Barracuda Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Petek dan za nabit ves na korac...
ataIBA Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Zgleda sončno Maš praf !!!!! Da neuš pozabo !
Marvin2 Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Kaj zaj banda, bote kaj napisali če pridete na Tuš pumpo? Vreme po načrtu, konkretno spira ceste, jutri pa lepo. :naughty:
gody01 Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Kaj zaj banda, bote kaj napisali če pridete na Tuš pumpo? Vreme po načrtu, konkretno spira ceste, jutri pa lepo. :naughty: Še rabim čas za premislek ... Se bom verjetno kar pojavil tam, če bom do zjutraj domislil
ataIBA Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Kaj zaj banda, bote kaj napisali če pridete na Tuš pumpo? Vreme po načrtu, konkretno spira ceste, jutri pa lepo. Mnogo dobra ideja. Delam od 9h do 12h v Hočah. Če kdo rabi streho, se naj javi... Nedelja?
Marvin2 Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Mnogo dobra ideja. Delam od 9h do 12h v Hočah. Če kdo rabi streho, se naj javi... Nedelja? Kaki si ti to direktor!? Pa može tudi v nedeljo! Samo če ne greš do Dinkota. (to je moja kolegica, ne jaz)
Marvin2 Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Še en dober: "Kaj je višek ironije? Da Zrnec in Bizovičar povabita Petro Majdič v oddajo A SI TI TUD NOT PADU?" ps. Toti smilej zmeraj zraven paše .
Barracuda Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 nori na jaz pa danes prvič posedam na svojem kavču v svojem stanovanju... dost je blo za danes jutri pa SMS ob 8-ih če se res kdo odpravi na tuš pumpo... naj pač javi če ne druga grem mimo IBE malo auspuh zluftat, da mu naredim lušte, ker mi je danes reko da sem fušar :evilgrin: Bodite v cvetju
Electric Objavljeno Februar 26, 2010 Opozori Objavljeno Februar 26, 2010 Pa še moj prispevek o Majdičevi: KO VAM PARTNERKA NASLEDNJIČ REČE: "DRAGI, NE NOCOJ, GLAVA ME BOLI...." JO SPOMNITE, DA JE PETRA MAJDIČ OSVOJILA OLIMPIJSKI BRON Z ŠTIRIMI ZLOMLJENIMI REBRI Lep vikend vsem skupaj!
Guest VisualID Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Pa še moj prispevek o Majdičevi: KO VAM PARTNERKA NASLEDNJIČ REČE: "DRAGI, NE NOCOJ, GLAVA ME BOLI...." JO SPOMNITE, DA JE PETRA MAJDIČ OSVOJILA OLIMPIJSKI BRON Z ŠTIRIMI ZLOMLJENIMI REBRI Lep vikend vsem skupaj! Lol, in nazadnje ko sem gledal poročila je nameravala tožit organizatorje. Tak da spomnit svojo partnerko na to celotno zadevo mogoče ni najboljša ideja... motogp1999 1
Beco Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Mnogo dobra ideja. Delam od 9h do 12h v Hočah. Če kdo rabi streho, se naj javi... Nedelja? Javim se!
Marvin2 Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Dobro jutro, pride kdo, sicer ne hodim v MB na pumpo. :closedeyes:
gody01 Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Dobro jutro, pride kdo, sicer ne hodim v MB na pumpo. :closedeyes: Veš da ...
Mutika Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Kaj zaj, šalabajzeri? Najbrž se vozite; za moj okus je še premzrlo, prevstrane ceste, preveč peska, hladen asfalt, ... tisti, ki ste zunaj na mopedih, z Godyjem vred, pazite nase. Je že polno divjakov! Sicer pa, ta teden bi najraje pozabla ... in danes se tudi nadaljuje. Samo neko delo. Žalostna sem, ker ne bo smučanja . Ker pa, ko sem žalostna vse okrog sebe požrem, sem rajši doma, zavezana na kavč. . Darko vse najboljše! Pazite nase, se že vozijo z motorji.
Snečer Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Čisto v redu je bilo danes. Pač po pameti in razmeram primerno.
Guest VisualID Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Videni danes: Svetlo modra stara Honda CB750F in starejša rdeča Fazerka pred gostilno na bencinki pri Tušu ob 1300. Rumena novejša Honda CB v Sl. Bistrici ob 1400-1500. Belo rdeča R1 in bel GSXR pri Štatembergu. Črna Superblackbird in BMW r1150R na Ptujski gori. In potem spet v Dupleku. In še ostali ki se jih na žalost ne spomnim. Če ste vidli črno-sivega GSXRa z enim v črnem gori se javite, me zanima koga sem še srečal. Najbrž se vozite; za moj okus je še premzrlo, prevstrane ceste, preveč peska, hladen asfalt, ... tisti, ki ste zunaj na mopedih, z Godyjem vred, pazite nase. Smo pazli nase, prav fajn je bilo, končno po tej dolgi zimi in tečnem snegu. Asfalt je res še premrzl, samo ceste pa več niso v tak hudem stanju. No ja, večinoma. Znajo bit na določenih mestih malo bolj peskaste kot željeno... Je že polno divjakov! Misliš nas? motogp1999 1
Fakin Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 > Kje se začne Ljubljana? > Tam, kjer vidiš pse, ki nosijo nagobčnike na riti!<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">
Electric Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Se jutri dopoldan pije kaka skupinska nadeljska-motoristična kava? Ataiba upam da si bil pridn na firmi, da ti bodo jutri dovolili na kofe
gody01 Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Danes z Marvinom: tukaj Pa je rekel, da tak pocasi vozim da se nebo vec z mano vozu :surrender: Pol sm mu ma moral še malo ženo vkrast da sva z bicikli naredla krog od Radogne do mosta cez Muro pri Crnich; malo po Avstriji pa malo po našem
Marvin2 Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Danes z Marvinom: tukaj Pa je rekel, da tak pocasi vozim da se nebo vec z mano vozu :surrender: Pol sm mu ma moral še malo ženo vkrast da sva z bicikli naredla krog od Radogne do mosta cez Muro pri Crnich; malo po Avstriji pa malo po našem da te ne bom jaz na Pa motorka sedaj tudi vžge ataIBA 1
m@dness Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Videni danes: Svetlo modra stara Honda CB750F in starejša rdeča Fazerka pred gostilno na bencinki pri Tušu ob 1300. Rumena novejša Honda CB v Sl. Bistrici ob 1400-1500. Belo rdeča R1 in bel GSXR pri Štatembergu. Črna Superblackbird in BMW r1150R na Ptujski gori. In potem spet v Dupleku. In še ostali ki se jih na žalost ne spomnim. Če ste vidli črno-sivega GSXRa z enim v črnem gori se javite, me zanima koga sem še srečal. Mislim da sma se srečala pri križišču za Makole
Guest VisualID Objavljeno Februar 27, 2010 Opozori Objavljeno Februar 27, 2010 Mislim da sma se srečala pri križišču za Makole Ti si bil tisti beli GSXR ki je iz Makol zavijal proti Stranskim Makolam? Hehe, kak je Slovenija majhna. Sta bla z onim R1 skupaj al pač naklučje? motogp1999 1
Kamikazica Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 da te ne bom jaz na Pa motorka sedaj tudi vžge Gody saj veš, ne ... prvi smajli je za počasno vožnjo z motorjem in ne za hitro vožnjo s kolesom. Ta je bila res hitra predvsem tista po hribu gor. Hvala! Še!! Spet sem bila lahko druga v koloni ... Pazite nase.
Darko3g Objavljeno Februar 28, 2010 Opozori Objavljeno Februar 28, 2010 Daničiii, ali še imaš na zalogi kakšen Lojzekov katalog, meni so oba spipali. Mam jaz dva viška. Pridi ga spipat.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se