hilton Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 jaz mam novo mofo!!! da čujemo kaj si kupo
gody01 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Maksi delavnica je bila zastonj? To nedeljo je še enkrat na istem mestu: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=32535&st=0 Še vedno zastonj. Te bojo čisto veseli
Mutika Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Klik lp iz Moskve Seos, Vuk! jaz mam novo mofo!!! :krneki: Kaj si kupoooo??? To nedeljo je še enkrat na istem mestu: http://www.motosvet....opic=32535&st=0 Še vedno zastonj. Te bojo čisto veseli Hehe, a s tem misliš na Bladzota?
vuk76 Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Seos, Vuk! Nam ni blo danes do smeha...je bla cela pizdarija v Moskvi. Vceraj smo glih bli na tej postaji.
Mutika Objavljeno Marec 29, 2010 Opozori Objavljeno Marec 29, 2010 Nam ni blo danes do smeha...je bla cela pizdarija v Moskvi. Vceraj smo glih bli na tej postaji. Aja, pardon. Sem mislila, da si nas hotel pozdravit. Sem slišala, ja. Hudo. No, na srečo nisi bil na postaji ob nepravem trenutku.
Kamikazica Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Torek je! Se vidimo! Barracudika, ataIBA in Mutika 3
vapotek Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Torek je! Se vidimo! Ja, se vidima...
vapotek Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 midva se pa ne Pa saj sem ti poslal cel kup svojih fotk, kaj bi še rad!!!
maus Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Pa saj sem ti poslal cel kup svojih fotk, kaj bi še rad!!! gledu bi te, kako žlukneš cel pir naenkrat
vapotek Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 gledu bi te, kako žlukneš cel pir naenkrat Ok, ti bom poslal še video...
ataIBA Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Torek je! Se vidimo! Moja , eh vedno se zmotim ...., moja je na bolniški. Če bo me spustila fkraj, pridem.
Tomozuki Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 (popravljeno) Hehe, Tomozuki, tista tvoja krava je res tak ogromnaaaa ... ! Kaj boš ti čez vikend kaj lačna, če bo sonce sijalo in toploto dajalo? Na Trojanah so baje novo olje nalili... :naughty: Nazajgrede pa bi lahko Bistriškega ateja vprašala, če bo kaj žejn :beer1: P.S.: Ima mogoče kdo doma kako klamfmašino, ker bi si rad sedež preoblekel :closedeyes: Ali pa če ima kdo od kakega tapetarja telefjon. Nazadnje sem bil pri enemu v Dupleku pa je kar fajn zrihtal. Samo je telefon cifro pozabil... Popravljeno Marec 30, 2010. Popravil Tomozuki
Mutika Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Ja, se vidima... :evilgrin: Kaj pa sn jaz??? Moja , eh vedno se zmotim:evilgrin: ...., moja je na bolniški. Če bo me spustila fkraj, pridem. Oooh, uboga mamaIBA! Saj sn jaz tud ... če bom iz plazečega se položaja dosegla vsaj sedeč položaj (mater, me želodec boli!), te mogoče pridem. Ni pa ziher. Ampak, Kamikazice že tak dooolgooo nisn vidla! Kaj boš ti čez vikend kaj lačna, če bo sonce sijalo in toploto dajalo? Na Trojanah so baje novo olje nalili... :naughty: Nazajgrede pa bi lahko Bistriškega ateja vprašala, če bo kaj žejn :beer1: P.S.: Ima mogoče kdo doma kako klamfmašino, ker bi si rad sedež preoblekel :closedeyes: Ali pa če ima kdo od kakega tapetarja telefjon. Nazadnje sem bil pri enemu v Dupleku pa je kar fajn zrihtal. Samo je telefon cifro pozabil... Za tapetarja ti razložim, keri je blizu tebe, cifre ne priimka pa nea vem! Lahko grema skupaj preverit, kdaj prideš domov, v petek? Pa mislim, da poznam enega, ki ma klamfmašino, samo ne vem, če bi jo posodo. Spomni me. Glede vikenda pa ... če bo lepo vreme, te grema z Godyjem na kako daljšo, dvodnevno furco. Tak, da še nič ne vem. Če bo pa slabo vreme, pa lahko kako peš kavo častiš, ni blema, saj sva tak blizu vkup doma. :naughty: Takoj naslednji vikend pa ziher novo olje na Trojanah izkoristiva ... menda drži dalje ko dva tedna, ha?
Jozee Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Kaj boš ti čez vikend kaj lačna, če bo sonce sijalo in toploto dajalo? Na Trojanah so baje novo olje nalili... :naughty: Nazajgrede pa bi lahko Bistriškega ateja vprašala, če bo kaj žejn :beer1: P.S.: Ima mogoče kdo doma kako klamfmašino, ker bi si rad sedež preoblekel :closedeyes: Ali pa če ima kdo od kakega tapetarja telefjon. Nazadnje sem bil pri enemu v Dupleku pa je kar fajn zrihtal. Samo je telefon cifro pozabil... Poglej na PM Tomozuki 1
Vanga Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Misli si!!!!! Če pa si nekaj bil glasen da se prideš pokazat. Se vidimo Mutika 1
ataIBA Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Se vidimo Moja se mehča, zgleda da bom lahko zgasno ...
BremzPenzl Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 Ja, se vidima... ja, skoz podn od pir krigla
Mutika Objavljeno Marec 30, 2010 Opozori Objavljeno Marec 30, 2010 (popravljeno) Lahko noč, toteki! Se bom odvlekla spat. Furi, so jajca OK? :naughty: Popravljeno Marec 30, 2010. Popravil Mutika BremzPenzl 1
Furioso Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Furi, so jajca OK? :naughty: Sem jih že včeraj spraznil skozi zelo malo luknjico, ampak še danes zgledajo kot nove, čeprav so malo lažje! :evilgrin:
Tomozuki Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Glede vikenda pa ... če bo lepo vreme, te grema z Godyjem na kako daljšo, dvodnevno furco. Tak, da še nič ne vem. Če bo pa slabo vreme, pa lahko kako peš kavo častiš, ni blema, saj sva tak blizu vkup doma. :naughty: Takoj naslednji vikend pa ziher novo olje na Trojanah izkoristiva ... menda drži dalje ko dva tedna, ha? Upam, da sonce posije Sicer bojo čez vikend verjetno selitve narodov, ampak, če mi bo centrifuga (beri: želodec) začela v prazno metat, grem vseeno pogledat na Trojane, da se prepričam o neoporečnosti olja. Če bosta vidva odjahala ob kakšni primerni uri (torej, ne preveč zgodaj), vama en del poti lahko nudim spremstvo. Razen, če bi raje bila sama :naughty: Ja, zdaj uporabljajo kokosovega. Toto drži nekaj mescev. Samo, da ti zdaj ne bo to izgovor
Fakin Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Če gre keri do LOUISA v Graz bi ga fehtal , da mi nekaj preveri oz. vpraša!?
Tomozuki Objavljeno Marec 31, 2010 Opozori Objavljeno Marec 31, 2010 Če gre keri do LOUISA v Graz bi ga fehtal , da mi nekaj preveri oz. vpraša!? Mogoče jaz grem Sicer ni ziher, ampak kupil sem eno čelado od Morskega pesa, pa mi je plastika na spodnji stran čelade odstopla Grem verjetno reklamirat. Sej te ne morejo takih helm prodajat, da ti razpade, še predno jo sploh daš na glavo :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se