Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

A gremo z tem???

To je na bohinjski progi, lokomotiva je serije 33 oz. 52 po nemških oznakah. 52 pa zato, ker jih je Hitler v enem denvu po celem Reichu naredil kar 52!!!

Pa na koncu si poglejte kje sem stal :D in kaj me je ločlo od prepada...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A gremo z tem???

To je na bohinjski progi, lokomotiva je serije 33 oz. 52 po nemških oznakah. 52 pa zato, ker jih je Hitler v enem denvu po celem Reichu naredil kar 52!!!

Ne gre dodat filmčka :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nooooo, če smo na MOTO-SVETU, potem bomo pa ja šli z mopedi malo naokrog ...

Razen če bi kdo zares z vlakcem ali avtobusom .. lahko dam tel. številko predsednika upokojencev v Skokah .... trance_34_sleepy.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A gremo z tem???

Halo, nič ne vidim, vem pa da je bila 006 serija lokomotive ti. "Borzika", ki stoji (ali je pač stala pred nogimi leti) na studencih, in so jo spesnili v Belinu :worship: .

Imela je vse kar imajo veliki :topic:

Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!! :unsure: (pohane kure, šnops ... ) :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!! unsure.gif (pohane kure, šnops ... ) fredyjecar.gif

Ja, Vapo, daj javi se in predstavi plan ! Pa še pred martinovim, prosim, ker jaz potem en teden nisem za na moped ....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, Vapo, daj javi se in predstavi plan ! Pa še pred martinovim, prosim, ker jaz potem en teden nisem za na moped ....

Vapo malo lići na crnogorca :krneki: Klik! :-)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Halo, Vapo, daj reči kaj bi rad za zaključno furo, mi ti sledimo ko ofce!!

Po pravici povedano, bi najraje šel na Tajsko, ampak mi res ni treba sledit... :whistle:

Dajte se no zmenit z ovim ptujskim špeglarom, da določi datum pa destinacijo, pa gasa!!! Pa prosim še pred "minusom", ker še danes čutim posledice lanske fure!!! :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dober dan, banda!

:winkiss:

Včeraj sem bila na Dunaju - zdaj pa gre zares, v potnem listu imam sveže pečeno, čisto še neuporabljeno (še dobre 3 tedne) kubansko vizo - in me je premrazilo do kosti - dež, orkanski veter ter grdo, sivo vreme. Celo tako čudovito mesto, kot je Dunaj, je delovalo sivo in pusto ... bljek.

Vi pa veselo šauflate - meni v veselje, ko mam cajt kaj prebrat.

Uživajte vikend!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bumbari, jaz pa sem kar tako v tri dni napisal idejo, ki mi je padla na pamet.

Pol pa lahko vsaj to spesnimo, da se odpeljemo na gorenjsko z mopedi, pol pa zajahamo njihov zgodovinski panoramski vlak taj pa nazaj. rolleyes.gif

Če pa še vozi tako pozno v jesen, pa nam bo ga.varadero povedala.

Nebo šlowhistle.gif . Kdo bo pa nazaj vozoeek.gif? Še fura nazaj bi bila bolj "panoramska"trance_16_dozingoff.gif .

Jutri bojo temperature super za motor.... nešto južnijeeee.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nebo šlowhistle.gif . Kdo bo pa nazaj vozoeek.gif? Še fura nazaj bi bila bolj "panoramska"trance_16_dozingoff.gif .

Jutri bojo temperature super za motor.... nešto južnijeeee.

Zunaj je točno 7,4°C in 79% relativna vlažnost. To še je zmeraj 6,4°C več, kot bi me na mopedi zeblo.

Lahko se dobimo kje na čaju! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zunaj je točno 7,4°C in 79% relativna vlažnost. To še je zmeraj 6,4°C več, kot bi me na mopedi zeblo.

Lahko se dobimo kje na čaju! :rolleyes:

Vgasni motor pa tiši, ti bo vroče.

Že do Šentilja in preko Jarenine in Pernice domov je bilo dovolj, da je teklo z mene pa sem gonil ne tišal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vgasni motor pa tiši, ti bo vroče.

Že do Šentilja in preko Jarenine in Pernice domov je bilo dovolj, da je teklo z mene pa sem gonil ne tišal :)

Narobe Gody! Me ne zebe tudi če ne tišim! :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Narobe Gody! Me ne zebe tudi če ne tišim! whistle.gif

Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suheheadbang.gif . Zaj grem počasi nalagat Egipt, da bodo zimski večeri bolj topli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suheheadbang.gif . Zaj grem počasi nalagat Egipt, da bodo zimski večeri bolj topli.

Si jih plačal po toni ali na klaftre :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vi sploh nimate pojma, da se je sedaj boljše peljat, kot pri 30+°C :worship:

(pri moji počasni vožnji ni noben asvalt prehladen press)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zložila sva z IBO 6 m svežih bukovih polen za drugo leto. Tak je, če samo naročiš drve in ne rečeš, da bi mel suheheadbang.gif .

To ni nič takega: najboljši j____ daleč naokrog so pohorci, ker se pol leta jebejo z drvami, pol leta pa s snegom, .... whistle.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ni nič takega: najboljši j____ daleč naokrog so pohorci, ker se pol leta jebejo z drvami, pol leta pa s snegom, .... whistle.gif

.... a to pomeni, da me je nategnoeek.gif ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dajte se no zmenit z ovim ptujskim špeglarom, da določi datum pa destinacijo, pa gasa!!! Pa prosim še pred "minusom", ker še danes čutim posledice lanske fure!!! :angry:

:glare: , ptujski speglar, a? Sva se sicer nekaj dogovarjala za bograc furo, toto nedeljo, ampak vsaj na Accuweather-u precej klavrno kaze. Ce kdo za v nedeljo najde boljse vreme, gremo definitivno na bograc! :grim :grim :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla, toteki!

winkiss.gif

Gužva.

glare.gif , ptujski speglar, a? Sva se sicer nekaj dogovarjala za bograc furo, toto nedeljo, ampak vsaj na Accuweather-u precej klavrno kaze. Ce kdo za v nedeljo najde boljse vreme, gremo definitivno na bograc! grim.gifgrim.gifgrim.gif

Toto nedeljo?

Hm ... hm ... in hm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!