Mohorko Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Fury, ti si zakon ! @Marvin: kaj ne bi mogoče jedilnika sestavil malo bolj slavnostno ? Po vzoru sestre Vandeline: goveja juhca z jetrnimi žličniki, pa kuhana govedina s hrenom, potem pa gos s kruhovimi cmoki in sladkim zeljem, za poobedek pa kaka lahka sladica ? @AtaIBA & Co. : kdaj štartamo z enolončnico ? Ob devetih razkužimo grla z žganico, potem pa bo, kar pač bo .... @Jozee: pridi lačen in z dobro voljo, pa je namen dosežen ! ataIBA 1
Arriba Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Kar pa se vina tiče, za kuhat je vsako vino dobro. To je že res, ampak brajdošnica je pa le brajdošnica
ataIBA Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 @AtaIBA & Co. : kdaj štartamo z enolončnico ? Ob devetih razkužimo grla z žganico, potem pa bo, kar pač bo .... Roger! Brez Federera . Žhanico prinesem coj. Prišo s čage, grem .
Marvin2 Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Okej, bom poklical upravnika na flugplac in rezerviral prostor... Piknik plac ima celo nadstrešek, roštilj, hladilnik, klopi... :naughty: Bravo furiso. Ne pozabi ga spomniti, da zjutraj zalaufa hladilnik.
Vanga Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 V nedeljo 27.12 sem v dnevni , mogoče pa pristanem na flugplatzu z službenim jumbo jetom. Furi uredi vse formalnosti za pristanek, pa to. Se vidimo v torek pri Aliju in se dogovorimo kako pa kaj. Roštilj, gobica za gretje, dobra volja, ........ vse je na razpolago.
Fakin Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Jutro! SE gre kdo pelat??? Dobimo se ob 12,00 pri meni!!!
Jozee Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Mogoče pa res kdaj najdem do Alija (vem kje je to) pa se spoznamo... sam predlagani jedilnik pa je res vedno prebiram to temo ste ta prava klapa vsaj po postih sodeč... le tako naprej pa na pikniku maksimalno uživajte, kar pa sploh ne dvomim
Fakin Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Ker ni bilo nobenega ob dogovorjenem času na dogovorjenem mestu.........sem pa se šel sam peljat!!! Sploh me ni zeblo Mohorko in MowzancR 2
Marvin2 Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ker ni bilo nobenega ob dogovorjenem času na dogovorjenem mestu.........sem pa se šel sam peljat!!! Sploh me ni zeblo Končno en z zimskimi gumami! Pa bolj mrzlega dne si nisi mogel najti.
Mohorko Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ker ni bilo nobenega ob dogovorjenem času na dogovorjenem mestu.........sem pa se šel sam peljat!!! Sploh me ni zeblo Kaj si šel sam ? Kaj pa žlahta ?
Mutika Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Rezervirano. Prvi začuden pogled smo že pokasirali. Odlično, Furi! Hehehe, kak bojo šele gledali, ko bomo res prišli, pa četudi bo scalo! To je že res, ampak brajdošnica je pa le brajdošnica Kaj to pomeni, da jo boš ti prinesel? Mogoče pa res kdaj najdem do Alija (vem kje je to) pa se spoznamo... sam predlagani jedilnik pa je res vedno prebiram to temo ste ta prava klapa vsaj po postih sodeč... le tako naprej pa na pikniku maksimalno uživajte, kar pa sploh ne dvomim Nič mogoče! Pridi, pa pika. Klapa smo s posti ali brez, prepričaj se. In zakaj tudi ti ne bi užival na pikniku? Aja, pozabla sn - dober dan, banda šalabajzerska! Pa še nekaj sn pozabla - Fakin, ti si ubrisan 300 / h !!!
Fakin Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Kaj si šel sam ? Kaj pa žlahta ? Imeli so nek opravek v Skokah!!!!!
Fakin Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Pa še nekaj sn pozabla - Fakin, ti si ubrisan 300 / h !!! Pa ni šlo 300/h, če je blo ledeno!!!!!!
Marvin2 Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 (popravljeno) Seos šalabajzeri. Dnevi so pa občutno prekratki. Živim še samo v temi, po svetlem delam, pa tak hitro mine. Po svetlem še živim samo za donos na kapital. Takav je život nas proletera. Treba bo zopet prečitat kakšen manifest, da bomo gledali v svetlo prihodnost z idejo. Lastnike kapitala bo treba prepričati, da je najvišji donos na gnar na Betelgezi, pa jih pošljemo tja, tukaj pa se bomo potem lahko vozili z motorji po mili volji. Lejko noč! :krneki: Popravljeno December 21, 2009. Popravil Marvin2
Mohorko Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Imeli so nek opravek v Skokah!!!!! Ahaaaaaa, zgleda, da se je razvedlo za totek-frozen-picnic, pa že ponujajo beštek ! Lukavo, kaj čem drugega rečt !
Barracudika Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Seos šalabajzeri. Dnevi so pa občutno prekratki. Živim še samo v temi, po svetlem delam, pa tak hitro mine. Po svetlem še živim samo za donos na kapital. Takav je život nas proletera. Treba bo zopet prečitat kakšen manifest, da bomo gledali v svetlo prihodnost z idejo. Lastnike kapitala bo treba prepričati, da je najvišji donos na gnar na Betelgezi, pa jih pošljemo tja, tukaj pa se bomo potem lahko vozili z motorji po mili volji. Lejko noč! Marvi2, včeraj je bla najdaljša noč in najkrajši dan. od včeraj naprej pa se dan daljša in noč krajša!!! Da boš mel razlog za veselje!
Ski_Fanatic Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Ojla, toteki! Datum je špica!!!! Marvin, razturaš! Torej, imamo datum in sicer: "Totek Frozen Picnic" bo v nedeljo, 27. 12. 2009. Še naš španski potepuh, tokrat brez drekpumpe, se nam bo lahko pridružil ... se je ketna malo natrgala? Nimamo pa še lokacije in ure. Flugplatz se mi ne zdi primerna lokacija, razen, če se ne bo kdo, recimo IBA, tam res zmenil, kje smo lahko in da nam ne bo kdo kaj jamral, kaj smemo in česa ne smemo zraven prinest ... ataIBA je dal super ideje, lahko pa tudi nevtralno področje najdemo, vendar brez nevarnosti, da neo keri tam preveč pameten in nam po glavi skakal (slabe izkušnje, saj se spomnite!) Predlagam, da lokacijo dorečemo v živo v torek pri Aliju - brez veze, da pisarimo tukaj, vsak bo neki drugi predlog dal, te pa bomo samo za lokacijo natiplali več strani, kot jih Štamprli ob jutranjem pozdravljanju! Jaz prinesem VINO - dobro, vrhunsko, domače, belo in rdeče, kolikor želite. Torej, ta probljem je rješen! Yes! Marvina za župana! JAZ PA PREDLAGAM SREČANJE PRI MLADI LIPI!
Mutika Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 dober dan Dober večer, zlati! Marvi2, včeraj je bla najdaljša noč in najkrajši dan. od včeraj naprej pa se dan daljša in noč krajša!!! Da boš mel razlog za veselje! Zimski sončev obrat ali zimski solsticij. Marvin, v nedeljo boš lahko obrate delal po mili volji - obračal meso na roštilju! Ali pa s kuhlo po kotlu, whatever. JAZ PA PREDLAGAM SREČANJE PRI MLADI LIPI! Hehehe ... ... dobra ideja! Si kuj predstavljam, kak bi nam sredi terase pustili roštilj sukat! Če bom pravi cajt iz službe vujšla, pridem danes.
Marvin2 Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Dober večer, zlati! Zimski sončev obrat ali zimski solsticij. Marvin, v nedeljo boš lahko obrate delal po mili volji - obračal meso na roštilju! Ali pa s kuhlo po kotlu, whatever. Hehehe ... ... dobra ideja! Si kuj predstavljam, kak bi nam sredi terase pustili roštilj sukat! Če bom pravi cajt iz službe vujšla, pridem danes. Ti kar lepo pridi, drugače ne boš mogla na frozen picnic! Pa še najhuje, ne bomo vedli koliko hektolitrov vina boš 'špendirala', (pravzaprav tvoj brat). :unsure:
ataIBA Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Ti kar lepo pridi, drugače ne boš mogla na frozen picnic! Pa še najhuje, ne bomo vedli koliko hektolitrov vina boš 'špendirala', (pravzaprav tvoj brat). He, he! Danes bo gužva ...... .
Mutika Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Ti kar lepo pridi, drugače ne boš mogla na frozen picnic! Pa še najhuje, ne bomo vedli koliko hektolitrov vina boš 'špendirala', (pravzaprav tvoj brat). Sem še v službi. Ja, saj pridem. Ne moj brat, bratranec. He, he! Danes bo gužva ...... . Aha ... !
Marvin2 Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 He, he! Danes bo gužva ...... . O, glej ga DedaIBA!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se