Barracuda Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 A gremo z tem??? To je na bohinjski progi, lokomotiva je serije 33 oz. 52 po nemških oznakah. 52 pa zato, ker jih je Hitler v enem denvu po celem Reichu naredil kar 52!!! Pa na koncu si poglejte kje sem stal in kaj me je ločlo od prepada... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 A gremo z tem??? To je na bohinjski progi, lokomotiva je serije 33 oz. 52 po nemških oznakah. 52 pa zato, ker jih je Hitler v enem denvu po celem Reichu naredil kar 52!!! Pa na koncu si poglejte kje sem stal in kaj me je ločlo od prepada... Ne gre dodat filmčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Nooooo, če smo na MOTO-SVETU, potem bomo pa ja šli z mopedi malo naokrog ... Razen če bi kdo zares z vlakcem ali avtobusom .. lahko dam tel. številko predsednika upokojencev v Skokah .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 A gremo z tem??? To je na bohinjski progi, lokomotiva je serije 33 oz. 52 po nemških oznakah. 52 pa zato, ker jih je Hitler v enem denvu po celem Reichu naredil kar 52!!! Pa na koncu si poglejte kje sem stal in kaj me je ločlo od prepada... Halo, nič ne vidim, vem pa da je bila 006 serija lokomotive ti. "Borzika", ki stoji (ali je pač stala pred nogimi leti) na studencih, in so jo spesnili v Belinu . Imela je vse kar imajo veliki Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!! :unsure: (pohane kure, šnops ... ) :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!! (pohane kure, šnops ... ) Ja, Vapo, daj javi se in predstavi plan ! Pa še pred martinovim, prosim, ker jaz potem en teden nisem za na moped .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 (popravljeno) Ne gre dodat filmčka Kaj ne gre, tu je stal! tu mu je stal! :-) Popravljeno Oktober 15, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 (popravljeno) Kaj ne gre, tu je stal! tu mu je stal! :-) Apeliraj na Vapota, da jih vključi na zaključni furi za animatorke ! Seveda, zgolj v smislu povečanja udeležbe ! Popravljeno Oktober 15, 2009. Popravil Mohorko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ja, Vapo, daj javi se in predstavi plan ! Pa še pred martinovim, prosim, ker jaz potem en teden nisem za na moped .... Vapo malo lići na crnogorca :krneki: Klik! :-) riderrgirl in Mohorko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Vapo malo lići na crnogorca Klik! :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ce kdo ne ve kaj pocet za vikend... emailjokes_44872_1-SRG9881.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Berjuter :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!! Po pravici povedano, bi najraje šel na Tajsko, ampak mi res ni treba sledit... Dajte se no zmenit z ovim ptujskim špeglarom, da določi datum pa destinacijo, pa gasa!!! Pa prosim še pred "minusom", ker še danes čutim posledice lanske fure!!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Dober dan, banda! Včeraj sem bila na Dunaju - zdaj pa gre zares, v potnem listu imam sveže pečeno, čisto še neuporabljeno (še dobre 3 tedne) kubansko vizo - in me je premrazilo do kosti - dež, orkanski veter ter grdo, sivo vreme. Celo tako čudovito mesto, kot je Dunaj, je delovalo sivo in pusto ... bljek. Vi pa veselo šauflate - meni v veselje, ko mam cajt kaj prebrat. Uživajte vikend! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Bumbari, jaz pa sem kar tako v tri dni napisal idejo, ki mi je padla na pamet. Pol pa lahko vsaj to spesnimo, da se odpeljemo na gorenjsko z mopedi, pol pa zajahamo njihov zgodovinski panoramski vlak taj pa nazaj. Če pa še vozi tako pozno v jesen, pa nam bo ga.varadero povedala. Nebo šlo . Kdo bo pa nazaj vozo? Še fura nazaj bi bila bolj "panoramska" . Jutri bojo temperature super za motor.... nešto južnijeeee. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Nebo šlo . Kdo bo pa nazaj vozo? Še fura nazaj bi bila bolj "panoramska" . Jutri bojo temperature super za motor.... nešto južnijeeee. Zunaj je točno 7,4°C in 79% relativna vlažnost. To še je zmeraj 6,4°C več, kot bi me na mopedi zeblo. Lahko se dobimo kje na čaju! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Zunaj je točno 7,4°C in 79% relativna vlažnost. To še je zmeraj 6,4°C več, kot bi me na mopedi zeblo. Lahko se dobimo kje na čaju! Vgasni motor pa tiši, ti bo vroče. Že do Šentilja in preko Jarenine in Pernice domov je bilo dovolj, da je teklo z mene pa sem gonil ne tišal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Vgasni motor pa tiši, ti bo vroče. Že do Šentilja in preko Jarenine in Pernice domov je bilo dovolj, da je teklo z mene pa sem gonil ne tišal Narobe Gody! Me ne zebe tudi če ne tišim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Narobe Gody! Me ne zebe tudi če ne tišim! Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suhe . Zaj grem počasi nalagat Egipt, da bodo zimski večeri bolj topli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suhe . Zaj grem počasi nalagat Egipt, da bodo zimski večeri bolj topli. Si jih plačal po toni ali na klaftre :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Vi sploh nimate pojma, da se je sedaj boljše peljat, kot pri 30+°C (pri moji počasni vožnji ni noben asvalt prehladen press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suhe . To ni nič takega: najboljši j____ daleč naokrog so pohorci, ker se pol leta jebejo z drvami, pol leta pa s snegom, .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 To ni nič takega: najboljši j____ daleč naokrog so pohorci, ker se pol leta jebejo z drvami, pol leta pa s snegom, .... .... a to pomeni, da me je nategno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 .... a to pomeni, da me je nategno ? Če nisi sam ugotovil, te je slabo... :zzz: D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Dajte se no zmenit z ovim ptujskim špeglarom, da določi datum pa destinacijo, pa gasa!!! Pa prosim še pred "minusom", ker še danes čutim posledice lanske fure!!! :angry: :glare: , ptujski speglar, a? Sva se sicer nekaj dogovarjala za bograc furo, toto nedeljo, ampak vsaj na Accuweather-u precej klavrno kaze. Ce kdo za v nedeljo najde boljse vreme, gremo definitivno na bograc! :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Ojla, toteki! Gužva. , ptujski speglar, a? Sva se sicer nekaj dogovarjala za bograc furo, toto nedeljo, ampak vsaj na Accuweather-u precej klavrno kaze. Ce kdo za v nedeljo najde boljse vreme, gremo definitivno na bograc! Toto nedeljo? Hm ... hm ... in hm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se