vapotek Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 br jutr šelebajzerji/ke Pa ne morem no verjet, da si dovolimo, da nam šprlek pravi šalabajzerji!!! Predlagam, da mamo otvoritveno furo v Ljubljano, kjer mausa spoteremo ko staro šibovje. No, babe ga bote spotrle, pubeci gremo pa medtem na 0,3 šnopsa... Pol pa skočimo še do Ptuja, da ga požgemo do fundamenta. Kaj pravite, dobra ideja, a ni? Furioso, ataIBA in pederajsl 3
ataIBA Objavljeno Februar 18, 2010 Opozori Objavljeno Februar 18, 2010 Pa ne morem no verjet, da si dovolimo, da nam šprlek pravi šalabajzerji!!! Predlagam, da mamo otvoritveno furo v Ljubljano, kjer mausa spoteremo ko staro šibovje. No, babe ga bote spotrle, pubeci gremo pa medtem na 0,3 šnopsa... Pol pa skočimo še do Ptuja, da ga požgemo do fundamenta. Kaj pravite, dobra ideja, a ni? Bo tvoj ate zraven? Za ziher .....
Furioso Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Bo tvoj ate zraven? Za ziher ..... Pit stop?
MowzancR Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Zakaj smo raje pirati :evilgrin: Mohorko 1
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Bo tvoj ate zraven? Za ziher ..... Za tako malenkost? Daj no, prosim te lepo...
maus Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Za tako malenkost? Daj no, prosim te lepo... malenkost ... a ne veš, da je strup v majhnih stekleničkah :angry: ... pa drek za analizo tud ..
T-boy Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 ... Pol pa skočimo še do Ptuja, da ga požgemo do fundamenta. Kaj pravite, dobra ideja, a ni? :angry:, da se mi nebi slucajno dotikal d Qlandije.
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 A bi šel kdo na IMOT? Kaj te boš tam? Furioso 1
gody01 Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Kaj te boš tam? Izlet Pa naje bojo RSV4 za obiskovalci metali, ko tak niso nič vredne
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Izlet Pa naje bojo RSV4 za obiskovalci metali, ko tak niso nič vredne Ok, te pa me rufni jutri, da ti 100€ prinesem, pač za kolk boš več bencina ponucal, ko boš prikolico vlačo, pa mi ene 2 komada pripelji... Furioso 1
gody01 Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Ok, te pa me rufni jutri, da ti 100€ prinesem, pač za kolk boš več bencina ponucal, ko boš prikolico vlačo, pa mi ene 2 komada pripelji... Eh, kaj bi te s tem drobižem. Ti prinesem kuj tak, za boglonaj ...
Mutika Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Ojla, šalabajzeri! Kak ste kaj? En vic, hehe: Jutranji seks Stala je v kuhinji in pripravljala najin običajni zajtrk, mehko kuhana jajčka in popečen kruhek. Na sebi je imela samo majico v kateri sicer spi. Ko sem vstopil se je obrnila in nežno rekla: »Takoj se moraš ljubiti z mano!« Oči so mi zažarele in pomislil sem: »Ali še vedno sanjam ali pa je to moj srečni dan!« Ne da bi izgubljal čas sem jo pograbil in opravil kar tam, na kuhinjski mizi. Potem je rekla: »Hvala«, in se spet obrnila k štedilniku, z majico še vedno okrog vratu. Srečen, vendar rahlo zmeden sem jo vprašal: »Zakaj se zahvaljuješ?« Razložila mi je: »Ura za kuhanje jajčk je pokvarjena…« Pa ne morem no verjet, da si dovolimo, da nam šprlek pravi šalabajzerji!!! Predlagam, da mamo otvoritveno furo v Ljubljano, kjer mausa spoteremo ko staro šibovje. No, babe ga bote spotrle, pubeci gremo pa medtem na 0,3 šnopsa... Pol pa skočimo še do Ptuja, da ga požgemo do fundamenta. Kaj pravite, dobra ideja, a ni? Vapo! Kaki pitbul si te ratal? , da se mi nebi slucajno dotikal d Qlandije. Opala, who is here! Daj mali, prikaži se kaj! ataIBA 1
vapotek Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Vapo! Kaki pitbul si te ratal? Vedno bil Mutika, vedno bil Furioso 1
ataIBA Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Vedno bil Mutika, vedno bil Pazi se dohtarjev, ups... dohtarc.
danci1973 Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Tralali, tralala,... http://www.youtube.com/watch?v=tBrUjvONIrA
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Tralali, tralala,... Tak se ti je zavleklo ?
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Malo sem listal po arhivu slik in našel tole iz Sarajeva:
bmwslo Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Malo sem listal po arhivu slik in našel tole iz Sarajeva: Tole pa iz mojga sarajevskega arhiva, na krožniku je pa ob 8.00 zjutraj isto kot pri tebi Mljas
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Prošla baba s kolačima Ali če se vratit sa friškima . Sem naložil v albume, za tečno vreme preživeti, furo za Durmitor...
Mohorko Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Ali če se vratit sa friškima . Sem naložil v albume, za tečno vreme preživeti, furo za Durmitor... Mohorko pa popoldne preživlja s (poskusno) peko lepinj ... Če bo ratalo, bom povedal, če pa nebo ratalo, jih bo pa lahko kdo celo probal ...
Barracuda Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Malo sem listal po arhivu slik in našel tole iz Sarajeva: BARABA!!!! kaj bi dal zanje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se