Mutika Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 (popravljeno) Dobro jutro, Muti! Kdaj smo že rekli da bo tale zmržjeni, kulturni piknik? 8.2.? Dober dan, Gixxerček! Ja, ponedeljek, 8.2.! Piknik za kulturne toteke, ali pa kulturni piknik za zmržjene toteke, ... bla,bla. Ure še pa nismo dorekli, to ponavadi pride čisto tik pred čisto zdajci! Naj ti bo. Pridem jutri mimo na "Esmeraldo"... Furi, srce, sva zmenjena. Sproti usklajujeva. uspešno prestali poskusno kuhanje jagerteja aja pridem na zmržjenega z konglco okusnega zvarka mija z mojo tui prijema Ja, mularija, te se pa vpišite, če prijete! JAz sem absolutno za "kulturni" piknik (saj sem ga tudi kulturno poimenoval, povedal nekaj o Franceju, itd.. samo sem bil za drugi termin izključno zaradi tega ker sem sebičem - 8. februarja pač ne utegnem. Boli me k.... če je mrzlo; smo pingvini al nismo??? Iiii, super slikica, hehe! Samo moped mu še fali, pa bi bil ko zmržjeni totek! Bemtigate, Fakin (če povem po Furijevo), saj sn napisala ... ti nea prideš zato, ker nimaš cajta! Škoda sicer, ampak, ... tako je te to naše živleje. Popravljeno Februar 1, 2010. Popravil Mutika
Alka Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Mutika - saj veš kak sem jaz. Bol leva. In še bol blont. A mi lahk na ZS sporočiš okol pičnika, ko bo kaj več vedeno. VPisala pa se še ne bom, ker še ne vem, če mi rata prit.
vapotek Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Mutika - saj veš kak sem jaz. Bol leva. In še bol blont. A mi lahk na ZS sporočiš okol pičnika, ko bo kaj več vedeno. VPisala pa se še ne bom, ker še ne vem, če mi rata prit. mutika, mutika, samo mutika...da bi pa mene vprašala, to pač ne... Jaz bi ti vse ful nazorno razložil in prikazal in...
Fakin Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Bemtigate, Fakin (če povem po Furijevo), saj sn napisala ... ti nea prideš zato, ker nimaš cajta! Škoda sicer, ampak, ... tako je te to naše živleje. Gate mi pa pri miru pusti . Ja pozabil sem povdarit, da mene niso dala na "pussy" listo, hvala!!!! Tu maš knjigo za zahvalo; itak ti bo na "zmržnjencu" prav prišla!!!!
Furioso Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Koorva, kak se ga bom dans fsipal!!! :fredy: ataIBA 1
alkatraz Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Koorva, kak se ga bom dans fsipal!!! :fredy: ...pridem...
Mutika Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Ojlalaaaa, šalabajzerčki totekasti! Ja, Furi, ziher se ga boš fsipal, ampak, najprej moraš prit! Sicer pa ... VAPO, VSE NAJNAJNAJTABOOOOLJŠEEEEJŠEEEE! Ne bi mogel met rojstnega dne na boljši dan - danes je totek torek !!! Pri Aliju bo tisti naš pajzl spet pokal po šivih ... aja, še to. Danes častiš, a ne, Vapilajn? Imam prošnjo - kaj lahko tiste silne litre pira, ki jih sicer spijem, zamenjam za eno belo vešalico pa eno šopsko saljad? Te bo itak manj stalo. Se vidimo danes zvečer, banda!
Vanga Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Vapo the legenda prihodnosti, vse najboljše, še na mnoga leta in veliko varno prevoženih km. Danes me žal ne bo (al pa na srečo), imam obveznosti do sponzorja, sem pa za, za bilokaj se zmenite glede piknika. Dobili pa bi se okoli 13.00h, pri nas. Lep dan vsem in lepo praznovanje danes zvečer. Vapo midva pa v ponedeljek noter spravima, oziroma jaz.
Furioso Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Ja, Furi, ziher se ga boš fsipal, ampak, najprej moraš prit! Čuj, Mootika, bom že ob šestih tam! :krneki:
Furioso Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Vapotek, za tvoj rojstni dan pojdi na Google iskat slike s ključno besedo "Vapotek", ali klikni tale link: http://images.google.si/images?hl=sl&source=hp&q=vapotek&oq=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Party on! :naughty:
vapotek Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Banda, hvala za lepe želje. Upam, da mi danes rata prit, ker mam...pač nekaj mam nooo...in ne vem če mi bo ratalo pravi cajt nazaj prit. Če, potem vam obrnem rundo, če ne, si jo pa sami in ob tem mislite name. hilton in MowzancR 2
Furioso Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 :o :o :o :o :o Lahko grem zraven? :naughty:
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Tudi z moje strani vse najboljše, vapotek, pa dosti varnih in lepih (pa vsekakor toplih) kilometrov!
MowzancR Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Pa čimveč dobrega in praznega asfalta
Mutika Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) Banda, hvala za lepe želje. Upam, da mi danes rata prit, ker mam...pač nekaj mam nooo...in ne vem če mi bo ratalo pravi cajt nazaj prit. Če, potem vam obrnem rundo, če ne, si jo pa sami in ob tem mislite name. Ni panike, stari, saj ti ni treba prit, itak bomo vse vkup, kar bomo spili in požrli, dali na tvoj račun pri Aliju! Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil Mutika ataIBA in Kamikazica 2
ataIBA Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Banda, hvala za lepe želje. Upam, da mi danes rata prit, ker mam...pač nekaj mam nooo...in ne vem če mi bo ratalo pravi cajt nazaj prit. Če, potem vam obrnem rundo, če ne, si jo pa sami in ob tem mislite name. Ni panike, stari, saj ti ni treba prit, itak bomo vse vkup, kar bomo spili in požrli, dali na tvoj račun pri Aliju! VAAAAPOOOOO, saj veš, da ti od srca želimo fsi fse najlepše in najboljše. He-he, Mutiki sem pa en + stisno, lubča pa dobi spet ona namesto tebe...
Beco Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Vapo fse naj naj.... pa saj jaz mislim, da ti bo "žena" dans podaljšala ketno do Alija :naughty: :naughty: :naughty:
Marvin2 Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Vse naj! (Lahko pa preprosto vtrgaš ketno)
Kamikazica Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Vapo, želim ti naj...zanimivejše, naj...pogumnejše, naj...hitrejše in naj...varnejše premike po tem svetu. Pridem k Aliju, da bo račun večji in da mi vsaj nekdo vrne lupčka.
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 hojla, je še kdo tu? ob kolkih se te sestanete pri aliju?
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 če ne bo nevarnosti da me preženete bi se celo oglasu
davidg Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 če ne bo nevarnosti da me preženete bi se celo oglasu Noben te nebo nagnal. Mene tud niso, pa jim je zdaj žal Načeloma vsak torek po 20:00 . D.
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 kul, tnx. torej ogledujem za ful vlko skupino ful glasnih?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se