Mohorko Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Čisto sem se zgubla, ... kaj se dogaja? MOHORKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ... razloži, pliiiz! Marsikaj oz. vse, kar je primerno za javnost, ti je že Marvin namignil. Ker bo naraščaj bojda plod izvenzakonske skupnosti, pa nima smisla preveč vrtati z vprašanji ... brbranka 1
gody01 Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 2. Gody, bravo, samo povej, da jim ne sme priti v navado, sicer si boš še ti omislil klet. Je dovolj kilometrov in visoki zidovi vmes, tak da kleti ne rabim
Fakin Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Marsikaj oz. vse, kar je primerno za javnost, ti je že Marvin namignil. Ker bo naraščaj bojda plod izvenzakonske skupnosti , pa nima smisla preveč vrtati z vprašanji ... Daj ne reči!!! Sem slišo da so imeli z enim takim psom probleme v Bistrici pred dobrima dvema mesecema!!! Na vsak način je htel Te pa kot vse kaže, mu je ratalo ataIBA 1
Fakin Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Mi smo najboljša država na svetu: - moški so pri šankih - ženske na telefonih - otroci so na ekstaziju in ganđi - umetniki na ganđi in koki - zgube na koki in heroinu - duhovniki na otrocih - politiki na psih - hrvati na naši zemji
Guest VisualID Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Mi smo najboljša država na svetu: - moški so pri šankih - ženske na telefonih - otroci so na ekstaziju in ganđi - umetniki na ganđi in koki - zgube na koki in heroinu - duhovniki na otrocih - politiki na psih - hrvati na naši zemji In potem nas še Evropa lepo na spisku slabih lastnosti držav označi, da smo država ki je najbolj nestrpna do ciganov (kljub temu da imajo predstavnika v parlamentu - v tem smo EDINA DRŽAVA V EVROPI, če ne na svetu - da majo cigani pri nas 1300 EUR socialne podpore medtem ko Slovenci samo 226 EUR; vozijo brez vozniških, z neregistriranimi avtomobili, povzročajo prometne nesreče in nisto čisto nikoli kaznovani - znan primer Ciganke, ki je imela že 450 prometnih nesreč pa niti izpita nima..., jim država ponuja najbolše parcele, imajo froci njihovi subvencionirano čisto VSE od oblačil, učbenikov; so edini na socialni podpori, ki se okoli vozijo z največjimi in najdražjimi Mercedesi S - preverjeno, osebno sem jih vidu v Mercedesih AMG, F1, Brabus, S500, itd.,...), kljub temu, da so Francozi pred leti z bagri šli razrušit celotno cigansko naselje z nekaj sto (al tisoč? sem pozabu) prebivalci. Ker so Francozi pač Francozi si pač take lahko dovolijo brez, da bi kaj takega delali in nihče jih ne bi postrani gledal. Ne, ampak mi, kjer ciganom gre najlepše v Evropi, imamo "issues" glede jih... Okay, dovolj. Lep večer še! motogp1999 1
bmwslo Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Dobro jutro štamperlland Kaj je z buhteljči, so že kipnali Daj kako slikco gor prpopaj AtaIBA
Barracuda Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Dobro jutro... gre kdo na kratko slatko?
vuk76 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Dobro jutro... gre kdo na kratko slatko? Katero??
Furioso Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Dobro jutro... gre kdo na kratko slatko? Spregledal.
ataIBA Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Spregledal. Jas tut! Sicer pa sva bila z IBO v Celju na pijači s starim prijateljem - Zdene-tom. Kot po navadi v 03 je bilo za 10+ .... Z Delto nič novega. Me pa zanima, kdo je slikal njenega jebača na telegrafštangi ....
Mohorko Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Z Delto nič novega. Me pa zanima, kdo je slikal njenega jebača na telegrafštangi .... Eh, saj te veš, da ima samo Fakin tolko cajta, da zalezuje vse živo !
Igorr Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 A to pomeni, da ti je moped postal kul? Te pa še jaz par zizik prilepim :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Hheheh D. Če bi mi postal kul, ga ne bi okoli ponujal.
Fakin Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Jas tut! Sicer pa sva bila z IBO v Celju na pijači s starim prijateljem - Zdene-tom. Kot po navadi v 03 je bilo za 10+ .... Z Delto nič novega. Me pa zanima, kdo je slikal njenega jebača na telegrafštangi ....
vuk76 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 (popravljeno) sfalilo?!? Da, na zalost sfalilo tudi te....ampak je ze nova flasa na vrsti. Vodka test woche oz. dvoboj Slovenija vs. Avstrija Do zdaj favorit Staraya Moskva. Popravljeno Marec 15, 2010. Popravil vuk76 hilton 1
Fakin Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Eh, saj te veš, da ima samo Fakin tolko cajta, da zalezuje vse živo ! Mohorko pazi......... Pazi da te ne bom razkrinkal, kaj imaš na dilah!!! Tvoja ne bo niti najmanj vesela!!!
Marvin2 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Mohorko pazi......... Pazi da te ne bom razkrinkal, kaj imaš na dilah!!! Tvoja ne bo niti najmanj vesela!!! Ha Ha Ajm vačing ju! Hou jes nou!? Ajm vačing tu jour vaif tu! Nemoj ti mene da zajebaješ pi... ti m... ataIBA 1
Marvin2 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 (popravljeno) Če bi mi postal kul, ga ne bi okoli ponujal. Za tebe, najmlajša legenda, je lahko samo to kul! ( To govori najhitrejšejši kletnimopedist z naših koncev ) :boobies: Popravljeno Marec 15, 2010. Popravil Marvin2
Vanga Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Lep dober dan vsem skupaj! Toti torek :beer1:
Marvin2 Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Lep dober dan vsem skupaj! Toti torek :beer1: Zdravo Vangec, si zaključil z zimskim spanjem?
Fakin Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Lep dober dan vsem skupaj! Toti torek Seos Vangec! Na Ptuju pa ga je vrglo par metrov ne? Pa nikak da skopni!!!!
ataIBA Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Seos Vangec! Na Ptuju pa ga je vrglo par metrov ne? Pa nikak da skopni!!!! Koga je vrglo na Ptuju par metrof?? Totiiii toreeek!!! Danes pa ni boga, da ne pridem! Edino če me bo Delta zaj....lalala
Marvin2 Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Koga je vrglo na Ptuju par metrof?? Totiiii toreeek!!! Danes pa ni boga, da ne pridem! Edino če me bo Delta zaj....lalala Saj ti bo pa menda malo prej povedala, da ji je voda odtekla! :glare:
ataIBA Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Saj ti bo pa menda malo prej povedala, da ji je voda odtekla! Včeraj nervoza, nabiranje noči za nočno dežurstvo, sedaj smo vsi doma in Delta delaaaaa.... Tretji je že nahranjen, kje se bo končalo na vsakih 30 min, bomo videli.... Navijajte
Vanga Objavljeno Marec 17, 2010 Opozori Objavljeno Marec 17, 2010 Včeraj nervoza, nabiranje noči za nočno dežurstvo, sedaj smo vsi doma in Delta delaaaaa.... Tretji je že nahranjen, kje se bo končalo na vsakih 30 min, bomo videli.... Navijajte Jupi, navijamo!!! :010 :010 :beer1: :beer1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se