Kamikazica Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Marvin spi. Vsi tamali so šli v šolo. Zunaj pa je grdo vreme.
Barracuda Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Marvin spi. Vsi tamali so šli v šolo. Zunaj pa je grdo vreme. Za April je vreme super! Jaz grem na kafe!
Kamikazica Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Za April je vreme super! Jaz grem na kafe! Jaz pa v trgovine...
Barracudika Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Jaz pa v trgovine... Jaz pa v šolo!
ataIBA Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Marvin spi. Vsi tamali so šli v šolo. Zunaj pa je grdo vreme. Kaj te čakaš ?????? Predlagam enega smeškota pred totim ....... He-he.....
Kamikazica Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Kaj te čakaš ?????? Predlagam enega smeškota pred totim ....... He-he..... Če pa gre takoj, ko odpre oči iz postelje in s hitrim korakom v klet. Kaj je z mano narobe?
Fakin Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Jaz pa v trgovine... Izredno stamje med trgovci........................PAZITE KAMIKAZICA GRE!!!
Fakin Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Če pa gre takoj, ko odpre oči iz postelje in s hitrim korakom v klet. Kaj je z mano narobe? Povej kaj ni................boš prej fertik!!!!
Kamikazica Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Povej kaj ni................boš prej fertik!!!! HAHA ... se že bolje počutim. Če bi vedela, kaj je............ bi tisto spremenila!!!!
Fakin Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Ne ne.........pusti tak kot je; zato si drugačna in zanimiva!!!!
Guest VisualID Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Pozna kdo v MB-ju črno Yamaho R6 z zlatimi napisi, reg. MB PA-02? Večkrat sem jo že vidu in me zanima če je kdo z MS-a.
Vanga Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Pozna kdo v MB-ju črno Yamaho R6 z zlatimi napisi, reg. MB PA-02? Večkrat sem jo že vidu in me zanima če je kdo z MS-a. Ja, kaj je? Lep dan vsem skupaj!
Kamikazica Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Lep dan vsem skupaj! Hvala bogu, da si to napisal, ker imama slabega že pun kufer...
Fakin Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Hvala bogu, da si to napisal, ker imama slabega že pun kufer... Kaj te? Trgovke se niso htele kregat s tabo?
Fakin Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 AtaIba, Marvin, Mohorko................ideja za naslednjo furo al pa piknik!? MOTERO CON CLASE.wmv
hilton Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Kako lep vikend? čuj se greva pelat( deža ni) ker meni se meša Jozeee, wedco in Izek 1 2
Electric Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 (popravljeno) Serbus banda bajkerska Mate že kaj plane za jutri? Štundiram če bo jutri tud tako nikšno do delno uporabno vreme, da bi lahko kaki parking zlorabli za trening, če ne druga se malo razmigamo, pa tud če nas opere smo relativno blizu vsi skupaj. Če je slučajno kdo za naj dvigne roko, ups naj se javi na forumu, da nebote vsi z dvignjeno roko sedeli pred kištami Bi šel sam trenirat samo v družbi je moj moped občutno lažji za pobrat, pa še kakšnega izkušenega inštruktorja se ne bi branil (takega ko zna moped pobrat). Uživajte! Popravljeno April 10, 2010. Popravil Electric
Marvin2 Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Serbus banda bajkerska Mate že kaj plane za jutri? Štundiram če bo jutri tud tako nikšno do delno uporabno vreme, da bi lahko kaki parking zlorabli za trening, če ne druga se malo razmigamo, pa tud če nas opere smo relativno blizu vsi skupaj. Če je slučajno kdo za naj dvigne roko, ups naj se javi na forumu, da nebote vsi z dvignjeno roko sedeli pred kištami Bi šel sam trenirat samo v družbi je moj moped občutno lažji za pobrat, pa še kakšnega izkušenega inštruktorja se ne bi branil (takega ko zna moped pobrat). Uživajte! Danči in Gody morata biti za akcijo. JAz bi prišel popoldan. :trance_27_notworthy:
gody01 Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Danči in Gody morata biti za akcijo. JAz bi prišel popoldan. :trance_27_notworthy: Sva za akcijo. Jutro popoldan, tak kot zadnjic ali kako urco prej. Prazne plasticne flaše ne pozabit. Pa parkirišce zberite...
Marvin2 Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Sva za akcijo. Jutro popoldan, tak kot zadnjic ali kako urco prej. Prazne plasticne flaše ne pozabit. Pa parkirišce zberite... Fajn, če vas zadnjič nihče ni metal iz Tuševega parkplaca, potem je lahko kar tam.
hilton Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Fajn, če vas zadnjič nihče ni metal iz Tuševega parkplaca, potem je lahko kar tam. brum brum 8 delat ju3 Izek, wedco in Jozeee 1 2
Electric Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Sva za akcijo. Jutro popoldan, tak kot zadnjic ali kako urco prej. Prazne plasticne flaše ne pozabit. Pa parkirišce zberite... Zadnjič nisem bil fizično prisoten ob kolkih? Okvirno? Tuš plac?
lejcek Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 (popravljeno) Danči, Gody, zmenjena sta že, če sta pozabla Popravljeno April 10, 2010. Popravil lejcek
gody01 Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Zadnjič nisem bil fizično prisoten ob kolkih? Okvirno? Tuš plac? Tuš plac okoli 17h ? Danči, Gody, zmenjena sta že, če sta pozabla Pa ne do 17h, ali pač ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se