Mohorko Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Cunt (pronounced /ˈkʌnt/) is a vulgarism referring generally to the .... Bo OK? AtaIBA, sem ti moral kar en velik + prilimat, ker se mi zdi fajn, da si nam privoščil poduk ! Malo , vendar jaz navijam za slovenščino ! ataIBA in IBAjunior 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Še malo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 AtaIBA, sem ti moral kar en velik + prilimat, ker se mi zdi fajn, da si nam privoščil poduk ! Malo , vendar jaz navijam za slovenščino ! Saj nisem jaz začel ampak oni. Jaz sn samo skopiral , razumem tak nič . Čuj, a je to mišlena naša pička ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine. Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... Me prištej ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Saj nisem jaz začel ampak oni. Jaz sn samo skopiral , razumem tak nič . Čuj, a je to mišlena naša pička ? Eh, nena se sekiraj, ataIBA, saj jaz sem tudi razumel samo: female genitalia,... vulva.. London .. different national usages, .. such as Great Britain, New Zealand and Australia, .. a positive sense of the object .. Middle Ages ... "fuck" and .. participle ... ... sem se že mislil prijaviti za naslednjo turo ! IBAjunior, šokac in domina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine. Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... Se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine. Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... Pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Berjuter, banda... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 (popravljeno) Berjuter, banda... :fredy: Dobro jutru banda, danes je P-E-T-E-K, jutri pa po drva !!! Kakšen prostovolen pomagač??? Popravljeno Oktober 23, 2009. Popravil Barracuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Toto nedeljo? Hm ... hm ... in hm. Muti, jaaa, toto nedeljo. Posebej zate. :grim :grim :grim A se vidimo? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 dobro jutro štajerke Muti, jaaa, toto nedeljo. Posebej zate. :grim :grim :grim A se vidimo? :unsure: hmmmmm ... moguće pridem ... bilo kuda... maus svuda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Tko nije tu....njega nema.... svarun13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Tko nije tu....njega nema.... V soboto in nedeljo bom "v luftu", torej me ne bo... :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Torej, ce vreme v nedeljo OK (brez padavin ), se dobimo pri Gamsu v Slovenski Bistrci ob 11h! Na bograc :grim :grim :grim k Rajhu v Bakovce, pol pa po zeljah vecine. Do petka se malce prestejmo, da nas bom v soboto lahko najavil. Tak, zaj pa plesat PROTI dezju... Bravo, no vidiš da gre, vreme bo še za največje pusije. (kak mi je te Vapo padel na pamet) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Bravo, no vidiš da gre, vreme bo še za največje pusije. (kak mi je te Vapo padel na pamet) Itak. :yes: Vidva vletita? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Itak. :yes: Vidva vletita? Veš da, samo če gremo na Rogaško, Ptujsko goro, Ormož, Lotmerk pa te bograč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Bograč???? Kdo je reko bograč???????? Jaz in moja prideva tudi!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Hm .... Za jutri sem si za slučaj slabega vremena kupil dolge gate ... Pa si jih sedaj poskušam oblečt, pa ne vem, ali se to obleče na golo kožo ali navrh spodnjih kratkih gat .. Vsak namig bo zelo dobrodošel ... Fakin, če imaš na razpolago kako uporabno slikovno gradivo, bi bilo hudo dobrodošlo... IBAjunior 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Hm .... Za jutri sem si za slučaj slabega vremena kupil dolge gate ... Pa si jih sedaj poskušam oblečt, pa ne vem, ali se to obleče na golo kožo ali navrh spodnjih kratkih gat .. Vsak namig bo zelo dobrodošel ... ... Najprej, jutri nebo slabega vremena !!!! Kak oblečeš dolge gate? Ja madonca: 1. varianta: Na golo kožo pol pa povrhu kratke gate ali 2. varianta: na golo kožo brez kratkih gat ali 3. varianta: na golo kožo, čez kombinezon in na koncu kratke gate .... ... ali tak ko mam jaz gate na glavo pa dva svinčnika v nos !!! Mislim kratke, ker če mam dolge, me čudno gledajo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 (popravljeno) Najprej, jutri nebo slabega vremena !!!! Kak oblečeš dolge gate? Ja madonca: 1. varianta: Na golo kožo pol pa povrhu kratke gate ali 2. varianta: na golo kožo brez kratkih gat ali 3. varianta: na golo kožo, čez kombinezon in na koncu kratke gate .... ... ali tak ko mam jaz gate na glavo pa dva svinčnika v nos !!! Mislim kratke, ker če mam dolge, me čudno gledajo .... .. aaaajaaa, zaj pa zastopim ... ... samo enkrat sem prišel domov, pa sem mel kratke gate oblečene čez hlače .. Me je žena vprašala, če sem "superman", ker menda samo on nosi gate oblečene čez hlače. He, he, jutri se vidimo ! Popravljeno Oktober 24, 2009. Popravil Mohorko IBAjunior 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Hm .... Za jutri sem si za slučaj slabega vremena kupil dolge gate ... Pa si jih sedaj poskušam oblečt, pa ne vem, ali se to obleče na golo kožo ali navrh spodnjih kratkih gat .. Vsak namig bo zelo dobrodošel ... Fakin, če imaš na razpolago kako uporabno slikovno gradivo, bi bilo hudo dobrodošlo... Kaj te jaz vem, jaz se na tote duge gate tudi bolj slabo spoznam!!!! Vem pa da ma SUPERMAN kratke gate prek dugih oz. to kar tebe bolj zanima duge so spodi!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Dobro jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Zaj pa enkrat za vselej! NA FEJZBUK SE NEOM PRIJAVO! Če me keri hoče met za prijatla, me najde pri Gojzeri in mi lahko plača pir T-boy in Mutika 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Zaj pa enkrat za vselej! NA FEJZBUK SE NEOM PRIJAVO! Če me keri hoče met za prijatla, me najde pri Gojzeri in mi lahko plača pir BRAVO! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 (popravljeno) NA FEJZBUK SE NEOM PRIJAVO! Če me keri hoče met za prijatla, me najde pri Gojzeri in mi lahko plača pir .. jaz sem bolj na kratko s cajtom, če mi pa pošlješ številko TRR računa, bi ti pa plačal kaki pir .... Saj si konc-koncev čisto vredi ded ! Sicer pa, klapa, današnja fura je bila čisto OK ! Udeležba zelo solidna in bograč odličen ! Globok priklon T-boj-u, pa Rajhu in seveda vsem udeleženkam in udeležencem ! Popravljeno Oktober 25, 2009. Popravil Mohorko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se