hilton Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 Kaj so zato zaprte ulice okoli Ljudskega vrta? In to že od sedmih vjutro. Vsaj takrat sem šel mimo pa sem moral okoli. Zanima me, če v Madridu tudi zaprejo pol mesta, ko gre 80 tavžent ljudi (ok navijačev) na nogomet. pa da na trojanah srečaš specialno policijsko vozilo ki izgleda takole nekaj podobnega pa da na trojanah srečaš specialno policijsko vozilo ki izgleda takole nekaj podobnega
ataIBA Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Naj malo odloži delo, si spočije trudne roke, zravna hrbet, natoči kozarec in prisluhne naš Motorist 76 Vse najboljše za rojstni dan ti želimo: ataIBA, mamaIBA, IBA, IBICA, IBAjunior + 3 x 4 tace
Vanga Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Naj malo odloži delo, si spočije trudne roke, zravna hrbet, natoči kozarec in prisluhne naš Motorist 76 Vse najboljše za rojstni dan ti želimo: ataIBA, mamaIBA, IBA, IBICA, IBAjunior + 3 x 4 tace Vse naj, naj tudi z naše strani! :worship: :worship: :beer2: :beer2: :beer2:
bmwslo Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Naj malo odloži delo, si spočije trudne roke, zravna hrbet, natoči kozarec in prisluhne naš Motorist 76 Vse najboljše za rojstni dan ti želimo: ataIBA, mamaIBA, IBA, IBICA, IBAjunior + 3 x 4 tace Evo IBAland Motorist76 še tukaj vse najboljše seveda
davidg Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Naj malo odloži delo, si spočije trudne roke, zravna hrbet, natoči kozarec in prisluhne naš Motorist 76 Vse najboljše za rojstni dan ti želimo: ataIBA, mamaIBA, IBA, IBICA, IBAjunior + 3 x 4 tace Happy b'day!!!! D.
Mohorko Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Motorist 76, vse najtaboljše, pa da ti zdravje, moped in slaščičarska žilica še dolgo dobro služijo !
Marvin2 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Vse naj za najboljšega 'cukerpekara' v mopedistični druščini!
Marvin2 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 (popravljeno) Familija IBA, 3 x 4 tace? :unsure: Kaj se vam je pasji zarod namnožil, ali si se raznežil in šteješ zraven še mačko? Popravljeno December 10, 2009. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 (popravljeno) Motorist76, vse najnajnajtabolšejšeee! Familija IBA, 3 x 4 tace? Kaj se vam je pasji zarod namnožil, ali si se raznežil in šteješ zraven še mačko? Marvin, bingooo! Najverjetneje je v koči še edino maček tisti, ki ima razen pesof še 4 tace. Ojla, banda totekovska! Kak ste? Jutri bo pa petek, jupi! Popravljeno December 10, 2009. Popravil Mutika
ataIBA Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Familija IBA, 3 x 4 tace? Kaj se vam je pasji zarod namnožil, ali si se raznežil in šteješ zraven še mačko? Točno! Kaj te naj drugo rečem, če pa hodi na sprehod skupaj s pesi .
Motorist76 Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Hvala vsem in vsakemu posebaj ravno sedaj prišel domov tako da če ma keri željo pa lahko kaj okrog prileti, se bo že kaj našlo Lep pozdrav Dušan ataIBA 1
ataIBA Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Hvala vsem in vsakemu posebaj ravno sedaj prišel domov tako da če ma keri željo pa lahko kaj okrog prileti, se bo že kaj našlo Lep pozdrav Dušan Če tak pozno domu hodiš moraš najprej sebe najt . Saj bi ti prinesel kako kremšnito, če nebi še kar krehal ko stari FAP. Fajn praznuj in pozdrav domačim .
Fakin Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 Hvala vsem in vsakemu posebaj ravno sedaj prišel domov tako da če ma keri željo pa lahko kaj okrog prileti, se bo že kaj našlo Lep pozdrav Dušan
hilton Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Lepo dobro jutro! kaj ze kje sneguje da si tak dobre volje
Mutika Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Dober dan, šalabajzeri! Snega neo. Vangec bo samo patruljiral, le kdo bi to belo gvono pucal? Niti grtalica ti ne pomaga ... .
hilton Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 ata iba mi je povedo da snega nebo, pa mu vrjamem mater pa nasmejal sem se tudi zaj bo treba veckrat na čaj it( ni blo ruma )
Furioso Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 Dober dan, šalabajzeri! Snega neo. Vangec bo samo patruljiral, le kdo bi to belo gvono pucal? Niti grtalica ti ne pomaga ... . Na sneg sem se dobro pripravil.
Marvin2 Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Lep dan! Če pa današnji dan ne izkoristite za krajši motoristični izlet, pol pa ne vem, zakaj ste sploh poimenovani motoristi. :glare:
ataIBA Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 ata iba mi je povedo da snega nebo, pa mu vrjamem mater pa nasmejal sem se tudi zaj bo treba veckrat na čaj it( ni blo ruma ) He-he! Sneg bo, samo ne v dolini. Danes so obronki Pohorja beli. Da bo pa zima mila, mi je danes dodala še Snežka, ki tudi slači plašček. Delta pa je tak v bikinkah. Edino mačka mi je malo mutna. Mislim črno, ne blontno . Včeraj sem registriral KTM-a .
Fakin Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Jutro! Jaz sem motorist; grem s "pomarančo" v šumo!!!!
Marvin2 Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 (popravljeno) Jutro! Jaz sem motorist; grem s "pomarančo" v šumo!!!! Tooo, jaz sem se samo hecal, pa ne grem nikam. He-he! Sneg bo, samo ne v dolini. Danes so obronki Pohorja beli. Da bo pa zima mila, mi je danes dodala še Snežka, ki tudi slači plašček. Delta pa je tak v bikinkah. Edino mačka mi je malo mutna. Mislim črno, ne blontno . Včeraj sem registriral KTM-a . Vse mačke so mutne (tak černe, tak ali pa tudi blontne), to bi pa lahko že vedel otaIBA. :krneki: Popravljeno December 12, 2009. Popravil Marvin2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se