Fakin Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Gre skozi, jaz sem za. Kaj ti si za........kaj ti nisi v službi??? Sicer pa se ga je Franca tudi rad nažrl!!!
Vanga Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Kaj ti si za........kaj ti nisi v službi??? Sicer pa se ga je Franca tudi rad nažrl!!! Seveda sem za, bil sem v službi do 20.00h, jutri mam nočno!
Marvin2 Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Seveda sem za, bil sem v službi do 20.00h, jutri mam nočno! Da vas ni sram, mi trpimo pri Aliju za vas, vi pa doma počivate :unsure: .
Vanga Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Da vas ni sram, mi trpimo pri Aliju za vas, vi pa doma počivate :unsure: . Imaš prav, ves dopoldan bom stal v kotu in se sramoval. Torej se pravi 8. februar it is. Drugače pa vsem skupaj želim en zelo lep zimski dan!
Mohorko Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Sicer pa se ga je Franca tudi rad nažrl!!! Kaj ? Franca ga je rad pil ? Jaz se ga bolj spomnim po tem, da je zganjal kurvarijo ...
Mohorko Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Ti in Mohorko pa bosta kuhala "vino"? Pa ne že spet. Ha ! Midva sva se vsaj trudila ! Če bi ga kuhal ti, bi najbrž kuhal vodo in čakal, da jo Jezus spremeni v vino, he he ...
Fakin Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Kaj ? Franca ga je rad pil ? Jaz se ga bolj spomnim po tem, da je zganjal kurvarijo ... Vsak ga pozna po tem, kar mu je bližje!!!! Zato pa bosta ataIBA in Marvin "erotikvurste" pekla
Mutika Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Dobro, da si dala zadnjega smeškota..... pa dobro je, saj ga boš doblaaaa + He, he, ataIBA, me sploh ne skrbi, ti boš vedno zrihtal, da bo prav - 1. člen. Če pa ne boš zrihtal, pa bo vseeno prav - velja namreč 1. člen! Hm, sicer pa ... nič gnara ni ostalo za kasico prasico! Žal. Zakaj ne? Poglejte spodaj. Da vas ni sram, mi trpimo pri Aliju za vas, vi pa doma počivate . Ja, saj je res ... tisti, ki smo bili, smo se namatrali silno! Do konca smo spraznili kasico prasico. MamaIBA in ataIBA morata naslednjič dobiti zastonj pijačo, častimo pa Gody, Barracudek, Danči, Fiš, Marvin in moja širokost. Da bo prav, kak je prav! Ojlala, šalabajzeri! Včeraj nas je bilo bolj malo, a smo se nasmejali za vse nas! Fajn je bilo. Nema zime za totek eskime!
Fakin Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 Ojlala, šalabajzeri! Včeraj nas je bilo bolj malo, a smo se nasmejali za vse nas! Fajn je bilo. Nema zime za totek eskime! Ja za vas "Panonske eskime" ; kaj pa za nas "hribovske"???
davidg Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 He, he, ataIBA, me sploh ne skrbi, ti boš vedno zrihtal, da bo prav - 1. člen. Če pa ne boš zrihtal, pa bo vseeno prav - velja namreč 1. člen! Hm, sicer pa ... nič gnara ni ostalo za kasico prasico! Žal. Zakaj ne? Poglejte spodaj. Ja, saj je res ... tisti, ki smo bili, smo se namatrali silno! Do konca smo spraznili kasico prasico. MamaIBA in ataIBA morata naslednjič dobiti zastonj pijačo, častimo pa Gody, Barracudek, Danči, Fiš, Marvin in moja širokost. Da bo prav, kak je prav! Ojlala, šalabajzeri! Včeraj nas je bilo bolj malo, a smo se nasmejali za vse nas! Fajn je bilo. Nema zime za totek eskime! Ej čuj Muti, zdaj pa bi res že lahko vedela, da 'častimo' pa 'Gody' ne gre fkup :krneki: D.
Mohorko Objavljeno Januar 13, 2010 Opozori Objavljeno Januar 13, 2010 MamaIBA in ataIBA morata naslednjič dobiti zastonj pijačo, častimo pa Gody, Barracudek, Danči, Fiš, Marvin in moja širokost. Da bo prav, kak je prav! Aha, lepo si me to spregledala ....
Mohorko Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 Maus, pozdravljen ! Lepo, da si se javil ! Sicer te ne poznam in se javljam predvsem zato, ker ne morem verjet, da ima Ljubljančan že cel dan zadnji post v temi "krožek Maribor" ! Pa javi se še kaj, da nam malo razbiješ zaspanost ! LP Fakin, IBAjunior in ataIBA 3
svarun13 Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 Kaj ? Franca ga je rad pil ? Jaz se ga bolj spomnim po tem, da je zganjal kurvarijo ... Js se ga pa spomnim, da se ga je napil, pol pa zganjal kurvarijo... Alla 1
Marvin2 Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 Maus, pozdravljen ! Lepo, da si se javil ! Sicer te ne poznam in se javljam predvsem zato, ker ne morem verjet, da ima Ljubljančan že cel dan zadnji post v temi "krožek Maribor" ! Pa javi se še kaj, da nam malo razbiješ zaspanost ! LP Da vas spomnim, on je najtaboljšiši. Je namreč mnenja, da je najboljši moped Triumphova Raketa III. Tukaj sva si popolnoma blizu. Če je mož beseda, ga bo vozil še pred penzijo. Jaz bi ga tudi, mogoče pa ga tudi bom! Maus, oglasi se kaj, ko boš v kaki kurbariji na štajerskem konci. :krneki: ataIBA, Fakin in zika 3
maus Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Maus, pozdravljen ! Lepo, da si se javil ! ..... Ljubljančan ......] :glare: Da vas spomnim, on je najtaboljšiši. Je namreč mnenja, da je najboljši moped Triumphova Raketa III. Tukaj sva si popolnoma blizu. Če je mož beseda, ga bo vozil še pred penzijo. Jaz bi ga tudi, mogoče pa ga tudi bom! Maus, oglasi se kaj, ko boš v kaki kurbariji na štajerskem konci. :krneki: moja velika želja je, da se v kratkem ponovno oglasim na totem konci ... še vedno se nagibam na Raketo :naughty:
Fakin Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Da vas spomnim, on je najtaboljšiši. Je namreč mnenja, da je najboljši moped Triumphova Raketa III. Ja seveda!!!! Eno napako ma..........belanco ma na desni strani!!!!
Fakin Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Maus, pozdravljen ! Lepo, da si se javil ! Sicer te ne poznam in se javljam predvsem zato, ker ne morem verjet, da ima Ljubljančan že cel dan zadnji post v temi "krožek Maribor" ! Pa javi se še kaj, da nam malo razbiješ zaspanost ! LP Bravo Mohorko, za to si zaslužiš en VLKI plus !!!
Vanga Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 dober dan in lep vikend Kontra v nula tri regijo. Ki pa te Toteki so kaj, nobenega nikjer na sceni? Petek je,alo!!! Petek, dan za metek!!! ataIBA 1
Fakin Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Pridi v Patriksa pa dobiš metek!!!!
Darko3g Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Res smo Toteki malo bolj zaspane sorte ta konec tedna. Na srečo nas rešujejo gastarbajterji, sicer bi naša tema padla na tretjo stran. Pišam pa zato, ker sem nekje bral, da bo konec naslednjega meseca motoristični velesljalom in bi morali braniti naše drugo mesto (smo pa res na vice - še v smučanju smo vice prvaki). Torej imamo več kot mesec dni časa za priprave - Kamikazica nima več smučarksih hlač na V izrez, jaz sem gravitacijsko spet nekaj pridobil, pa še kak nov član bi lahko pomagal (morda IBA junior). Vreme zagotovo ne bo slabše kot lani - razmislite (nagneš glavo malce postrani, da se možgani nakapajo vkup in začneš razmišljat). BTW: kdo ima največ prispevkov na motosvetu in IQ skoraj 200? Štajeska Totek sekcija. zika 1
Barracuda Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Toteki, jutri pa pičim v Padovo, da vam povem kaj bo novega ;D
ataIBA Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Kontra v nula tri regijo. Ki pa te Toteki so kaj, nobenega nikjer na sceni? Petek je,alo!!! Petek, dan za metek!!! Ja strelamo, strelamooooo ..... Kaj zaj? Jutri ob 10 h na pumpi ????
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se