Marvin2 Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km ataIBA, hilton, Barracudika in 1 other 4
Jozee Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km Vse v enem dnevu
Marvin2 Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Vse v enem dnevu Ono v "bold" je bilo zvečer in ponoči
Fakin Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km Bravo majstore, lažeš, ni res, svaka čast!!!! (ono v bold je res)
ataIBA Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km ???? Si pičo po kuharske recepte?
SkySam69 Objavljeno Marec 21, 2010 Opozori Objavljeno Marec 21, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km Važič!!!
Mutika Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Ojlala, toteki! V soboto pa smo se po Marofu šlajhali ... yes! Kul!
Jozee Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Ono v "bold" je bilo zvečer in ponoči Vseeno :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy: si se kar navozu, saj sedaj vreme kaže da bomo mal počival .)
Marvin2 Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 ???? Si pičo po kuharske recepte? Ja, za naslednji zmržjeni picnic! Pazi da ne boš jutri prespal toti torek, ker obveznosti babice za to leto si opravil.
Marvin2 Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Ojlala, toteki! V soboto pa smo se po Marofu šlajhali ... yes! Kul! Pa ne da sta te na moped spravila!?
Kamikazica Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Seos lenuhi, končno je na hitro padla prva fura, Lenart, zagreb, banja luka, skender vakuf, sneg, travnik, sarajevo, papica, pivo, pivo, priča, počitek, kafa, zenica, doboj, derventa, slavonski brod, zagreb i kuči! 1044 km Jaz sem tudi bila zraven . Samo jaz sem čaj čaj namesto pivo pivo. Kak pa trobijo, če greš mimo vrste pred semaforjem... če je bilo preglasno sva iz strahu zavila kar na levo.
Marvin2 Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Jaz sem tudi bila zraven . Samo jaz sem čaj čaj namesto pivo pivo. Kak pa trobijo, če greš mimo vrste pred semaforjem... če je bilo preglasno sva iz strahu zavila kar na levo. Ja mama, ti tudi! O:-)
gody01 Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 ... Kak pa trobijo, če greš mimo vrste pred semaforjem... Pa to tebi ne trobijo zato ker greš mimo vrste
Marvin2 Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 Pa to tebi ne trobijo zato ker greš mimo vrste HI hi, ne, ker je "Madona with big boobies" (zaj pa bo )
Electric Objavljeno Marec 22, 2010 Opozori Objavljeno Marec 22, 2010 HI hi, ne, ker je "Madona with big boobies" (zaj pa bo ) Doli je hupa obvezna oprema in obvezna je tudi uporaba šele za žmigavci, lučmi in varnostnim pasom, tako da je to bilo čisto normalno, ko so vidli motorista je blo treba pozdravit, sploh sovoznico :naughty: Drugače pa čestitke na otvoritvi sezone
ataIBA Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Torek! To ti je nekdo povedo . Kaj pa + ?
Furioso Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 To ti je nekdo povedo . Kaj pa + ? Nemerem gnes.
Mutika Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Pa ne da sta te na moped spravila!? Pa na pisto tudi! Bilo je suuuper! Odlična otvoritev sezone, preden se grem po cestah metat. Jaz sem tudi bila zraven . Samo jaz sem čaj čaj namesto pivo pivo. Kak pa trobijo, če greš mimo vrste pred semaforjem... če je bilo preglasno sva iz strahu zavila kar na levo. Bravo, carica!
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Torek! Toti Toteeeeeeeeeeek aja.. dober dan ... v soboto sem poknu skozi Maribor ...
Mutika Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Toti Toteeeeeeeeeeek aja.. dober dan ... v soboto sem poknu skozi Maribor ... Ziher v Prlekijo ...
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Ziher v Prlekijo ... :grrr ... šel sem v prestólnico Štajerske Republike ... na Ptuj ... kljup usemu, maus ma te rat
ataIBA Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 ... šel sem v prestólnico Štajerske Republike ... na Ptuj ... kljup usemu, maus ma te rat To mi delaj . Mausa za precednika, mene za Kresalkova, pol pa ga bomo žgali ... aja, pardon... , .... ne nisem mislo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se