johan Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 DTW pa johan bota samo kuhano vino testirala :OK:
CrashOver Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 prispeli živi in zaenkrat še zdravi :) .. mogoče bo koga kaki prehlad zagrabo? :) hehe... a ja, pa mene trebuh boli - do režanja :) ... hehe... to bi lahko ponovili ne... :) a ja, kak ste kaj za drsanje navdušeni?, če ste, se lahko zmenimo kako soboto al pa kaj, kuhano je inclusive :) LP -matej
Ico Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 prispeli živi in zaenkrat še zdravi :) .. mogoče bo koga kaki prehlad zagrabo? :) hehe... a ja, pa mene trebuh boli - do režanja :) ... hehe... to bi lahko ponovili ne... :) a ja, kak ste kaj za drsanje navdušeni?, če ste, se lahko zmenimo kako soboto al pa kaj, kuhano je inclusive :) LP -matej ← Ti se samo smej, saj (nas) druge boli :P :P Drugič si nesem sidro seboj :headbang: :headbang: :hooray: :hooray: :hooray:
dašenka Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Joj doktor vse boli...... :blink: . Drugič si oblečem motoristično opremo in ne vzamem več teh sank ker letijo ko pr***** :kva2: :kva2: :kva2: LP D
Sam dePihlja Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Peeesda, zgleda da sn res bil norc včeraj :OK: z motorja mi še nikol noben(a) ni dol ušel(a), iz sank pa po prvi prelomnici :kva2: :hooray: O bolečinah v trtici :eek: raje nebi zgubljal besed. Memorial "Franca KUGLE" je treba definitivno ponoviti,... kje so slikeeee? :yea1:
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Valemobil in divji lastnik... :xx: Pa karte je treba met, pa če jih naredimo.... :krneki:
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 Punčke je zeblo.... :xx: Počastil nas je tudi Vono Box B)
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 "Koleno dol, koleno dol!!!!!!" :worship: "Bartooooo, lovijo meeeeeee !!!!! :xx:
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 V ciljno areno prihaja Kuglova eskadrilja.... :huh: "Ke s fuknjen, ne grem več s tabo..." :slap:
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 (popravljeno) "Kaj sem mokra???" :blush: "Kak je spolzko po petem špricarju..." :blink: Popravljeno Februar 2, 2005. Popravil dave the wave
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 "Ko se tu pritisnem, me boli leva oka in zobje." :yes:
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 "Po gps je blo 65km/h, pol je to po števcu 92, pa še krat ribiški faktor je to 210km/h, thja........ pa bo realnih 275km/h." B)
dave the wave Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 In na koncu so vsi onemeli, ko je Ico pokazal, kako mu je po srečanju s smreko pimpek otekel... :eek:
Ervina Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 :hmm: A to ste se danes sankali? :P
johan Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 (popravljeno) Po gps je blo 65km/h, pol je to po števcu 92, pa še krat ribiški faktor je to 210km/h, thja........ pa bo realnih 275km/h." Pa se mi je zdelo,da smo vidli neki NLP. :? Popravljeno Februar 2, 2005. Popravil johan
johan Objavljeno Februar 2, 2005 Opozori Objavljeno Februar 2, 2005 :? Ali pa so to bli samo špricari? :OK:
elbarto Objavljeno Februar 3, 2005 Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Kje je še več slik???? :doze: :doze: :doze: :doze: Kdaj mi boste poizkušali odvzet prehodni pokal Franca Kugle ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
dave the wave Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Dragi krožniki (obiskovalci krožka), za dva do tri tedne se poslavljam, grem se namakat v Zreče. Obiske sprejemam z odprtimi rokami. lp DTW :yea1:
gec Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 Jaz pa ravnokar prišel iz 14 dnevnega namakanja in vidim, da ste se imeli fino. Se vidimo v torek. ;)
CrashOver Objavljeno Februar 6, 2005 Opozori Objavljeno Februar 6, 2005 same novosti.... jaz pa sem si danes pok naredo :) ... hehe.. lahko gremo na pohorje spet kaj LP -matej
Ice Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 v primeru, da bi se tota mariborsko-podpohorska sekcija v torek srecala bi mogoce se moja malenkost zagrozila z udelezbo (spetdihampress).
dašenka Objavljeno Februar 7, 2005 Opozori Objavljeno Februar 7, 2005 No potem pa se prikobacaj k ML, ker mi bomo najbrž tam, tako kot vsak torek. LP D
elbarto Objavljeno Februar 15, 2005 Opozori Objavljeno Februar 15, 2005 Alo, kdo pride in kdo ne? Za vsakega ki pride, razen za D imam presenečenje :whistle: :whistle: :whistle: Ne povem kaj, bo treba tja prit. LP, El B.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se