gody01 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 (popravljeno) Bi šel kdo zraven Popravljeno April 17, 2010. Popravil gody01
gody01 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Kdaj? Sprememba plana zaradi dežja
Tomozuki Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Ja te se je šele fajn gor vsest . Lahko je tudi spredaj in ona vozi ..... . Pridem! Kaj pa če ma motor samo en zic? :naughty:
Marvin2 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Sprememba plana zaradi dežja Saj me ne bi rabil včeraj jemati resno, ko sem rekel, da bo lepo.
Barracuda Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Danes na Trojane pa nazaj, kupo sem vinjeto pa preklel Celje, tak se je vleklo skoz!!! Enega pred mano so uniformirani vun cuknili je zadovolna
Strominator Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Bi šel kdo zraven super trasa, ampak sem šele danes videl, pa še odpovedana fura je... tako, da se samo prestavi na en drug dan in se pridruzim - ce bom pravocasno videl lp
Mohorko Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Če slučajno kdo ne ve, kako bi potrošil lanski neizkoriščen dopust, se izmuznil domačim opravilom, potrošil 200 € in pustil familiji svobodno zadihati, se lahko pridruži meni in rookie81 na 3 dnevni predprvomajski furici proti Dubrovniku. Okvirni načrt je takšen: Prvi dan do Trogirja, spanje v bungalovu, drugi dan izlet do Dubrovnika in nazaj do Trogirja, nato spanje v istem bungalovu, tretji dan pa po drugi strani Velebita nazaj proti MB. Štart, odvisno od vremena, v ponedeljek ali torek zjutraj, povratek sreda oz. četrtek. Vljudno vabljeni. vprimeruslabegavremenabomomokripress
Fakin Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Če slučajno kdo ne ve, kako bi potrošil lanski neizkoriščen dopust, se izmuznil domačim opravilom, potrošil 200 € in pustil familiji svobodno zadihati, se lahko pridruži meni in rookie81 na 3 dnevni predprvomajski furici proti Dubrovniku. Okvirni načrt je takšen: Prvi dan do Trogirja, spanje v bungalovu, drugi dan izlet do Dubrovnika in nazaj do Trogirja, nato spanje v istem bungalovu, tretji dan pa po drugi strani Velebita nazaj proti MB. Štart, odvisno od vremena, v ponedeljek ali torek zjutraj, povratek sreda oz. četrtek. Vljudno vabljeni. vprimeruslabegavremenabomomokripress Zanimivo
Barracuda Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Danes bo tak tak vreme... Spet kaki poiligon???
hilton Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 tak hilton vozi na pune( aja prvi vikend pa 300km) malo sem še lesen, prsti bolijo od sklopke pa bremze, rit tuji malo..... aja na golici je mrzlo ko pes( pa še kuj sneg) ni čudno da smo 4 bli gori.... wtf sem mislil da nisem kupil goratex rokavic drugače pa jao tele kaj sem studiral lani ko nisem mopeda registriral aja drugače vozim po predpisih ker me pike jebejo wedco, Jozeee in Izek 1 2
Darko3g Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 aja drugače vozim po predpisih ker me pike jebejo Avtomobilske ali motoristične? Mislim, da se ne sešetevajo. Ampak po predpisih pa vseeno lahko voziš
Fakin Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Danes ima LABA center "ORANGE TEST DAY" pa grem sprobat KTM 990 ADVENTURE ob 14,00!!! Če bo kaki poligon napišite kdaj in kje?!
hilton Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Danes ima LABA center "ORANGE TEST DAY" pa grem sprobat KTM 990 ADVENTURE ob 14,00!!! Če bo kaki poligon napišite kdaj in kje?! brum brum rc8 po sprednji koli mater tisti idioti ki se ne znajo vozit v skupini naj raje doma ostanejo, ker postane kritično wedco, Jozeee in Izek 1 2
ataIBA Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Kaj pa če ma motor samo en zic? ... se na njega fsedeš , spredaj je tank,... kristus mladina, ki je fantazija ?????
ataIBA Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Malo sem zamočo s prejšnjo slikico . Sem še kar na "porodniški" . Mladina raste: Tomozuki in Barracudika 2
svarun13 Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 (popravljeno) Malo sem zamočo s prejšnjo slikico . Sem še kar na "porodniški" . Mladina raste: o, kk so pa cartlih bi kr mel enga... Popravljeno April 18, 2010. Popravil svarun13
ataIBA Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 o, kk so pa cartlih bi kr mel enga... He-he! Ni blema. Dva samčka in ena samička so še neoddani .
Jozee Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 (popravljeno) Če slučajno kdo ne ve, kako bi potrošil lanski neizkoriščen dopust, se izmuznil domačim opravilom, potrošil 200 € in pustil familiji svobodno zadihati, se lahko pridruži meni in rookie81 na 3 dnevni predprvomajski furici proti Dubrovniku. Okvirni načrt je takšen: Prvi dan do Trogirja, spanje v bungalovu, drugi dan izlet do Dubrovnika in nazaj do Trogirja, nato spanje v istem bungalovu, tretji dan pa po drugi strani Velebita nazaj proti MB. Štart, odvisno od vremena, v ponedeljek ali torek zjutraj, povratek sreda oz. četrtek. Vljudno vabljeni. vprimeruslabegavremenabomomokripress Zanimivo kdaj planiraš oz. kateri ponedeljek... ne že jutri Popravljeno April 18, 2010. Popravil Jozee
Mohorko Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Zanimivo kdaj planiraš oz. kateri ponedeljek... ne že jutri Ja, jutri. Štart predvidoma ob 9 uri iz Hoč (Tuš pumpa). Za podrobnosti me brez zadržka pokliči 040/72-21-72
Jozee Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Ja, jutri. Štart predvidoma ob 9 uri iz Hoč (Tuš pumpa). Za podrobnosti me brez zadržka pokliči 040/72-21-72 Benti... če bi bil torek bi še nekak šlo jutri nikak... tak da upajmo ob drugi priliki če bom zasledil... lahko pa me pokličeš 031 766 737 Jože ko boš planiral kako furco
ataIBA Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Ja, jutri. Štart predvidoma ob 9 uri iz Hoč (Tuš pumpa). Za podrobnosti me brez zadržka pokliči 040/72-21-72 mogoče pridem mahat . Fajn furo! Ne pozabite se ustavit na št. broj 1 za Rogotinom.
Mohorko Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 mogoče pridem mahat . Fajn furo! Ne pozabite se ustavit na št. broj 1 za Rogotinom. Kar pridi pomahat ! Bo padla zate travarička, za nas pa žal, samo kafetek ! Rogotin ? Kaj maš kake študentske bone, da se poceni najužnamo ?
Mohorko Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Benti... če bi bil torek bi še nekak šlo jutri nikak... tak da upajmo ob drugi priliki če bom zasledil... lahko pa me pokličeš 031 766 737 Jože ko boš planiral kako furco Ni problema. Če bo kaka fura na vidiku, se bom spomnil nate in ti kaki dan prej javil. Lahko pa prideš jutri pomahat, pa se mogoče z nami zapelješ kaki kos poti.
Kamikazica Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 Kak me je pa danes pralo, pa zeblo... , če Marvin reče, da bo sonce... ostanite doma. AtaIba, kak so luštni, pa toplo zgledajo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se