davidg Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) kul, tnx. torej ogledujem za ful vlko skupino ful glasnih? Odvisno kdaj boš prišo. Našo pa jih boš v skrivni sobici. Če greš proti WCju (ravno mimo šanka) in ko naletiš na stopnice se obrneš 90 stopinj v LEVO . D. EDIT: Mene moja ne pusti . Nekdo naj enega union spije v mojem imenu NA VAPOTOV račun . Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil davidg
davidg Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Ne... Baje nisem bil priden in mam kazensko . D.
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 hehe, s čigave smeri? od punce al od ostalih?
Furioso Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 EDIT: Mene moja ne pusti . Nekdo naj enega union spije v mojem imenu NA VAPOTOV račun . Wilco, S-MG
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 kak si te lahko uredil post za tak daleč nazaj?
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) nič, se bom mogoče nasledni tedn oglasu, so ceste preveč slabe pa ledene dans. uživajte Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil GixxerPilot
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 vanga, ti nisi šau k aliju?
Vanga Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 nič, se bom mogoče nasledni tedn oglasu, so ceste preveč slabe pa ledene dans. uživajte Lahko se vidimo v ponedeljek pri meni, ali pa potem v torek pri Aliju, če si bolj zmržjene narave. vanga, ti nisi šau k aliju? Ne, danes me ni pri Aliju, skrbim da je na cestah pomlad, tak da nisem več slišal o kakšnih slabih in ledenih cestah.
Marvin2 Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) Seos Banda! Za kulturno zmržjeno druženje vse zmenjeno. - Vanga da prostor (kaj pa je cele krompre) - Skuha enolončnico po njegovi izbiri - Zrihta nekaj sokeca za otroke in kakšno radensko za špricere - Mutika prinese vinčeka, v spomin na našega pesnika - Jaz prinesem še eno plinsko bombo, da se bo vinček kuhal - Šokac si prinese vse, kaj misli zmetat v kuhano vino - AtaIBA in jaz prineseva vse v zvezi s tem, kaj bomo cmarili na mega roštilju in priloge s kajmakom (sprotno se bova koordinirala glede na količino zmržjenopikničarjev) - Vsak od udeležencev pa prinese svoj krožnik in žlico pa šalco za kuhano To je to, dobimo pa se pri Vangecih ob 13:00 na praznični dan! pa še dosedanja lista prijavljenih: Mutika, Vanga, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica ... Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil Marvin2
Vanga Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Seos Banda! Za kulturno zmržjeno druženje vse zmenjeno. - Vanga da prostor (kaj pa je cele krompre) - Skuha enolončnico po njegovi izbiri - Zrihta nekaj sokeca za otroke in kakšno radensko za špricere - Mutika prinese vinčeka, v spomin na našega pesnika - Jaz prinesem še eno plinsko bombo, da se bo vinček kuhal - Šokac si prinese vse, kaj misli zmetat v kuhano vino - AtaIBA in jaz prineseva vse v zvezi s tem, kaj bomo cmarili na mega roštilju in priloge s kajmakom (sprotno se bova koordinirala glede na količino zmržjenopikničarjev) - Vsak od udeležencev pa prinese svoj krožnik in žlico pa šalco za kuhano To je to, dobimo pa se pri Vangecih ob 13:00 na praznični dan! pa še dosedanja lista prijavljenih: Mutika, Vanga, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica ... Zmenjeno Zdaj pa se hitro prijavite, mogoče nas pridejo pozdravit odganjalci zime.
Fakin Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 Lahko se vidimo v ponedeljek pri meni, ali pa potem v torek pri Aliju, če si bolj zmržjene narave. Ne, danes me ni pri Aliju, skrbim da je na cestah pomlad, tak da nisem več slišal o kakšnih slabih in ledenih cestah. JA zdaj se k....., ko si dobo novo grtalico (al kak se že reče). Lepo so te posnelina pumpi na Ptuju!!! http://www.kladblog.com/embed_flv.asp?id=media.kladblog.com/media/201001/snow.flv
Darko3g Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Vedno mi pride nekaj vmes. Tokrat je to bratova obletnica poroke, kar pomeni kosilo ob enih pri Šikerju. Če bom ob štirih še lačen in žejen, pridem (prideva) pogledat kulturni piknik (če ne bom žejen pa vsaj zdeklamirat kakšno njegovo pesem, npr. Kam ali Oče Jernej. Se vidimo
Mutika Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Toteki, banda, kak ste? Dober daaaaan! Včeraj je bilo ... njami! Vapo je rešil svojo čast in sam plačal pijanščino - no ja, vsaj pogledat nas je prišel. Ubogi Vapo - po indijansko bi mu bilo ime "Počenoprstni hmeljasti orel". Zmenjeno Zdaj pa se hitro prijavite, mogoče nas pridejo pozdravit odganjalci zime. Vangec !!! Če je to res res, potem kampiram pri vas že v nedeljo! Odganjalci zime so moje najljubše živali! Vedno mi pride nekaj vmes. Tokrat je to bratova obletnica poroke, kar pomeni kosilo ob enih pri Šikerju. Če bom ob štirih še lačen in žejen, pridem (prideva) pogledat kulturni piknik (če ne bom žejen pa vsaj zdeklamirat kakšno njegovo pesem, npr. Kam ali Oče Jernej. Se vidimo Oh, Darko3Q, zdaj te pa že res pogrešam(o) ! Kar pa se deklamacije tiče ... lahko, ampak le v primeru, če boš Prešernovo "Kam" znal tako dobro zdeklamirat, kot Tomaž Pengov ... ! P.S.: kaj zaj, bimboti? Vpišite se na seznam!!! Zaenkrat tak vun zgleda: Mutika, Vanga, gospa Varadero, davidg, Lady Marmelade, Gody, Vapo, ataIBA, mamaIBA (+2x4tace), Beco (x2), Furioso, Marvin, Kamikazica ... koliko vem, manjkata Barracudek in Barracudika, pa Hilton ... kaj naj vas jaz vpišem, al' kaj? @ Gixxerček, a se boš opogumil? Kaj ti okol letaš samo od +5 dalje? Še davidag smo bili veseli, zato nič ne skrbi ... ...
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 @ Gixxerček, a se boš opogumil? Kaj ti okol letaš samo od +5 dalje? Saj sem bil tam, samo sem bil kot fantom in me ni noben vidu Btw., tisto ko so naenkrat neke kante zružle zunaj pa se je čulo kletje pa dretje psov vznemirjenih od hrupa, pa sem bil jaz ko sem kot fantom zginu
Mutika Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Saj sem bil tam, samo sem bil kot fantom in me ni noben vidu Btw., tisto ko so naenkrat neke kante zružle zunaj pa se je čulo kletje pa dretje psov vznemirjenih od hrupa, pa sem bil jaz ko sem kot fantom zginu Ti zezaš ... ... pa saj je res nekaj zružlo, ampak smo vsi mislili, da je Vapo svojo kanto parkiral. No, drugič se pokaži, če boš res tam, pa nikar s fantomi nea straši, jaz sn že tak stara, da me lahko še kaka kap rukne!
vapotek Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Vapo svojo kanto parkiral. saj res da si baba, ampak vseeno, ovo može se oprati samo krvlju....
Furioso Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 saj res da si baba, ampak vseeno, ovo može se oprati samo krvlju.... Peri, Vapo...
Mutika Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 saj res da si baba, ampak vseeno, ovo može se oprati samo krvlju.... Ja ... in??? Kaj boš pa zaj naredo? Namesto, da samo afne guncaš, pridi na kavo, bimbo! @Furi, ti pa si en pravi weirdoooo! Bljek!
Guest GixxerPilot Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 (popravljeno) Ti zezaš ... ... pa saj je res nekaj zružlo, ampak smo vsi mislili, da je Vapo svojo kanto parkiral. No, drugič se pokaži, če boš res tam, pa nikar s fantomi nea straši, jaz sn že tak stara, da me lahko še kaka kap rukne! Hehe, kaj morem če mi je pa slična scena iz one fantastične serije Allo Allo naprej prišla pa si nisem mogu pomagat Lol, malo sem bral stare teme... ojoj kolko je kretenarij na teh forumih... vseeno pa mislim da krono vzame "genij" po vzevku Pivoljub, primer: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=10133&st=0 Zgleda pa se ni zafrkaval glede somišljenikov, ker sem v MB že kar 3-krat vidu da je kaki genij z motorom šau skozi rdečo pa preko 5 pasov - začuda vedno z KTM-i (in to različnimi). Mislite da še tip živi pa nadaljuje svoje? Čeprav imam močn sum da je bil samo trol/provokator/zajebant. Popravljeno Februar 3, 2010. Popravil GixxerPilot
Furioso Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 (popravljeno) Ja ... in??? Kaj boš pa zaj naredo? Namesto, da samo afne guncaš, pridi na kavo, bimbo! @Furi, ti pa si en pravi weirdoooo! Bljek! Jah, kaj bo naredo... ...mene bo poklical, pa njegovega fotra! Prijatelju v stiski je pa ja treba pomagat! :fredy: Pa nena se mi s kavo oglašaj, ker itak nimaš nikol cajta! Popravljeno Februar 3, 2010. Popravil Furioso
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se