Skoči na vsebino

Motosvet sekcija Maribor

Lindau

Priporočene objave

Če nisi sam ugotovil, te je slabo... trance_34_sleepy.gif

D.

Kaj te vem. saj baje nea vedno čutišwhistle.gif ...

Naložil sem pod albume Egipt. Tamo in natrag. Bilo kar nekaj dela, ampak za zimske večere bo pasalo.

Jutri je tooorek!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dobro jutro

Danes je TOREK!!!

:kva2::kva1::kva2::kva1::kva2::kva1::kva2::kva1::kva2:

Dobro jutro, še lepši dan vsem, zvečer pa itak, kaj bi sploh govoril.

TTTTTTTTOOOOOOTTTTTTTIIIIIIII TTTTOOOOORRRRREEEEEEKKKKK!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

trance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.gif

Točno tak!coffee.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

trance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.giftrance_38_surprise.giftrance_41_w00t2.gif

pridem kaj mimo, da bojo še vam pomije dišale tako ko meni whistle.gif

neka gripa al prehlad me hoče napastunsure.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pridem kaj mimo, da bojo še vam pomije dišale tako ko meni :whistle:

Ja, pa na bankomat nea pozabi it prej!:whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:glare: , ptujski speglar, a? Sva se sicer nekaj dogovarjala za bograc furo, toto nedeljo, ampak vsaj na Accuweather-u precej klavrno kaze. Ce kdo za v nedeljo najde boljse vreme, gremo definitivno na bograc! :grim :grim :grim

Vreme nedelja vredu: klik_vreme_klik

Ta klik danes ok, jutri bo kazal ponedeljek, torej potem na vreme ene klik nazaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pridem kaj mimo, da bojo še vam pomije dišale tako ko meni whistle.gif

Seveda te napada gripa, če si glivice ne upajo, na tako potetovirano nogo! :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta klik danes ok, jutri bo kazal ponedeljek, torej potem na vreme ene klik nazaj.

Marvin če prideš do Alija danes, prinesi laptop s sabo...............jaz pa kluček!!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Čas je ..............yes.gif .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je kdo videl Mohorkota??? Najavil je vojno narkičem in ....................poniknil!!!! evilgrin.gif

Če kdo kaj ve, naj javi!!!! Da ne bo šel predaleč??!!! ph34r.gif

post-21375-125605910522_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Seveda te napada gripa, če si glivice ne upajo, na tako potetovirano nogo! trance_21_laughing1.gif

A to maeek.gif ? Jaz sn pa mislo, da so krčne žilefredyjecar.gif .

Grem za MB, samo "še piko pritisnem".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je kdo videl Mohorkota??? Najavil je vojno narkičem in ....................poniknil!!!! evilgrin.gif

Če kdo kaj ve, naj javi!!!! Da ne bo šel predaleč??!!! ph34r.gif

Lepo si me to pofotkal včeraj ... Danes sem bil v zelenem ..

Majko jim vidim, narkičem, res so se mi vsedli v želodec .. prej, ko sem imel še žolč, bi rekel, da v žolč ...

Sicer greva pa jutri z aftekom h gospodu Omanu v Pernico: menda ima odgovore za vsa razbita stekla in zviti pleh.

Pa kake tri dni bom brez avta.

Glede onega tvojega avatarja, pa tako: NISSAN JE DEFINITIVNO ZA PRODAT http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3216084&show=1 !

BTW, to je ženin avtek ...

Danes mi obveznosti žal zopet ne dopuščajo Alija ... Pa skrajno FAJN se mejte, druščina !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mutika, zopet si manjkala!

(Vse kar bo Gody rekel, bo iz konteksta! :unsure: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin :rolleyes: ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine.

Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... :yea2::yea2::yea2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin :rolleyes: ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine.

Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... :yea2::yea2::yea2:

kauntmiin!!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cunt, me in? fredyjecar.gif

Cunt (pronounced /ˈkʌnt/) is a vulgarism referring generally to the female genitalia,[1] specifically the vulva, and including the cleft of venus. The earliest citation of this usage in the 1972 Oxford English Dictionary, c 1230, refers to the London street known as Gropecunt Lane. Scholar Germaine Greer has said that "it is one of the few remaining words in the English language with a genuine power to shock."[2]

"Cunt" can also be used informally as a derogatory epithet in referring to a person of either sex, but this usage is relatively recent, dating back only as far as the late nineteenth century.[3] Reflecting different national usages, the Compact Oxford English Dictionary defines "cunt" as "an unpleasant or stupid person", whereas Merriam-Webster defines the term as "a disparaging term for a woman" and "a woman regarded as a sexual object"; the Macquarie Dictionary of Australian English defines it as "a despicable man". When used as a slang term with a positive qualifier (good, funny, clever, etc) in countries such as Great Britain, New Zealand and Australia, it conveys a positive sense of the object or person to which it refers.[4]

The word appears to have been in common usage from the Middle Ages until the eighteenth century. After a period of disuse, usage became more frequent in the twentieth century, in parallel with the rise of popular literature and pervasive media. The term also has various other derived uses and, like "fuck" and its derivatives, has been used mutatis mutandis as noun, pronoun, adjective, participle and other parts of speech.

Bo OK?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin rolleyes.gif ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc grim.gifgrim.gifgrim.gif k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine.

Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... trance_30_punk.giftrance_30_punk.giftrance_30_punk.gif

Jaz sem v polnih pripravah: danes sem kupil dolge gate in tudi če bo kakšna stopinja manj, kot pravijo vremenarji, to ne bo ovira, če le ne bo mokro !

Torej plešimo PROTI dežju trance_30_punk.giftrance_30_punk.giftrance_30_punk.giftrance_30_punk.giftrance_30_punk.giftrance_30_punk.gif!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!