ataIBA Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 ataIBA, Kava s pragozdom - danes enkrat? Kaj pa danes?
SkySam69 Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Pazite nase, toplo bo. Kamikazica, a ni že čas, da zamenjaš fusnoto .... bojda Marvin doma kuha kot nor. No, vsaj hvali se, da je durh pred šporhetom
Marvin2 Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Kamikazica, a ni že čas, da zamenjaš fusnoto .... bojda Marvin doma kuha kot nor. No, vsaj hvali se, da je durh pred šporhetom Serbus, končno en na moji strani! :trance_27_notworthy: Daj, pojasni še naši mami, kaj 'fusnota' pomeni, da mi ne bo začela preganjati glivic po stopalih!
Barracuda Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 tako dane snove poškodbe, več ko preberem poškodben list ;D
Marvin2 Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 (popravljeno) tako dane snove poškodbe, več ko preberem poškodben list ;D Kaj so ti dali zopet hamer v roke? Glede na to, da še lahko tipkaš (sicer ti malo spuša črke) si še kar vredi! Reči Bracudiki da te malo pocarta! (Samo da ne dobiš pretres možganov) Popravljeno Marec 19, 2010. Popravil Marvin2
Kamikazica Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 Kamikazica, a ni že čas, da zamenjaš fusnoto .... bojda Marvin doma kuha kot nor. No, vsaj hvali se, da je durh pred šporhetom Žal, tako še vedno vidijo moje očke in misli moje srce . Fusnota ostane! Dobro jutro
Kamikazica Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 Serbus, končno en na moji strani! Daj, pojasni še naši mami, kaj 'fusnota' pomeni, da mi ne bo začela preganjati glivic po stopalih! Čuj moj , si pozabil, da sem čarovnica. Rama te že dolgo boli, a ne...
ataIBA Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 Kamikazica, a ni že čas, da zamenjaš fusnoto .... bojda Marvin doma kuha kot nor. No, vsaj hvali se, da je durh pred šporhetom Žal, tako še vedno vidijo moje očke in misli moje srce . Fusnota ostane! Poznamo kuhanje in kuhanje . .. ... .. - ma ja sam ko Miki Muster ... Vem pa nekaj! Če med kuhanjem ne mešaš, se lahko prežge . Grem se raje malo pelat....
Barracuda Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 poškodbe le blage... Danes pa že radosti: ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 poškodbe le blage... Danes pa že radosti: Pa ti si pred firmo!!! IBA mora delat . Da ga neboš gnal k Bokiju na ....
Barracuda Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 Pa ti si pred firmo!!! IBA mora delat . Da ga neboš gnal k Bokiju na .... ne skrbi mam dovol kave za danes, saj sem začel že ob 5:30
ataIBA Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 ne skrbi mam dovol kave za danes, saj sem začel že ob 5:30 He-he! Danes je bil bogati dan! Prvič sem peljal vozek + IBA juniorja, nato pa še ...zna se. Barracudika, brbranka in MowzancR 3
Mohorko Objavljeno Marec 20, 2010 Opozori Objavljeno Marec 20, 2010 (popravljeno) Jaaaa, lepo ste danes frčali po dravskem polju, presneti motoristi - se je na Skoke slišalo brnenje iz Slivnice, Hoč, Rogoze, Miklavža .. ! Jaz pa zjutraj z v drevesnico, potem kratek postanek pri fotru na , potem pa domov kopat luknje in sadit drevce ... In tako bo še tudi jutri, naslednji vikend pa upam, da vsaj enega divjaka v garaži zbudim iz zimskega spanja in da gremo ! ... juhej ! Popravljeno Marec 20, 2010. Popravil Mohorko brbranka 1
STAR Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Jaaaa, lepo ste danes frčali po dravskem polju, presneti motoristi - se je na Skoke slišalo brnenje iz Slivnice, Hoč, Rogoze, Miklavža .. ! Jaz pa zjutraj z v drevesnico, potem kratek postanek pri fotru na , potem pa domov kopat luknje in sadit drevce ... In tako bo še tudi jutri, naslednji vikend pa upam, da vsaj enega divjaka v garaži zbudim iz zimskega spanja in da gremo ! ... juhej ! Včeraj popoldan ob pol štirih sem pri Šturmu prehitel eno zelo "luštno" motoristko ...
bmwslo Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 He-he! Danes je bil bogati dan! Prvič sem peljal vozek + IBA juniorja, nato pa še ...zna se. Kaj pa te tak rineš tisti KTM vozek, ko da je breg 100 %
ataIBA Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Kaj pa te tak rineš tisti KTM vozek, ko da je breg 100 % Finta dela ! Naj mladi vidijo kak je težko . Nisem dal gor slike kak je šlo v ovinku po kolenih.. Saj veš. Jaz konj, babi eleganca . Mohorko 1
Mohorko Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Včeraj popoldan ob pol štirih sem pri Šturmu prehitel eno zelo "luštno" motoristko ... Prisežem pri vseh svetih: nisem bil jaz ! brbranka 1
Mohorko Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Finta dela ! Naj mladi vidijo kak je težko . Nisem dal gor slike kak je šlo v ovinku po kolenih.. Saj veš. Jaz konj, babi eleganca . .. hm .. lepo, prelepo .. PRELEPO !!!!! drzni14 1
Barracuda Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 .. hm .. lepo, prelepo .. PRELEPO !!!!! SE VOZITE KAJ? Vedno ko čujem kaki moped, mi gre kr na upam da se to kmalu spremeni Zdaj pa se grem z tomosakijem po zadni vozit !!! Barracudika 1
Electric Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Danes pa uradno zaključil smučarsko sezono, sem šel karvat na areh z mopedom Pa slika ni iz dolomitov ampak iz pohorja :naughty: Mopedistov pa polno zunaj mi je prstov zmanjkalo pri štetju, pa na na pohorje je že celo gužva ratala, srečal 3 motosprehajalce ko sem se spuščal. Uživajte to nedeljo , do aprila baje bolj slabo kaže z vremenom.
svarun13 Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Zdravo toteki Imam vprašanje za vse iz okolice MB-ja.. Namreč, čez zimo se mi je akumulator (ni še 2 leti star) spraznil, zdaj ga pa z mojim "pametnim" polnilcem, ki naj bi vse sam znal, polnim. Pa je že dva dni na 75% lučka polnilca, ne napolni ga pa na 100%?? Kam bi lahk peljal akumulator pregledat, da mi nekdo, ki se spozna, pove, kaj je z njim? lp, janez
Beco Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Zdravo toteki Imam vprašanje za vse iz okolice MB-ja.. Namreč, čez zimo se mi je akumulator (ni še 2 leti star) spraznil, zdaj ga pa z mojim "pametnim" polnilcem, ki naj bi vse sam znal, polnim. Pa je že dva dni na 75% lučka polnilca, ne napolni ga pa na 100%?? Kam bi lahk peljal akumulator pregledat, da mi nekdo, ki se spozna, pove, kaj je z njim? lp, janez Jaz mislim, da ga lahko pelješ na test v TAB na koroško cesto pri strmi ulici. Čeprav, najbolje je, da ga daš v motor in greš na eno daljšo furo... pa se bo že napolnil. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se