Tomozuki Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 ... se na njega fsedeš , spredaj je tank,... kristus mladina, ki je fantazija ????? Aja, tak je to. Jaz sem si pa čisto drugače predstavljal :unsure: Verjetno odvisno od tipa motorja in partnerja, ki se ti vozi zraven. Razen onih hard-enduro za po blatu... niso tisti so za toplovodare? Fakin 1
Marvin2 Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Aja, tak je to. Jaz sem si pa čisto drugače predstavljal :unsure: Verjetno odvisno od tipa motorja in partnerja, ki se ti vozi zraven. Razen onih hard-enduro za po blatu... niso tisti so za toplovodare? S to izjavo si pa dobil Fakina za vrat! Ne piše se ti dobro. (To je ona zelo na kratko postrižena omara. Če imaš srečo te bo imel za zajtrk) aero 1
Fakin Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Aja, tak je to. Jaz sem si pa čisto drugače predstavljal Verjetno odvisno od tipa motorja in partnerja, ki se ti vozi zraven. Razen onih hard-enduro za po blatu... niso tisti so za toplovodare? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............................
gody01 Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Ne kupla, naredila ti jo bom (ker bo boljša in večja), če se boš pa spotikal ob moja leta in norce bril, ti jo lahko nekam vrž... Kak spotikal? Zdaj mora že z lojto čez plezat
Fakin Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 S to izjavo si pa dobil Fakina za vrat! Ne piše se ti dobro. (To je ona zelo na kratko postrižena omara. Če imaš srečo te bo imel za zajtrk) Moji zajtrki so zelo obilni, zato ne bo nič z zajtrkom!!! Bo že Tomozuki v torek pri Aliju pojasnil to meni zelo tujo besedo............res ni našel pravega!!!! aero 1
Fakin Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Kak spotikal? Zdaj mora že z lojto čez plezat
Tomozuki Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 (popravljeno) S to izjavo si pa dobil Fakina za vrat! Ne piše se ti dobro. (To je ona zelo na kratko postrižena omara. Če imaš srečo te bo imel za zajtrk) Tomozuki ne obstoja več. Zaprl se je sam vase in jezdi v neznano. P.S.: Sej sem samo vprašal, če je pa splošno znano kdo rad po dreku kopa... Popravljeno April 21, 2010. Popravil Tomozuki
ataIBA Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 SkySam, sem ti kar en plus stisnila, ker si mi zaželel željene želje in spomnil na mojga vse naj.... Sem pa ti hvaležna, da tega nisi prej napisal, ker bi jih bilo danes pri Aliju preveč in bi pili kot žolne na moj račun... na koncu bi pa morala še kakšnega nacukanega domov vozit... ....................... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, spet je nekaj šlo mimo mene . Bolje pozno kot nikoli. Te bom pa zaj takoj spil eno travaričko na tvoje zdravje, pa pade takoj ko prideva fkup .
Fakin Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Tomozuki ne obstoja več. Zaprl se je sam vase in jezdi v neznano. P.S.: Sej sem samo vprašal, če je pa splošno znano kdo rad po dreku kopa...
Tomozuki Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Fse se da, če se hoče. Samo, če glavo v drek tišim, te nisn nič boljši... :surrender:
Darko3g Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Počasi se končuje delovni teden, delovni mesec za nekatere in tudi mesec s črko R, kar pomeni toplejše in daljše dni => več km na motorju. Še en mednacionalni: Hrvaški, Srbski in Bosanski predsednik, se odločijo, da bodo posadili skupno drevo v znamenje miru. Zatake se pri izbiri drevesa. Hrvat predlaga: Ajmo posadit kajsiju (marelica za Davidag). Srbin pravi: E, nemože "kaj" je hrvatska riječ. Šta onda. Ajmo breskvu (breskev za Davidag). E, nemože, počinje sa "bre", a to je srbska riječ. Bosanac: Ajmo posadit lozu (trta za Davidag). Dobro, nema nijedne riječi na bosanskom, ajd može. Drugi dan Srb kliče Hrvata: E ovaj nas je prešao. Kako? Em je zelena ko njihova zastava, em se obrezuje. hilton in ataIBA 2
MowzancR Objavljeno April 23, 2010 Opozori Objavljeno April 23, 2010 Jutri se gre kam? Sicer bo kar fajn oblačno, ma kak malo večji krogec bi vseeno šel skozi
ataIBA Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Jutri se gre kam? Sicer bo kar fajn oblačno, ma kak malo večji krogec bi vseeno šel skozi Gre, gre! V Hoče delat . Pol pa odvisno od in pesof.
Barracuda Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Gre, gre! V Hoče delat . Pol pa odvisno od in pesof. :hmm:Kaj neveš koga bi vzel polek al kje je dilema?
Marvin2 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Gre, gre! V Hoče delat . Pol pa odvisno od in pesof. Te pridem pogledat! Mogoče boš za kakšno vejevje
gody01 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Te pridem pogledat! Mogoče boš za kakšno vejevje Kaj te nista viadva v ČG ?
Kamikazica Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Kaj te nista viadva v ČG ? Jutri zjutraj greva. Danes pa še mora nekomu povedat o motorju, ki si ga je nagledal... jaz več nočem poslušat.
ataIBA Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Jutri zjutraj greva. Danes pa še mora nekomu povedat o motorju, ki si ga je nagledal... jaz več nočem poslušat. Vse vem . Dobra in pametna odločitev . Je mnogo boljši za (sej ta dva se vozita na motoru ne?)
Marvin2 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Jutri zjutraj greva. Danes pa še mora nekomu povedat o motorju, ki si ga je nagledal... jaz več nočem poslušat. Kaj , jaz sem že čisto
Marvin2 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Vse vem . Dobra in pametna odločitev . Je mnogo boljši za (sej ta dva se vozita na motoru ne?) He he, bila pa je dobra situacijska komika, ki bi si jo še angleži šteli v čast
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Pozdravček na kratko ... ko bo Lent mimo, se vidimo! :evilgrin: Ne vem pa nič, kaj se dogaja, nihče mi nič ne pove, zato Kamikazica, oprosti, da ti sploh nisem čestitala! Želim ti res same lepe in dobre stvari! Vse najboljše!
Mutika Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Oj, toteki! Tule imam (nehote) tudi malo prste vmes ... :yes: SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še...) ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni !
Fakin Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Oj, toteki! Tule imam (nehote) tudi malo prste vmes ... SPRING FEST No. 1, FAROVEC 2010 Prvi tovrstni festival v Sloveniji v času spomladanskih počitnic! Slovenski Spring break! Jezero Farovec pri Slovenski Bistrici 30.april – 2.maj 2010 Odlična priložnost kje preživeti praznični vikend – na festivalu glasbe, veselja in druženja, v prelepem okolju jezera Farovec! V treh dneh festivala bo nastopilo 36 skupin: Laibach, Psihomodo pop, Niet, Murat & Jose Band, Hladno pivo, Mi 2, Zablujena generacija, Leaf fat, The drinkers, Katalena, Drumatical Theatre, Superbutt, Siti hlapci, Jerry & Blueberry, IRIE FM, Muškat hamburg, Kud idijoti, Suasages, Toxic Heart, Iron median in še in še.. ter mnogo še neuveljavljenih skupin - Cabbage, Infidia, Ashton's Kitchen ... http://www.springfest.si/index.html Vabljeni ! Bravo Mutika
Kamikazica Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Pozdravček na kratko ... ko bo Lent mimo, se vidimo! Ne vem pa nič, kaj se dogaja, nihče mi nič ne pove, zato Kamikazica, oprosti, da ti sploh nisem čestitala! Želim ti res same lepe in dobre stvari! Vse najboljše! Se vidimo , ko bo Lent mimo... veš, kje je še to??? Hvala pa za voščilo in ni blema, saj vem, da si "not padla", drugače napisano, tebi je vse oproščeno, ker poskrbiš, da so festivali najboljši.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se