gumby Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Lep dan! Če pa današnji dan ne izkoristite za krajši motoristični izlet, pol pa ne vem, zakaj ste sploh poimenovani motoristi. :glare: Nimamo vsi radi decemberskega dežja Sicer je bla weekend furica v planu, ampak...
ataIBA Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 ............. Vse mačke so mutne (tak černe, tak ali pa tudi blontne), to bi pa lahko že vedel otaIBA. Vem, doooooooobro vem. No, včasih se tudi malo delam , da ne razumem . Pa nobene še nisem rabo vžgat na oko ... Dugi čas je . Zdaj bomo nekaj vrgli v kljun, pol pa greva z mojo , pardon, z mojo gledat enega pesa v MB. = mačka?
Fakin Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Tooo, jaz sem se samo hecal, pa ne grem nikam. Jaz sem se pa vrnil iz šume...................cagavo, blatno, mokro, spolzko, vsrano, polno listja in gnilih drv na tleh...............ampam "MEGA DOBRO". Zašvical sem ko sredi poletja!!! Ni ovir za KTM........za Huso bi se pa našla kaka!!! Mutika 1
Marvin2 Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Jaz sem se pa vrnil iz šume...................cagavo, blatno, mokro, spolzko, vsrano, polno listja in gnilih drv na tleh...............ampam "MEGA DOBRO". Zašvical sem ko sredi poletja!!! Ni ovir za KTM........za Huso bi se pa našla kaka!!! Tak zeleno imate še v vaših šuman? :unsure:
Fakin Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Tak zeleno imate še v vaših šuman? Ker ne verjameš,kaj je zmožen KTM ti bom na mail poslal film, ki sem ga posnel (sem testiral "heml kamero"). Toti s Husami ste isti "šalabajzeri" ko oni s Alfami!!!! Kot bi reko Kangler: "Sevejda je zeeleeno".........fse je zeeleejno še vedno!!!
Marvin2 Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Ker ne verjameš,kaj je zmožen KTM ti bom na mail poslal film, ki sem ga posnel (sem testiral "heml kamero"). Toti s Husami ste isti "šalabajzeri" ko oni s Alfami!!!! Kot bi reko Kangler: "Sevejda je zeeleeno".........fse je zeeleejno še vedno!!! Odpičen režiser filma! Moj moped je preobut v plesne šuhe! Je v bistvu urbanizirani seljačino. (Saj ti tudi že enega takega omenjaš ) Po takem blatu bi se samo slino!
Fakin Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 Odpičen režiser filma! Moj moped je preobut v plesne šuhe! Je v bistvu urbanizirani seljačino. (Saj ti tudi že enega takega omenjaš ) Po takem blatu bi se samo slino! Čakaj jutri grem spet; samo bom pogled malo "dvignil". Upam da bo režija jutri še bolj "odpičena"? Pa še baterije so mi danes crknile, tako da "smetane" ni bilo posnete . Lahko pa ti tvojo "urbanizirano seljačino" preobuješ v kramparce in dobiš "prvinski" motor............pa še paše k tebi in v okolje!!!! V blatu (takem tapravem cagavem) pa imam tudi jaz s kramparcami probleme..............ampak dosti manjše!!!!
Barracuda Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Tak, dans pa sem prvič betoniral po snegu 1,5 kubika, me je kr utrudlo, zato grem počivat, se vidimo v torek
Mohorko Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Hm, nekaj je pri vas narobe s koledarjem ... Pri nas je napočil čas kolin in pretakanja vina ! Mopede smo pa dali do pomladi malo na stran !
Marvin2 Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Hm, nekaj je pri vas narobe s koledarjem ... Pri nas je napočil čas kolin in pretakanja vina ! Mopede smo pa dali do pomladi malo na stran ! Kakšen koledar maš to, adventni? :krneki: Saj ti pravim, da RKC ni za hedonizem. Oni še imajo na koledarju 'tepežkanje' ipd. ne ne!
Fakin Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Kakšen koledar maš to, adventni? Saj ti pravim, da RKC ni za hedonizem. Oni še imajo na koledarju 'tepežkanje' ipd. ne ne! Evo ti ga na............adventni koledar za (od) Mohorkota!
Mohorko Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Za dva, najbolj neresna daleč naokoli: približno tak zgleda advent na Skokah ... (pa nea hodita gleat !)
Fakin Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 Za dva, najbolj neresna daleč naokoli: približno tak zgleda advent na Skokah ... (pa nea hodita gleat !) JA seveda..............približno tak pa zgleda čivava (V Skokah da ne bo pomote)
Marvin2 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Za dva, najbolj neresna daleč naokoli: približno tak zgleda advent na Skokah ... (pa nea hodita gleat !) predlagam, da se dobimo na flugplaci, no, tam blizu!
Barracuda Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Jutri prestavimo srečanje na 14:00 in se z mopedi dobimo pred hotelom Areh. Tam spijemo 5-10 l kuhanega, da se mlalo pogrejoemo, nato se razdelimo v dve skupini, offroad in onroad. Eni se spustijo po brezpotjih, drugi pa po cesti! Drugih pravil ni!!! Tisti ki je prvi pri Aliju da za rundo. Minimalno število udeležencev je 10, navzgor ni omejeno. Vozi se lahko z vsemi vrstamo dvoklolesnikov (lahko tudi s stransko prikolico) Vsak udeleženec mora nositi zaščitno opremo: Čelado, zaščitne rokavice, motoristične čevlje in motoristični kombinizon. Prijave oddajte na bilokateri št. 090 (ali na moj mobitel, kdor ga ima)
Mutika Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Ojla, toteki, šalabajzeri! Ste kaj pridni in zakaj nič? V soboto smo se podili po Dunaju, mati mila, res je lepo!!! Tokrat pa slikic neo, ker nismo meli fotoaparata s seboj, sicer pa jih iz prejšnjega tedna še tudi ni ... ! Hm, nekaj je pri vas narobe s koledarjem ... Pri nas je napočil čas kolin in pretakanja vina ! Mopede smo pa dali do pomladi malo na stran ! Mohorko, še kako leto se boš družo s toteki, pa tud za tebe neo več koledara. Vozi se lahko z vsemi vrstamo dvoklolesnikov (lahko tudi s stransko prikolico) Pomožne kolice tud velajo? Te tudi jaz lahko grem (prosto po Dančiju). Pa še nekaj ... POZOR! Do novega leta imate možnost, da se po najnižji možni ceni prijavite na Dey-Zi Days na Pannonia Ringu v maju 2010! Dey-Zi Days Pannonia 2010 POHITITE, nikar ne čakajte, zgrabite prenovoletno šanso, potem bo cena sicer še vedno prijazna, a ne tako, kot je zdaj! Če te možnosti ne boste izkoristili, bo v začetku januarja sonce vzhajalo vsak dan skoraj ob istem času, a zahajalo vedno kasneje! Vsak, ki se prijavi pred novim letom, bo dobil posebno nagrado in sicer en davka prost pir pri Aliju v Mariboru, v srcu Totekbezirka, katerikoli totek torek v letu 2010!
maus Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 dobro jutro toteki... vas je zamedlo ... cestarje sneg presenetil :naughty: uspešen pričetek tedna
Vanga Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 dobro jutro toteki... vas je zamedlo ... cestarje sneg presenetil :naughty: uspešen pričetek tedna Cestarji delajo s polno paro. :beer1: AC so bolj kritične.
Mutika Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Cestarji delajo s polno paro. AC so bolj kritične. Vangec, ti imaš tako lepo službo! Prvi si, ki vidiš tisti beli, nedotaknjeni, kristalni sneg. Pol pa ga čisto vserete ... Pa še 1x: Pa še nekaj ... POZOR! Do novega leta imate možnost, da se po najnižji možni ceni prijavite na Dey-Zi Days na Pannonia Ringu v maju 2010! Dey-Zi Days Pannonia 2010 POHITITE, nikar ne čakajte, zgrabite prenovoletno šanso, potem bo cena sicer še vedno prijazna, a ne tako, kot je zdaj! Če te možnosti ne boste izkoristili, bo v začetku januarja sonce vzhajalo vsak dan skoraj ob istem času, a zahajalo vedno kasneje! Vsak, ki se prijavi pred novim letom, bo dobil posebno nagrado in sicer en davka prost pir pri Aliju v Mariboru, v srcu Totekbezirka, katerikoli totek torek v letu 2010!
Mohorko Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 predlagam, da se dobimo na flugplaci, no, tam blizu! Bom jutri sunil kaki dan iz moje adventne kolendre, pa prinesem malo za probat ! Povdarek je na "MALO ZA PROBAT" !
gumby Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Kaj zdaj... pluge na motor, pa gaaas
ataIBA Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Bom jutri sunil kaki dan iz moje adventne kolendre, pa prinesem malo za probat ! Povdarek je na "MALO ZA PROBAT" ! Par po osebi ja ni neka taka količina ... aja pride nas 45 - 48 parof
Mohorko Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Par po osebi ja ni neka taka količina ... aja pride nas 45 - 48 parof Aja? Jaz pa naj pol zelje pa refo fteplem do drugiga fureža ? Aja ?
Marvin2 Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Aja? Jaz pa naj pol zelje pa refo fteplem do drugiga fureža ? Aja ? kaj si reko si reko!
Mohorko Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 kaj si reko si reko! Eh, jebi ga! Što na umu to na drumu .. V bodoče pa, Mohorko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se