Marvin2 Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) Pravkar prečitano in se mi zdi dobro " Pita žena muža: 'Dragi, koje žene ti se više sviđaju, pametne ili lijepe?' Muž uzdiše i kaže: 'Nijedne, srećo, ti si meni najbolja.' " Pa ta tudi: "Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu: 'Vama je potreban savršeni mir. Prepisat ću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi.'" Pa za konec en nevtralni, da ne izpadam šovinista: "Sudac pita optuženog Muju: - Ako ste već ukrali zlatni nakit, nije mi jasno zasto ste u drugoj ladici ostavili pet tisuća eura - 'Ajd me sad i ti zajebavaj!." Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil Marvin2 ataIBA 1
Vanga Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Pride sin do fotra, pa ga vpraša : ''Ata kak sn jaz nastal?'' Foter odgovori : ''Štorkla te je prinesla'' Pravi sin : ''Ata ti si meni taki car , kaj vse si ti pofuko....!!?''
Fakin Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Še eden za "staro gardo" Jednom u JNA Kapetan objašnjava vojnicima pojam asocijacije ... Uzme iz džepa maramicu i počne mahati s njom ... Kapetan: 'Ivice! Na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom?' Ivica: 'Na rastanak, druže kapetane. Mama mi maše maramicom, a ja odlazim... ja se opraštam ...' Kapetan: 'Odlično! Asocijacija je rastanak ... Stevo, a na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom?' Stevo: 'Na ples, druže naredniče. Mi plešemo kolo, izvadimo maramice i mašemo njima ...' Kapetan: 'Odlično! U tom je slučaju asocijacija ples. Zlajo, na šta ti pomisliš, kad ja mašem maramicom?' Zlajo: 'Na pičku, druže kapetane!' Kapetan: 'Pa kako možes da pomisliš na pičku, kad ja mašem maramicom!??!!' Zlajo: 'Druže kapetane, ja non-stop mislim na pičku, maho ti maramicom il' ne maho! ataIBA 1
pajkica Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 ker menda tuki nč ne pišem evo vam...hvala za čaj bemti tortic ni blo....tole pa zdej en minus za unga k jih ni dostavu :evilgrin: Vanga in Furioso 1 1
Vanga Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 ker menda tuki nč ne pišem evo vam...hvala za čaj bemti tortic ni blo....tole pa zdej en minus za unga k jih ni dostavu :evilgrin: Torej se boš zdaj poboljšala , kaj se tiče pisanja na naši strani in obiskov na Totem koncu. Včeraj je tekla beseda tudi o obeležitvi Slovenskega kulturnega praznika, ki je 8. februarja pri Vangovih z delovnim naslovom: Kulturno se nažri (v mislim imam tukaj predvsem hrano ) Jedilnik bi bil podoben kot na zmržnjenem pikniku, odpiram pa seveda razpravo. Vsem skupaj želim lep dan!
Marvin2 Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Torej se boš zdaj poboljšala , kaj se tiče pisanja na naši strani in obiskov na Totem koncu. Včeraj je tekla beseda tudi o obeležitvi Slovenskega kulturnega praznika, ki je 8. februarja pri Vangovih z delovnim naslovom: Kulturno se nažri (v mislim imam tukaj predvsem hrano ) Jedilnik bi bil podoben kot na zmržnjenem pikniku, odpiram pa seveda razpravo. Vsem skupaj želim lep dan! Temu picnicu bomo rekli kurturni zmržjen piknik. Se strinjam, jaz lahko zopet pripravim gravče tavče in prinesem nekaj prekajenega za spečt, če se strinjate. ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Temu picnicu bomo rekli kurturni zmržjen piknik. Se strinjam, jaz lahko zopet pripravim gravče tavče in prinesem nekaj prekajenega za spečt, če se strinjate. Jaz spet roštiljadam: čevapičiči, pljeskavica, lepinja, kajmak .... namesto vina bi lahko kuhali pivo . Organizacijski odbor se mora najmanj enkrat sestat ... Grem papat.
Fakin Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Jaz spet roštiljadam: čevapičiči, pljeskavica, lepinja, kajmak .... namesto vina bi lahko kuhali pivo . Organizacijski odbor se mora najmanj enkrat sestat ... Grem papat. Nekaj manjka!!!!!!!!!!! Šokac mora kuhat vino, pa magari bo zunaj 20+!!! Tega mu ne smete vzeti; zasluži si!!!! ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Nekaj manjka!!!!!!!!!!! Šokac mora kuhat vino, pa magari bo zunaj 20+!!! Tega mu ne smete vzeti; zasluži si!!!! A mi pa bi pol bli njegove "veveričke na spidermenu" ?
Mohorko Objavljeno Januar 20, 2010 Opozori Objavljeno Januar 20, 2010 Vsi pred TV! Kanal SLO II: odbojka: naši, ACH volley, proti Poljakom ! Da nisem nobenega videl na forumu vsaj tri ure !
maus Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Lep dober dan, ki te ste vsi? tuki, tuki :naughty:
hilton Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Lep dober dan, ki te ste vsi? doma konec za danes, ker so ceste nesplužene, tuneli zaprti te pa naj še delam. saj ne morem, ker me ovirajo pri tem pol pa šef pritiska kak ni rezultatov
Marvin2 Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Hojla toteki, danes je kolega izsledil zanimivo temo: Klik na ADV Pa še fotke so dobre, vrhunske. Ne vem pa, zakaj sta tolko šraufala KTM-a in BMW-ja ataIBA 1
hilton Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 (popravljeno) lejdis an đentelmens mogoče danes coming out no takšna novica te pa prijetno nasmeji v tem prelepem zimskem jutru http://www.izklop.co...nc.php?id=59176 vapooo vozi numero 1 gay mobil 2010 aja pa ne se zgovarjat da tvoj ni convertibile Popravljeno Januar 22, 2010. Popravil hilton
Alla Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 lejdis an đentelmens mogoče danes coming out no takšna novica te pa prijetno nasmeji v tem prelepem zimskem jutru http://www.izklop.co...nc.php?id=59176 vapooo vozi numero 1 gay mobil 2010 aja pa ne se zgovarjat da tvoj ni convertibile :lol1: Ma, mi je bil Vapo mal sumljiv :lol1:
maus Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 VAPOOOOOOOOOO ... vedno sem upal, da mi boš v pretepu hrbet kriu ... tega si ne želim več :glare: zika 1
vapotek Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 vapooo vozi numero 1 gay mobil 2010 Tebe to preseneča? Meni je čist logično, ker si me itak vsi želijo (živo prekletstvo), tako babe, kot tut pedri in zgleda, je kteri vido kaki avto vozim... Konc koncev pa, zakaj ne bi sprobal enkrat nekaj novega? Po tolko položenih babah, mi je vse že skoraj rutina ratala... VAPOOOOOOOOOO ... vedno sem upal, da mi boš v pretepu hrbet kriu ... tega si ne želim več :glare: Stari moj, tebi se res ni treba bat...kakorkoli že, sem in bom izbirčen... maus, ataIBA, Alla in 2 others 5
maus Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Stari moj, tebi se res ni treba bat...kakorkoli že, sem in bom izbirčen... ja sj... boš pa izbirek dobo ... :naughty:
vapotek Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 ja sj... boš pa izbirek dobo ... :naughty: Pa veš kaj, tak ti povem...če ne bi yamahe vozo, bi te pa mogoče še res kdaj... zika 1
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 (popravljeno) Hojla toteki, danes je kolega izsledil zanimivo temo: Klik na ADV Pa še fotke so dobre, vrhunske. Ne vem pa, zakaj sta tolko šraufala KTM-a in BMW-ja Navajena sta še iz cajtov , ko sta vozla Triumfa ....Nihče jima ni reko, da ne rabita vsakih 5000 km motora razšraufat ... Grem na kavo... Popravljeno Januar 22, 2010. Popravil ataIBA
Mutika Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Ojla, šalabajzeri! :winkiss: En hiter pozdrav vsem, tudi tistim totekom, ki niso čisto avtentični :winkiss:... na srečo se me kdaj še kdo spomni pa pokliče, ataIBA recimo, pa Gospa Varadero, pa kaki Furi ... aja, pa Vapo, jasno. :naughty: Gody me ma že pun kufer, ker sn non stop sitna, ampak, saj bo s pomladjo boljše, upam. K vragu, pa taka služba! Sploh ne morem več gnilit za računalnikom ... komaj uspem našo stran prebrat, na FB pa nisn bla že skor en mesnc! :evilgrin: Ste se kaj zmenli za smučarsko branjenje lanskega uspeha? Ja, Marvin, Mala Mutika je izjavila, če bo v Mb, bo z veseljem sodelovala, bi znalo bit koristno, ker je zares odlična smučarka. Se te v torek kaj več zmenimo. 8. februar, Kulturno žrtje alias Kulturno zmržjen piknik pri Vangecih je spet ena izmed vrhunskih idej, navdušena sn! A spet vino prinesemo? Upam, da neom v službi ... !
Vanga Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Tebe to preseneča? Meni je čist logično, ker si me itak vsi želijo (živo prekletstvo), tako babe, kot tut pedri in zgleda, je kteri vido kaki avto vozim... Konc koncev pa, zakaj ne bi sprobal enkrat nekaj novega? Po tolko položenih babah, mi je vse že skoraj rutina ratala... Stari moj, tebi se res ni treba bat...kakorkoli že, sem in bom izbirčen... Stari saj veš kak pravijo:svugde mu je bolje nego u gačama.
Marvin2 Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Navajena sta še iz cajtov , ko sta vozla Triumfa ....Nihče jima ni reko, da ne rabita vsakih 5000 km motora razšraufat ... Grem na kavo... Če bi kdaj vozla Triumfa, pol bi še zmeraj vozla Triumfa. Tak to je, torej nista nikoli vozla Triumfa. :glare: ataIBA in hilton 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se