Mutika Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 No ja, tak nekak je bilo, ker ni bilo posneto ali zapisano, je bilo hitro interpretirano na najslabši način. Ker je prineslo zadrego manjšine in dobro voljo večine, je doseglo namen . Te pa pridi jutri! Ojlala, toteki! Ja, danes je toreeeek! Se zvečer vidimo. Zdaj grem pa z Vapotom na pir. No, jaz ne na pir, on pa ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Sobote imam rezervirane za sinove driblinge na fuzbalu, tako da mi takrat ne znese.... Verjamem da ste se pa imeli fajn....Samo, a ni bla neka burja spodaj?? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a zato je bla neka rampa čez cesto? Jaz sn mislo, da se deca špilala . Aja, šli smo v nedeljo zjutraj po Baracudekovo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Seos banda. Tukaj imam eno idejo za našega Gody-a in Dančija, če še hočeta kaki kšeft. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Sobote imam rezervirane za sinove driblinge na fuzbalu, tako da mi takrat ne znese.... Verjamem da ste se pa imeli fajn....Samo, a ni bla neka burja spodaj?? Pa saj je AtaIBA mislil nedeljo, no, skoraj soboto pozno ponoči! Sicer pa še ena resnica: "Kad se borim neprijatelja nemam!" :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Aja, Kamikazica ti se drugače prehranjuješ! Te pa še nekaj za tebe!!! KAKO JE sočna, sladka, LEPA... ti pa znaš razdražit žensko... Njaaaaami!!! Še dobro, da sem fotko videla šele danes, v TOREK. Že sedim pri Aliju in čakam na obljubljeno. Upam, da si plezal.... ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Fajn je blo. Ponovitev je lahko daljsa in ob toplejsem vremenu. Kamikazica je pa res prava kamikaza Pa se nisva lepo zmenila ... Drugič voziš, pred mano! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 KAKO JE sočna, sladka, LEPA... ti pa znaš razdražit žensko... Njaaaaami!!! Še dobro, da sem fotko videla šele danes, v TOREK. Že sedim pri Aliju in čakam na obljubljeno. Upam, da si plezal.... Iz roke mi boš jedla!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Kamikazica je moped parkirala tak blizu mojega, da je komaj mimo prišla. Hja, kaj češ.....me ma pač rada. Zaradi gledanja pod tvoj pas... in nad tvoje čelo, sem pozabila, da se motor malo nagne, ko ga postaviš na tačko. Lahko bi pa svoj moped malo stran potegno , verjetno si predvideval, da ti bom z ritjo akrapoviča zglancala. Te imam pa kljub temu rada, samo pira ti ne bom plačala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Zaradi gledanja pod tvoj pas... in nad tvoje čelo, sem pozabila, da se motor malo nagne, ko ga postaviš na tačko. Lahko bi pa svoj moped malo stran potegno , verjetno si predvideval, da ti bom z ritjo akrapoviča zglancala. Te imam pa kljub temu rada, samo pira ti ne bom plačala. Glej ti to, naša mama so pogruntali, da se akrapovič ne je za pusta! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 A nisi SMSja dobil ? Ja, hvala. SMS sem dobil. In tudi prečital (doma :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 (popravljeno) Pa na današnjo temo ti. "karnotovih toplotnih strojev' klik, pa mogoče malo povezave z motorji z notranjim zgorevanjem: klik1 pa konkretno na zastarelo čudo s 30% izkoristkom klik2 Popravljeno Oktober 27, 2009. Popravil Marvin2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Evo, pa je alja iz 3. letnika lepo razložila, kak dela toti potratni motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ker zadji čas nimam nič kaj več časa za pisanje, bom dal eno sliko iz nedeljske fure, ki pove več kot 1000 besed. Vetrovni senj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Ker zadji čas nimam nič kaj več časa za pisanje, bom dal eno sliko iz nedeljske fure, ki pove več kot 1000 besed. In kaj si htel povedat? Barracudika in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 In kaj si htel povedat? Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..... Barracudika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marvin2 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Hej, zaj pa vem kaj je Furiju gušt :wacko: Chuck_movie_short.wmv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 (popravljeno) Hej, zaj pa vem kaj je Furiju gušt :wacko: Popravljeno Oktober 28, 2009. Popravil Vanga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Lahko noč, srčki! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Pa se nisva lepo zmenila ... Drugič voziš, pred mano! Seveda sva se lepo zmenla...jaz se se vedno drzim svojega dela dogovora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Aha, Fakin, pa si se le vdal in zamenjal avatar, he he .... No, jaz še Nissana nisem uspel prodati ! Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil Mohorko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Aha, Fakin, pa si se le vdal in zamenjal avatar, he he .... No, jaz še Nissana nisem uspel prodati ! Saj ne vem al je to tista "pametnejši popušča" al pa je enostavno treba tudi prijateljem kdaj kakšno željo uresničit!!! Pa tudi Kamikazica je imela probleme na forumu zaradi "Honde ki je j..... Nissana" In zdaj ti je verjetno jasno zakaj ga ne moreš prodat??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohorko Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Saj ne vem al je to tista "pametnejši popušča" al pa je enostavno treba tudi prijateljem kdaj kakšno željo uresničit!!! Pa tudi Kamikazica je imela probleme na forumu zaradi "Honde ki je j..... Nissana" In zdaj ti je verjetno jasno zakaj ga ne moreš prodat??? To je to: prijateljem je treba kako željo uresničit - iz srca ti hvala, ker me je tvoj logotip res bodel v oči ! Če boš pa vedel za koga, ki rabi zelo soliden avto (=Nissan), ga pa kar preusmeri na mene .... samo prosim, nikar Kamikazice .... Bi me srce preveč bolelo, če bi morda zvedel, kako ravna z njim ... Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil Mohorko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamikazica Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 To je to: prijateljem je treba kako željo uresničit - iz srca ti hvala, ker me je tvoj logotip res bodel v oči ! Če boš pa vedel za koga, ki rabi zelo soliden avto (=Nissan), ga pa kar preusmeri na mene .... samo prosim, nikar Kamikazice .... Bi me srce preveč bolelo, če bi morda zvedel, kako ravna z njim ... KAKO?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 KAKO?? Tako kot z vsem, živim ali neživim!!! Ne privoščim nobenemu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 dobro jutro štajerski prijatelji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se