Fakin Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Kwa dogaja? Kaj kaj dogaja? Slep si!!!
Barracudika Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 prebiram lepe čestitke ....Barracudek pa se nekje naganja z motorjem! brrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmm..... izkoristite lep dan...jutri bo dež!
Marvin2 Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Baracudek, vse naj za raojstni dan, ( pa brez ) Želim ti, da ne bi našel kupca za moped ! ataIBA 1
maus Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Baracuda ... ehm .. s suhimi usti ne morm govort
ataIBA Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Baracudek, vse naj za raojstni dan, ( pa brez ) Želim ti, da ne bi našel kupca za moped ! Se še enkrat pridružujem tej originalni čestitki , ker prva je bila že pri Bokiju. Glede mopija pa mora napredovat. Kaj če se Baracudika zredi ?
Beco Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Barakuda Vse naj naj... Jutri nas bo pa dosti
Kamikazica Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Baracudek, 25 svečk naj ti na torti gori, za zdrave, varne in vesele dni. Vse najboljše!
Barracuda Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Lepo lepo, hvala vsem za lepe želje... Danes sem sam proslajavljal, z sabo me je vzela moja Yamaha, in odpeljala sva krogec cca: 220km. Ker sem imel oblečene samo kavbojke brez dugih gat me še zaj trga po kosteh, grem se kopat
Mutika Objavljeno Marec 1, 2010 Opozori Objavljeno Marec 1, 2010 Ne, baje je naslednja stopnja cipresa, tko so men povedal Hehehe, Sharpi, ti pa imaš dober spomin ... Barracudek, vse najtaboršeljšeee! Jutri me najbrž ne bo. Služba.
ataIBA Objavljeno Marec 2, 2010 Opozori Objavljeno Marec 2, 2010 Torek! Kaj naj rečem drugega kot .... pa še heksnšus me noče zapustit .
Furioso Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Kaj naj rečem drugega kot Enako... :zzz: :zzz:
Guest VisualID Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Dobro jutro štajerke Od nekdaj lepe so Štajerke slovele, najlepše v deželi tej.... Evo, še Lublačan to prizna motogp1999 1
Barracuda Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Kaj zaj banda??? dans je bil spet lep popoldan za na mopija... Jutri napodeujejo neko zimo Se vidimo na kaki kavi?
Guest VisualID Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 (popravljeno) Kaj zaj banda??? dans je bil spet lep popoldan za na mopija... Če si Eskim že mogoče. Sem šau na šiht ob 1100, pa domov ob 1530 s kolesom... kaj si ti nor kak je ledeno pihalo obakrat. Pa kak močn veter, komaj sem dihal ko mi je v obraz pihalo. Pa še kapo sem doma pozabu da so mi ušesa in lasje skoraj zmrznili in odpadli... Ni šans da bi v takem šau na motor. Popravljeno Marec 3, 2010. Popravil VisualID motogp1999 1
Darko3g Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Kaj zaj banda??? dans je bil spet lep popoldan za na mopija... Jutri napodeujejo neko zimo Se vidimo na kaki kavi? Čist sn pozabo, da bi lahko skuhal kavo. Sn biu tak v afekti, ker mi hoče edn Houčan spipat TDMko. Tak si biu navdušen nad njo, da sn se še jaz navdušil zanjo. Si prodal?
Barracuda Objavljeno Marec 3, 2010 Opozori Objavljeno Marec 3, 2010 Čist sn pozabo, da bi lahko skuhal kavo. Sn biu tak v afekti, ker mi hoče edn Houčan spipat TDMko. Tak si biu navdušen nad njo, da sn se še jaz navdušil zanjo. Si prodal? JA, mojega mopeda več ni doma. Odšraufal sem dol vse kaj ni blo gor pršvasano pa mu ga pelalal domu... Ni blo mrzlo, pa sn bil brez rokavic pa skuter čelado. Pr 170 mi je vizir odprlo pa knof na bundi ftrgalo Malo mi je hudo... Ampak bo že tvoja TDM-ka posušila solze! Se jutri vidimo, še pride moja gledat
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2010 Opozori Objavljeno Marec 4, 2010 Berjuter Živ? Aja, kandidati za lepe mladiče Aljaške malamutke . Delta je v pričakovanju prinove okrog 12. marca. Nekaj jih bomo celooo prodali v dobre roke. Zgledali bojo približno tak:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se