Furioso Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Aaaaaaahhhh, kak' sem se zdaj odžejal... :naughty: :fredy: Barracuda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Aaaaaaahhhh, kak' sem se zdaj odžejal... Jaz tudi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 jaz tudi... svarun13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 jaz tudi... Hvala za to, da si mi pir plačo vuk76 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Hvala za to, da si mi pir plačo Se ti ne zdi, da je, po zadnjih 76-ih mojih rundah, cajt, da bi ti enkrat vsaj eno obrno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Se ti ne zdi, da je, po zadnjih 76-ih mojih rundah, cajt, da bi ti enkrat vsaj eno obrno? saj nea daš šanse, da flekam nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Moja povezava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Moja povezava Ti si tisti s kravato na koncu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 jaz tudi... jaz še pa nej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Hvala Mutika za včeraj, res je blo lušno.....zaj pa grem kozlat po totem ananasu....pir je zakon Še midva čestitava k odlični ideji in povabilu. Si videla udeležbo? Same Alenke... Furo za ta vikend je odneslo vreme , bomo pa popravili razpoloženje s kakšno veselico. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Ti si tisti s kravato na koncu ? Ne jaz sem se skril pod postlo :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Čeprav ne razumem kaj govorim, razumem kaj stori :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 (popravljeno) Šele na spomladi imam zdravnika za vijake v nogi,nato pa poleti verjetno ven. Mutika oprosti ker te nisem citiral. Popravljeno Oktober 9, 2009. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 Šele na spomladi imam zdravnika za vijake v nogi,nato pa poleti verjetno ven. Mutika oprosti ker te nisem citiral. Hojla Cvičko Pusti šraufe not, se boš vedno smejo ko bojo varnostniki na letališču noreli ko boš šou skoz kontrolo. Porihtaj se ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 Šele na spomladi imam zdravnika za vijake v nogi,nato pa poleti verjetno ven. Mutika oprosti ker te nisem citiral. Oj, Cvičko, lep vikend želim! Pa vsem ostalim tudi. Moj je (spet) deloven. Predvsem pa mora bit delaven! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 eni ste ga žingali, drugi pa smo se potepali po nekaj vikendih nevožnje, sem danes ob 7 uri krenil na tole pot: vmes pa sem malo skrenil iz začrtane asfaltne poti na makedam, blato,... Če bi kdo rad dobil datoteko za garmina za to furo... naj mi rece in posljem. želel sem objaviti tukaj, vendar.... "Ni vam dovoljeno nalaganje teh datotek" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 (popravljeno) eni ste ga žingali, drugi pa smo se potepali po nekaj vikendih nevožnje, sem danes ob 7 uri krenil na tole pot: vmes pa sem malo skrenil iz začrtane asfaltne poti na makedam, blato,... Če bi kdo rad dobil datoteko za garmina za to furo... naj mi rece in posljem. želel sem objaviti tukaj, vendar.... "Ni vam dovoljeno nalaganje teh datotek" Bi bil vesel za file, pošlji na robert.gselman@gmail.com prosim. Popravljeno Oktober 10, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Na začetku je kr lepo za pogledat, potem pa se vidi kako zgleda če fušari štange montirajo plesalka na drogu ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Vreme se je nepričakovano popravilo . Odsprehodil sem pese, peljal sproti na (in sebe tudi ), zaj pa me vleče v sončne kraje, ki so bolj na severu?? Barracudika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracudika Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Danes pa pade družinsko kosilo, popoldan pa šprancir na Pohorje Verjetno smo vsi veseli lepega vremena Lepo sončno nedeljo vam želim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Zjutraj še dež, zdaj pa tako sonce ... vun, vsi vun! Žal ne more biti vedno vse po načrtih in željah, včeraj zamudila ziher fajn kostanjev piknik, pa še kakšen piknik ... bo pa drugič bolje. Služba je prva, žal. Upam, da bodo kake zakone spremenili, pa bom lahko šla hitro v penzijo. Jaz bi že zaj .... Se pridružujem Barracudiki ... lepo nedeljo vsem! Saj bo kmalu torek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 (popravljeno) Lep dan vsem! Vsak ki ni izkoristil tega dneva, si je sam kriv (jaz ga nisem ravno najboljše, lahko pa bi bilo še slabše ). Našel pa sem to: google maps na garmina Verjetno že kdo pozna, je pa zanimivo. Popravljeno Oktober 11, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Danes pa pade družinsko kosilo, popoldan pa šprancir na Pohorje Verjetno smo vsi veseli lepega vremena Lepo sončno nedeljo vam želim! Je bilo kosilo OK? Tak je treba delat in se navajat na pravo družinsko življenje. Ker ne znam peglat, sem šel na Golico, srečal tam XY 800 (???) in lepa skupna vožnja nazaj čez Lipnico in Šentilj. Malo je bilo potrebno vedriti pred Pesnico. Ni bilo težko . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Po jutranjem deževnem razočaranju in podaljšanem spancu me je presenetilo krasno sonce. Malo sem se še deval in malo pred poldnevom šel pogledat Izvir Mure Spotoma sem obredel še ceste, ki sem jih na zadnje prevozil v prvih letih motoriranja pa so še vedno izjemno lepe (ceste in pokrajina). Od Feldkirchena preko Flattnitza je prav krasna zamenjava za TuraheHoche ali Nockalmco. Čisto do izvira mure sicer nisem prišeel, čeprav gre cest(ic)a tam proti 1800 metrov, ampak sem pred porušeno rampo raje obrnil. Je pa res, da so Avstrijci že čisto na začetku Muro zajezili in imajo eno elektrarno. Verjetno pa s tem tudi ščitijo dolino pred poplavami ? V glavnem pokrajina je enkratna, ceste v glavnem izvrstne pa tudi predogled poti za kolesarjenje od Muhra do Zeltwega je bil uspešen (sem ugotovil, da ni nekih večjih klancev za premagovat). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Lahko noč, banda! :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se