Barracuda Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Dans sem mel kupca za motor, zgleda da gre Yamaha... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Igorr Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Dans sem mel kupca za motor, zgleda da gre Yamaha... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Kaj pa za naprej izbrat?
Fakin Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Mohorko pa popoldne preživlja s (poskusno) peko lepinj ... Če bo ratalo, bom povedal, če pa nebo ratalo, jih bo pa lahko kdo celo probal ... Javi kak ti bo ratalo, jaz že čakam!!!!!
ataIBA Objavljeno Februar 20, 2010 Opozori Objavljeno Februar 20, 2010 Kaj pa za naprej izbrat? Tomosaki ?
Barracuda Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Kaj pa za naprej izbrat? gledam vse živo pa Tošeja...
Mutika Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Schwiiiinnggggg Furi, kaj ti nea spiš? Dobro jutrooo, bandaaaaa! Tale vikend pa je zame deloven. Mah, ... vse za skupnost. No, skoraj vse ... Poudarek na skoraj. Vuk !!! Ti pa si svetovni popotnik! Iz Moskve kuj v Pohorsko kavarno, pa spet nazaj v Moskvo ... no ja, si vsaj prišel na toplo.
ataIBA Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Schwiiiinnggggg Cirkularka? Drv sfalilo? A si morda kuhal jajčke na mehko? Aja, ob kolkih pri TUŠ-u?
Marvin2 Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Kaj pa za naprej izbrat? Ti moraš imeti nekaj takega, ta boš lahko Barcudiko dobro zraven peljal, da na koncu ne bo preveč zmatrana ! ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 (popravljeno) Ti moraš imeti nekaj takega, ta boš lahko Barcudiko dobro zraven peljal, da na koncu ne bo preveč zmatrana ! Ja, imate prav, dosti bolj izrazno je lahko pisanje z novimi smileji Popravljeno Februar 21, 2010. Popravil Marvin2
danci1973 Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Ti moraš imeti nekaj takega, ta boš lahko Barcudiko dobro zraven peljal, da na koncu ne bo preveč zmatrana ! Jaz bi mu predlagal nekaj takega: Da pa uboga Baracudika ne bo skoz sama doma, se javim, da jo kdaj kam peljem... :naughty: Pa baje moj prav prijetno vibrira... D. Igorr 1
Guest VisualID Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 (popravljeno) Vanga zasačen včeraj v Lojzu, se že pripravla na sezono. Danči, ne se preveč vun metat, da ga ne bo pustla za tebe, potem pa boš mel vraga. Popravljeno Februar 21, 2010. Popravil VisualID
Barracuda Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Ti moraš imeti nekaj takega, ta boš lahko Barcudiko dobro zraven peljal, da na koncu ne bo preveč zmatrana ! :blink:
Fakin Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Ja, imate prav, dosti bolj izrazno je lahko pisanje z novimi smileji Komaj si se vrno, pa že "teroriziraš" nove smileje!!!
Barracuda Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Jaz sem pa danes vozo moped Tako vlkooooo sivo Yamaho
vuk76 Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Vuk !!! Ti pa si svetovni popotnik! Iz Moskve kuj v Pohorsko kavarno, pa spet nazaj v Moskvo ... no ja, si vsaj prišel na toplo. Cuj Mutilein...kaj ti mene malo zasledujes? Bilo kuda, Mutika svuda Lepo te je bilo videt, ceprav za kratek cas. :grim
Guest VisualID Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 dober dan Pozdravljeni, someščani, in kolega, kateremu samo oči iz barja blinkajo. Danes videna črna R1 z zlatimi grafikami ob 1545 v križišču ob nekdanjem samskem domu - križišče ceste, ki gre s Koroškega mosta proti Qlandiji, in pa ceste Pariške komune (tam kjer je nekoč ona lokomotiva stala). Kdo od vas? Gume sploh prijemajo kaj?
Marvin2 Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Dobro jutro crkotine! Ali ste vsi zasanjani nad prvima dvema kvazipomladnima dnevoma? (toti smiley sem najtabolj dopade) Se jutri vidimo?
ataIBA Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Dobro jutro crkotine! Ali ste vsi zasanjani nad prvima dvema kvazipomladnima dnevoma? (toti smiley sem najtabolj dopade) Se jutri vidimo? Meni pa toti paket. Najprej greš na + ......... .... ..... ......... Jutri bi se morali videt.
Marvin2 Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Meni pa toti paket. Najprej greš na + ......... .... ..... ......... Jutri bi se morali videt. Super, Vangec, če prideš jutri, mi prosim prinesi 'rajngle' od 2. zmržjenega picnica. ( nimamo v čem kuhati press )
Electric Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 (popravljeno) AtaIba: hvala za lušte beri frišne slikice, sem se še malo peljal z vami, škoda da nimaš posnetega raftinga Dirkači sprejmete na "ringu" še mene z mojo kravico, me prav zanima kako bi se bilo za peljati po dirkališču, po moje nekaj takega http://www.youtube.com/watch?v=nKYryaPurWU samo da bi bil srebrn blatnik Popravljeno Februar 22, 2010. Popravil Electric
gody01 Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 (popravljeno) Dirkači sprejmete na "ringu" še mene z mojo kravico, me prav zanima kako bi se bilo za peljati po dirkališču, po moje nekaj takega samo da bi bil srebrn blatnik Vejš da. Ni problema, sem že kar nekaj takih videl na pisti ... Lepo pelje zverinico ns videu ... Popravljeno Februar 22, 2010. Popravil gody01
stuhec Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 kje se dajo dobit črne vinjete ?
Fakin Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 kje se dajo dobit črne vinjete ? Lenti!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se