Mutika Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Tako pa smo Mariborčani močnejši še za enega Leon 3310 g in 50 cm... Mami pridna in se super počutila , ati pa še pod vtisom dogodkov Ostalo pa sledi ko bo čas... B & D BRAVO mami in ati! Skoraj točno na rok, kajne? ISKRENE ČESTITKE, DRUŽINICA! Novi mali totek, novi motorist - kaj hočemo lepšega! :worship:
Mutika Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Toooooooooooooooo Smo bili vsi pri nas že malo nervozni!!!! Čestitke obema, malemu nadebudnežu pa dosti mleka... Vidiš, pri nas že zgleda tak: Opala, pravi mali sladkorček - pravi korenjaček! Se vidi, da bo za babami gledal. Ko ata! Ups, pardon, kot deda!
davidg Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Tako pa smo Mariborčani močnejši še za enega Leon 3310 g in 50 cm... Mami pridna in se super počutila , ati pa še pod vtisom dogodkov Ostalo pa sledi ko bo čas... B & D Čestitke!!! D.
vapotek Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Malce z zamudo, ampak jebi ga....čestitke!!! pederajsl in Furioso 2
Guest VisualID Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Čestitke tudi z moje strani!
Motorist76 Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Banda motoristična Leonček in Mami se počutita dobro, oče pa neumnosti počne, pa si ahilove tetive trga pa tako naprej :headbang: No v glavnem bomo pili ko bom malo bolj zdrav, ne bom pozabil Tako da sporočimo kaj in kako Taka pa našadva zgledala par minutk po prihodu na svet Lep dan vsem skupaj L & B & D
Beco Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 ISKRENE ČESTITKE celi družinici!
Mohorko Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Tako pa smo Mariborčani močnejši še za enega Leon 3310 g in 50 cm... Mami pridna in se super počutila , ati pa še pod vtisom dogodkov Ostalo pa sledi ko bo čas... B & D Čestitke VSEM ZASLUŽNIM in kar tako naprej !
Fakin Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 K zdravnikom je potrebno hoditi samo še s pojočo travico, če zaigra, pol je dober! Ja al pa z bejzbolko!!!! Sigurno ne bo pel!!!
Fakin Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Tako pa smo Mariborčani močnejši še za enega Leon 3310 g in 50 cm... Mami pridna in se super počutila , ati pa še pod vtisom dogodkov Ostalo pa sledi ko bo čas... B & D Čestitke.........malo pozno, ampak iz srca!!!!
Vanga Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Hello banda! Kaj pa jutri ko je pustni Toti torek. Se obvezujem, da prinesem jutri kakšnih 40 pustnih totih krofov. :naughty: Lep večer!
Fakin Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Se obvezujem, da prinesem jutri kakšnih 40 pustnih totih krofov. Lep večer! Ti samo prinesi.........ne vem kaj boste pa ostali jedli????
maus Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 (popravljeno) jutri je pustni Totek ... pridem .... neeeeeeeeeee... sj se hecam ... nea morem p.s. Motorist76 ... še moje čestitke Popravljeno Februar 15, 2010. Popravil maus
ataIBA Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Ja al pa z bejzbolko!!!! Sigurno ne bo pel!!! Bo pa renčal...
Mohorko Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 ... se obvezujem, da prinesem jutri kakšnih 40 pustnih totih krofov. Kaj si spet naletel na celi krompir v bograču ?
Vanga Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Kaj si spet naletel na celi krompir v bograču ? Ne, ampak danes bo en krof brez marmelade. :naughty: Vljudno vabljeni! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ataIBA 1
Fakin Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Kaj si spet naletel na celi krompir v bograču ? V krofu je dobo tegl marmelade!!!
ataIBA Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Ne, ampak danes bo en krof brez marmelade. Vljudno vabljeni! Prepovedano bo sredinec tišat v krofe in preverjat, če je not marmelada . Kdo ga bo dobo, ga bo dobo ....
Fakin Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Kaj je banda, ki smo ta vikend? Gremo skijat? Novi reklamni slogan za Pohorje... Smučarski center POHORJE - "da dol padeš!"
ataIBA Objavljeno Februar 17, 2010 Opozori Objavljeno Februar 17, 2010 Kaj pa novi smajli: [/qu ote] Kaj te pomenijo ? Včeraj mi je ob 18 uri moj kauč reko:"Pridi malo k meni!" Sem zalegno do 23,15. Tak sladko sem švasal, da me moja , pardon moja ..., neeee mislo sem mojo , ni niti malo zbudila za krofe. Jebiga, pa drugič.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se