, če si za! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Imeli so tekoče kristale, ki jih ne moreš pit, pa Newtona, ki je kriv, da sem jaz z dreve dol pado, pa Beethowna, ki je bil menda tako gluh, da je mislil, da je slikar, pa Röntgena, ki je menda enkrat prišel prezgodaj domov in ženi rekel - prasica spregledal sem te, pa barve so tudi merli, pa še kaj. Bilo je kar zanimivo. Sem pa imel malo časa, kot nasploh te dni. Še danes bom na motorju le slabi dve uri. Da mi ne bo preveč zameril - moj motor ima namreč dušo (odkar sem pokvaril vijak za menjavo olja in moram podstavljati posodice). Sicer pa smo včeraj okupirali Bled (manjkal je le obisk z Golice) in odnesli največ zmag - 9, Bled 7, ostali pa 3 ali manj. Jezi me, ker mi tako špeh raste, ko smo tak dobri. Zaj pa na kratko furco. Čez in vun Ti, multipraktik ti, Beethoven je že vedel, da je skladatelj, le rahlo se mu je ftrgalo ob vseh tegobah ... bojda je trpel celo za depresijami in manijami. Tak vsaj pravijo. Je pa narava kruta, kajne? Beethovna je oglušela, Petru Paulu Rubensu, flamskemu slikarju, pa vzela sposobnost slikanja, saj je imel takšno revmo, da so bile njegove roke do nespoznavnosti pohabljene in nazadnje ni mogel več slikat. Kot je Beethoven ustoličil glasbeni klasicizem in "zakrivil" današnjo evropsko himno (le-ta povzema del četrtega stavka njegove Devete simfonije), tako je Rubens ustoličil baročno žensko lepoto. Bravo, ded! Sem pa včeraj slišala eno svetovno izjavo, ki jo je obelodanil famozni Billy Wilder, avstrijsko-ameriški novinar ter filmar (vsi poznate njegov film "Nekateri so za vroče - Some like It hot", kajne?); izjavil je: Avstrijcem moramo priznati izjemno genialnost v sposobnosti, da so ves svet prepričali, kako je bil Hitler Nemec, Beethoven pa Avstrijec!" The best!!! Car! Grema skup uživat - peš na trikotno jaso (ali pač tu nekje:whistle: )? Javi, če si za! Oooj, škoda, draga moja, malo pozno sem tole videla. Janjo spravljam na jahanje, potem pa gremo še naprej, smo povabljeni na hranjenje! Drugič z največjim veseljem! Pokliči me raje prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Bila na sprehodu v gozdu z mojim skoraj 3-letnim kavalirjem - kar naprej me je opozarjal, da moram pazit kako hodim da se ne bom spotaknila čez korenine ... Našla sva nekaj gob - taman za večerjo (gobice z jajčko ) in nekaj kostanjev. Bilo je plodno nedeljsko popoldne . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Danes sem se spravil na Nockalmstraße, na vrhu pa srečal...... tri motosvetovce, jasno Mohorko + pozabil imena, sry Popravljeno September 27, 2009. Popravil gumby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracudika Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Bila na sprehodu v gozdu z mojim skoraj 3-letnim kavalirjem - kar naprej me je opozarjal, da moram pazit kako hodim da se ne bom spotaknila čez korenine ... Našla sva nekaj gob - taman za večerjo (gobice z jajčko ) in nekaj kostanjev. Bilo je plodno nedeljsko popoldne . Tudi jaz sem bila danes na Pohorju peš do trikotne jase in je blo super! Gobe nisem našla nobene, kostanji pa se še tudi držijo vej. Komaj čakam pečene kostanje! Prelepa jesen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Tudi jaz sem bila danes na Pohorju peš do trikotne jase in je blo super! Gobe nisem našla nobene, kostanji pa se še tudi držijo vej. Komaj čakam pečene kostanje! Prelepa jesen :grim :xx: O:-) pol pa na enkrat Bolfenk, ti presneti škrat! O:-) Ta prelepa jesen Popravljeno September 27, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 (popravljeno) Gobji golaž ... njami! Pa polenta! Tudi njami. Kamikazica in Marvin, strašna kulinarična kombinacija! Vangeca sta tudi prišla, vsa navdušena iz Varadero srečanja, zraven sta pripeljala Fakina in njegovo drago ... no, pa smo se kar razčveketali. Gody pa bo od Kamikazice kupil motor ... hehe, no, vsaj tako všeč mu je vozit se z njim. IBA, kako je kaj s popotniki? Malce nas obvesti. Lep večer vsem skupaj, kot je bilo videti - nedelja za prste polizat! Popravljeno September 27, 2009. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Imeli so tekoče kristale, ki jih ne moreš pit, pa Newtona, ki je kriv, da sem jaz z dreve dol pado, pa Beethowna, ki je bil menda tako gluh, da je mislil, da je slikar, pa Röntgena, ki je menda enkrat prišel prezgodaj domov in ženi rekel - prasica spregledal sem te, pa barve so tudi merli, pa še kaj. Bilo je kar zanimivo. Sem pa imel malo časa, kot nasploh te dni. Še danes bom na motorju le slabi dve uri. Da mi ne bo preveč zameril - moj motor ima namreč dušo (odkar sem pokvaril vijak za menjavo olja in moram podstavljati posodice). Sicer pa smo včeraj okupirali Bled (manjkal je le obisk z Golice) in odnesli največ zmag - 9, Bled 7, ostali pa 3 ali manj. Jezi me, ker mi tako špeh raste, ko smo tak dobri. Zaj pa na kratko furco. Čez in vun Jap, sem vas videl samo za sekundo dvajset. Če ne bi bil sredi publike med tistim predavanjem, bi že šel cukat za rokav pa kazat proti bližnjim bifejem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Imeli so tekoče kristale, ki jih ne moreš pit, pa Newtona, ki je kriv, da sem jaz z dreve dol pado, pa Beethowna, ki je bil menda tako gluh, da je mislil, da je slikar, pa Röntgena, ki je menda enkrat prišel prezgodaj domov in ženi rekel - prasica spregledal sem te, pa barve so tudi merli, pa še kaj. Bilo je kar zanimivo. Sem pa imel malo časa, kot nasploh te dni. Še danes bom na motorju le slabi dve uri. Da mi ne bo preveč zameril - moj motor ima namreč dušo (odkar sem pokvaril vijak za menjavo olja in moram podstavljati posodice). Sicer pa smo včeraj okupirali Bled (manjkal je le obisk z Golice) in odnesli največ zmag - 9, Bled 7, ostali pa 3 ali manj. Jezi me, ker mi tako špeh raste, ko smo tak dobri. Zaj pa na kratko furco. Čez in vun Kaj si pa ušpičil, lahko kako pomagamo ? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Gobji golaž ... njami! Pa polenta! Tudi njami. Kamikazica in Marvin, strašna kulinarična kombinacija! Vangeca sta tudi prišla, vsa navdušena iz Varadero srečanja, zraven sta pripeljala Fakina in njegovo drago ... no, pa smo se kar razčveketali. Gody pa bo od Kamikazice kupil motor ... hehe, no, vsaj tako všeč mu je vozit se z njim. IBA, kako je kaj s popotniki? Malce nas obvesti. Lep večer vsem skupaj, kot je bilo videti - nedelja za prste polizat! Gobji golaž.........njami polenta ............malo manj njami cigariti.............2x nič njami Kamikazica in Marvin hvala za povabilo..............bilo je super Mutika in ostali del "štajerske" ekipe naju veseli da sva vas spoznala Se bova oglasila v torek................kjerkoli pač!!! Lp L&B ps: Kamikazica moje sožalje!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Jp, danes pa je bila Nedelja z veliko začetnico, he, he. Večji del dneva si lahko ogledate TUKAJ Pozno popoldne pa sma bila z mojo pri Marvinu in Kamikazici na odličnem gobjem golažu. Danes spoznal Fakina in njegovo ženo, zelo prijeten par (pa še tapravi motor vozi pubec) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Jp, danes pa je bila Nedelja z veliko začetnico, he, he. Večji del dneva si lahko ogledate TUKAJ Pozno popoldne pa sma bila z mojo pri Marvinu in Kamikazici na odličnem gobjem golažu. Danes spoznal Fakina in njegovo ženo, zelo prijeten par (pa še tapravi motor vozi pubec) . Vanga hvala enako.............(ne samo motor) tudi vidva sta PRAVA Sem vesel, da sva vaju spoznala! Res krasna nedelja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Že malo treniramo, ko bo 2012 vse (kulturno) breme slonelo na nas. Se grem stavit, da mi takrat direktor ne bo dovolil vožnje z motorjem ... Kaj neboš že takrat v penziji ? T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Danes sem se spravil na Nockalmstraße, na vrhu pa srečal...... tri motosvetovce, jasno Mohorko + pozabil imena, sry Gumby, me prav veseli da smo se srečali in spoznali na Nockalmstrasse in Hochalmstrasee! Zjutraj, ko smo krenili iz kungote proti juriju (cca. 8.30) smo ziher srečali ša fakina in sopotnico .. Ma.., sta bla lepo opravljena - mislim, da jo je peljal k prvi maši ! Sicer pa sem Šokca in Stara malo popeljal naokrog .. Star je bil pred mano in sem ga moral potiskati, Šokac pa za mano, in sem ga vlačil ... Jaz, ki sploh nisem vedel kam gremo, sem bil pa varno v sredini, he he ... Skratka, fantastičen dan ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Zjutraj, ko smo krenili iz kungote proti juriju (cca. 8.30) smo ziher srečali ša fakina in sopotnico .. Ma.., sta bla lepo opravljena - mislim, da jo je peljal k prvi maši ! Bo držalo.................lokacija in ura ampak šla sva že od maše!!!! Kje smo se srečali? Točno da so neki motorji (3) mimo švignili . Oprosti nisem te pričakoval na asfaltu............bolj na makadamu!!! Drugače pa sva se peljala na "Varadero štrudl" v Braslovče.............mega je bilo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Dobro jutro. Včeraj z IBO odpeljal 808,5 kilometrov po TEJ poti. Pri Dinkotu pojedla lignje in nazaj. Še en lepših trenutkov iz fure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Da mi ne bo preveč zameril - moj motor ima namreč dušo (odkar sem pokvaril vijak za menjavo olja in moram podstavljati posodice). Kaj si pa ušpičil, lahko kako pomagamo ? D. Nič takega, le premočna roka in prešvoh možgani pri zategovanju vijaka za olje, pa je pač pametnejši popustil. Začasno sem rešil z vodovodarsko prejo, pri menjavi pa bom verjetno povečal vrtino in vstavil večji vijak ali pa kakšno pušo. Na žalost je navoj vijaka močnejši kot navoj karterja, sicer bi lahko menjal le vijak. Morda ne bi bilo neumno vstaviti medeninast vijak ali plastičnega kot pri kosilnici - samo je verjetno že kak razlog, da so ti vijaki železni. Sicer pa včeraj res kratka furca, ker sem se začvekal na veslaškem klubu (smo malce komentirali sobotne uspehe) potem pa le okoli Činžata in nazaj na kosilo. Še vedno me čaka karta za Grossglockner (za drugo vožnjo v isti sezoni) in karta za Gerlos Alpenstrasse. Upati je na najboljše. Sem pa vesel in vam skoraj zavidam, ko berem kake lepe furce furate - povdarek na skoraj. Mowzancar: V petek sem samo malo pogledal kaj dogaja - šel sem mimo predavanja pa nisem imel časa za postanek, tudi za bife ga nisem imel. Se upam vidimo jutri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Kaj neboš že takrat v penziji ? Pizda si kurba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IBA Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Popotniki so že prispeli v Adeno, J Turčija in pijejo pire.....mater jim je težko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Kaj zaj toteki ? Ste vsi od včerajšnjega dneva enako crkjeni ko jaz ? Se mi je dans vjutro, ko sem šel v službo z mopedom, spet zaluštalo navadnega starega avteja na štiri kole! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se