Vanga Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dobro jutro, Banda! :yawn: Fakin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 dobro jutro sem mislil, da sem edini, ki se tako zgodaj vstane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dobro jutro, Banda! Jutro!!!! Vanga menjaj avatar; moj predlog! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dobro jutro hantlmaherji!!! Jaz sem, bolj ali manj, ves vikend preživel v pisarni, kar niti ni pod nujno slabo. Vsaj ponedeljka ne preklinjam... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Dobro jutro hantlmaherji!!! Jaz sem, bolj ali manj, ves vikend preživel v pisarni, kar niti ni pod nujno slabo. Vsaj ponedeljka ne preklinjam... :glare: Jah, samo tvoja pisarna je v bližini Štuka, tak da, pitaj boga, kaj si tam cele noči delal.... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Jah, samo tvoja pisarna je v bližini Štuka, tak da, pitaj boga, kaj si tam cele noči delal.... :fredy: Jebemuboga, poznaš me bolje kot tvoja žena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Je bilo kosilo OK? Tak je treba delat in se navajat na pravo družinsko življenje. Ker ne znam peglat, sem šel na Golico, srečal tam XY 800 (???) in lepa skupna vožnja nazaj čez Lipnico in Šentilj. Malo je bilo potrebno vedriti pred Pesnico. Ni bilo težko . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Jebemuboga, poznaš me bolje kot tvoja žena... Mogoče papirje po mizi razmetaval, ha?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Mogoče papirje po mizi razmetaval, ha?? Aha, origami sem se špilal....al kak se že tistemu reče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Aha, origami sem se špilal....al kak se že tistemu reče. Si jo zvijal ko presto, ha?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Ko gre dež, nemorem hodit po strehah, ne motorirat, zato se bom zateko v delavnico in šraufal!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Ko gre dež, nemorem hodit po strehah, ne motorirat, zato se bom zateko v delavnico in šraufal!!! Kdaj pride Fugly na vrsto? Aja, ojla, banda. Danes sn slabe volje ... ... mučo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 ZA vse ki sami "šraufate"!!!! howtochangeatyre.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 12, 2009 Deli Objavljeno Oktober 12, 2009 Jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Jutro I tebi sine, prav tako pa vsem ostalim želim dobro jutro, danes je: TTTTTOOOOOOOTTTTTTIIII TTTTOOOOOORRRREEEEEEEEEEKKKKKK!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Dobro jutro banda! Dans se vidimo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Za malo smeha: skuterist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 bro yutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Za vse prijatelje! pir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Za vse prijatelje! pir :grim :krneki: Barracudika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Za vse prijatelje! pir pa glih zaj ko sn na špricer prešalto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 pa glih zaj ko sn na špricer prešalto Pa če bi same soke pil ta pir bi pa res delil s prijatli Barracudika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracudika Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 (popravljeno) Pa če bi same soke pil ta pir bi pa res delil s prijatli Si dobil plus za pogum! Popravljeno Oktober 13, 2009. Popravil Barracudika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Si dobil plus za pogum! Če si nismo 'fauš' mamo vsi zadosti :naughty: pira! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 13, 2009 Deli Objavljeno Oktober 13, 2009 Če si nismo 'fauš' mamo vsi zadosti pira! Kaki pir ? Jas nisn vido nobenga pira ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se