Vanga Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Popotniki so že prispeli v Adeno, J Turčija in pijejo pire.....mater jim je težko lepo jih pozdravi!! Zaj si grem po pir, na njihovo zdravje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Mowzancar: V petek sem samo malo pogledal kaj dogaja - šel sem mimo predavanja pa nisem imel časa za postanek, tudi za bife ga nisem imel. Se upam vidimo jutri. Sem videl, da ste bili natempirani, tako da niti poskusil nisem vstati s stola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 (popravljeno) Sem videl, da ste bili natempirani, tako da niti poskusil nisem vstati s stola Pardon, čakajte malo. Smo bili natempirani? Kolko pa nas je blo? Če me spomin ne vara (kar se sicer pogosto dogaja) sem bil sam. In slovenska slovnica pozna tudi drugo osebo ednine - torej sem bil natempiran - ali pa me imate za tako starega (ali tako debelega), da morate uporabljati množino? Kazen sledi Popravljeno September 29, 2009. Popravil Darko3g Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 ka te je zaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Glede na današnjo aktivnost na forumu... A se sploh dobimo???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Hehe, itak da se dobimo. Ja moram biti kaznovan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Pizzerija ALI ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Danes destinacijaAli Najavljenih že kar nekaj udeležence, tako da vljudno vabljeni ps: jedača in pijača iz nahrbtnika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Danes destinacijaAli ps: jedača in pijača iz nahrbtnika Pa pazit da te ne dobijo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Zdravo, banda! :evilgrin: Gobji golaž.........njami polenta ............malo manj njami cigariti.............2x nič njami Kamikazica in Marvin hvala za povabilo..............bilo je super Mutika in ostali del "štajerske" ekipe naju veseli da sva vas spoznala Se bova oglasila v torek................kjerkoli pač!!! Tudi mene je veselilo, prav fajn sta! Hm, za cigarete sorry, mea culpa ... ... včeraj pa vaju nismo opazili? Niti kjerkoli, niti pri Aliju. Kaj neboš že takrat v penziji ? :evilgrin: Če odmislim, da si žleht, bi rekla:"Iz tvojih usta u božije uši!" Pizda si kurba... Kaj on, ti! Očitno se zraven odlično zabavaš ... hja, mladci ... boste še dobli svojo kahlo (pa ne mislim tebe, Bremzl. Ti si star ko zemla)! Popotniki so že prispeli v Adeno, J Turčija in pijejo pire.....mater jim je težko Hvala, IBA! Super. Kmalu bodo doma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 ne mislim tebe, Bremzl. Ti si star ko zemla dovoli manjši popravek...ni bremzl star ko zemla, zemla je stara ko bremzl....skoraj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Zdravo, banda! Tudi mene je veselilo, prav fajn sta! Hm, za cigarete sorry, mea culpa ... ... včeraj pa vaju nismo opazili? Niti kjerkoli, niti pri Aliju. Če odmislim, da si žleht, bi rekla:"Iz tvojih usta u božije uši!" Kaj on, ti! Očitno se zraven odlično zabavaš ... hja, mladci ... boste še dobli svojo kahlo (pa ne mislim tebe, Bremzl. Ti si star ko zemla)! Hvala, IBA! Super. Kmalu bodo doma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Tudi mene je veselilo, prav fajn sta! Hm, za cigarete sorry, mea culpa ... ... včeraj pa vaju nismo opazili? Niti kjerkoli, niti pri Aliju. Mutika res sem obljubil da se oglasiva, ampak........................služba, trening, domov pa kosilnico štartat, ker sem psa še komaj videl iz trave!!! Pol pa tak crknjen, da ni šlo več, sorry!!! Saj še bo prilika!!! Pa še tako mrtvilo je bilo na forumu, da sem bil prepričan, da ne bo "neke akcije" pri Aliju!? Prepričan sem, da ste se imeli "fajn". ps: za cigarete pa sploh ni panike..............je pa fajn za podj.....!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Mutika res sem obljubil da se oglasiva, ampak........................služba, trening, domov pa kosilnico štartat, ker sem psa še komaj videl iz trave!!! Imaš premajhnega psa? D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Imaš premajhnega psa? D. Ne, trava je previsoka (bila) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Ne, trava je previsoka (bila) Slucajno ne bobtail-a?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Slucajno ne bobtail-a?? Aha............samo sem ga malo "ošišal" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Uf, se ta mesec vleče.... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Uf, se ta mesec vleče.... :fredy: Ne ne prideš nič v Bokija pozdravit :krneki: Dans tak nebo vreme za letet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Uf, se ta mesec vleče.... :fredy: Še sreča, da sem ga 6/7 prespal :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Ne ne prideš nič v Bokija pozdravit :krneki: Dans tak nebo vreme za letet... Te pa priem dans! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Še sreča, da sem ga 6/7 prespal :naughty: Čak, kak ti je že ime? Srečko? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Aha............samo sem ga malo "ošišal" Odlicno... Ce mi prav sluzi spomnim si pa nekdaj sprehajal bobtaila okoli? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Odlicno... Ce mi prav sluzi spomnim si pa nekdaj sprehajal bobtaila okoli? Ni problema s spominom kot kaže, prav imaš! Ko sem živel v bolj urbanem okolju sem se res sprehajal okrog z bobtailom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Ne ne prideš nič v Bokija pozdravit :krneki: Dans tak nebo vreme za letet... Ka zaj, du zanštoheraršlohtifpucer, prieš na drink k Bokiji? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se