Barracuda Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Kaj zdaj banda, delate kaj al sam šauflate??? Lepo se mejte, jutri flugplaz??? Aja pa VANGA da boš spucal ceste do jutra, da nebo nekih zastojev!!! čaw
Vanga Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Aja pa VANGA da boš spucal ceste do jutra, da nebo nekih zastojev!!! Se bomo trudili, da ne bo. Ti si že nabavil mašine za gume menjavat, počasi se približuje Veliko vulkanizerovo.
danci1973 Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Kaj zdaj banda, delate kaj al sam šauflate??? Lepo se mejte, jutri flugplaz??? Ma kaki flugplaz, saj te nismo eskimi... D.
BremzPenzl Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ojla Banda Danes Gojzer pa skupinsko kepanje in ribanje
Furioso Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ojla Banda Danes Gojzer pa skupinsko kepanje in ribanje Ejga, samo ko bo pred Habakukom ali na koncu Čopke dovolj snega za sankat, pa res... :naughty:
maus Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 kak ste toteki ... a so spet cestarji presenetl sneg
BremzPenzl Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Se bomo trudili, da ne bo. Ti si že nabavil mašine za gume menjavat, počasi se približuje Veliko vulkanizerovo. Montirajzn ži ma, voljo tui... druga pa itak nea rabi
Mutika Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ojla, šauflari! Fugly pa ma zimske copatke že od prejšnjega tedna ... ! Je Gody nerad ugotovil, da sn enkrat celo pametno naredila, ker sn Fuglyja pelala gume menjat, čeprav po toplem vremenu in po soncu; 15 min, pa je bil fertik.
Furioso Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Fugly pa ma zimske copatke že od prejšnjega tedna ... Zakaj pa?
Mutika Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Zakaj pa? Zakaj? Drugi teden grem v vroče kraje, pa ko se vrnem, bo 15.11. že mimo in najmanj, kar potrebujem, je kakšen zagret policaj, ki bo ravno tam, kjer bi si jaz najmanj želela, preverjal zimsko opremljenost vozil. Zato je Fugly že v zimski obutvi. Drugi vzrok pa je bolj utemlejn ... da bo lahko danes zvečer k Aliju prlezo, saj pa vendar vidiš, kakšni snežni zameti so ... pridem po tebe? Si danes brez ketne?
Furioso Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Zakaj? Drugi teden grem v vroče kraje, pa ko se vrnem, bo 15.11. že mimo in najmanj, kar potrebujem, je kakšen zagret policaj, ki bo ravno tam, kjer bi si jaz najmanj želela, preverjal zimsko opremljenost vozil. Zato je Fugly že v zimski obutvi. Drugi vzrok pa je bolj utemlejn ... da bo lahko danes zvečer k Aliju prlezo, saj pa vendar vidiš, kakšni snežni zameti so ... pridem po tebe? Si danes brez ketne? Pridna, Mootika. Ketna ima pa pri meni kontra-kafra lastnosti, tako da še ne vem.
Marvin2 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Lep večer vsem totekom. Danes naju ni ( sadašnje trajno vreme :unsure: ). Fajn se mejte, se vidimo naslednjič in seveda na golažu, ki ga bo Mohorko pesnil!
Mutika Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Ojlalalalaaaa, toteki moji, lepo jutro in še lepši dan! Pa naj nas sneg zamede, jupiii! Jaz itak frčim v tople kraje ... upam, da ne bom prišla nazaj v mariborsko Sibirijo. Lep večer vsem totekom. Danes naju ni ( sadašnje trajno vreme ). Fajn se mejte, se vidimo naslednjič in seveda na golažu, ki ga bo Mohorko pesnil! Mene tudi ni bilo včeraj, enostavno sem imela preveč dela; a v mislih sem bila z vami! Zasedba bojda ni bila ravno najštevilčnejša, a bila je prava - kot vedno! Ufff, pa na golaž tudi ne bom prišla. Škoda, zna biti fajn totekovsko obarvan dogodek ... jaz bom takrat bolj Cuba Libre.
Mutika Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Vangec in gospa Varadero - hvaaaaalaaa! Vidva sta res ena taka moja zlateka ... !
Vanga Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Vangec in gospa Varadero - hvaaaaalaaa! Vidva sta res ena taka moja zlateka ... ! :blush:
Mutika Objavljeno November 5, 2009 Opozori Objavljeno November 5, 2009 Berjuter. Mali petek! Kaj ti nea spiš? Pa sn misla, da bom prva danes ... Dobro jutroooo, totek banda!
ataIBA Objavljeno November 5, 2009 Opozori Objavljeno November 5, 2009 Berjuter. Mali petek! Boki ???? Vi uživali v torek, jaz se vozil iz Podgorice ponoči domu. Dež - slinavo, sneg - spolzko, burja - jebeno,.... do 4 včeraj zjutraj. Popoldan punil baterijeeeee. Aja, bil z avtom , ker če bi šel z motorjem bi . Torej?
Furioso Objavljeno November 5, 2009 Opozori Objavljeno November 5, 2009 Boki ???? Torej? :unsure: Javim, če bom utegnil...
Mutika Objavljeno November 6, 2009 Opozori Objavljeno November 6, 2009 (popravljeno) Berjuter! Petek! Furi, ... kaj je tebe res nekaj pičlo, da si tak zgodn al si uro na komputeru naštimaš, pa mi vsi mislimo, da si tak zgodaj v službi? Al pa te je pičlo nekaj čisto nasprotnega, kot je muha CC? Mogoče muha DD? Dobro jutrooooooooooooooooooooooo, toteki, šalabajzeri moji! Popravljeno November 6, 2009. Popravil Mutika
Mohorko Objavljeno November 6, 2009 Opozori Objavljeno November 6, 2009 Dobro jutro toteki in vse najboljše Gumby-u za rojstni dan ! IBAjunior 1
Fakin Objavljeno November 6, 2009 Opozori Objavljeno November 6, 2009 Jutro al dan!!! Zdaj pa moram do "Lujzeja" v Graz, ker so mariborskega že zaprli, "bemo milo mater" Rabi keri kaj???
gumby Objavljeno November 6, 2009 Opozori Objavljeno November 6, 2009 (popravljeno) Dobro jutro toteki in vse najboljše Gumby-u za rojstni dan ! Uf... sem čisto pozabil Hvala Popravljeno November 6, 2009. Popravil gumby
Igorr Objavljeno November 6, 2009 Opozori Objavljeno November 6, 2009 Uf... sem čisto pozabil Hvala Gumby, vse najboljše!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se