ataIBA Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Misliš ali veš? D. Vem, da mislim ! Če bi bla lepota nalezljiva....
Ice Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 ....bi ze umrl zaradi zastrupitve z njo. mlad, a lep.
ataIBA Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 ....bi ze umrl zaradi zastrupitve z njo. mlad, a lep. Čuj ti! Še nisi ču, da se lepota sama hvali . Ja kaj te naj pol rečem, če pa je tak .
Marvin2 Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Čuj ti! Še nisi ču, da se lepota sama hvali . Ja kaj te naj pol rečem, če pa je tak . Serbus Lepi! Zadnje čase si še samo na relaciji Hoče Bajsterca. Če imaš gor čelado se ni treba bati, da te vkradejo in lahko greš še kam dalje!
ataIBA Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Serbus Lepi! Zadnje čase si še samo na relaciji Hoče Bajsterca. Če imaš gor čelado se ni treba bati, da te vkradejo in lahko greš še kam dalje! Gnes? Dopoldan zaseden do 12 ure, pol bi pa blo dobro malo pretegnit kole za kaki 2 urci .
Barracuda Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Gnes? Dopoldan zaseden do 12 ure, pol bi pa blo dobro malo pretegnit kole za kaki 2 urci . 2 urici??? za to še včasih kluča nebi iskal ;D Pesi so te čist z*ebali
ataIBA Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 2 urici??? za to še včasih kluča nebi iskal ;D Pesi so te čist z*ebali Maš praf . Če so pa taki cukerčki. Čez teden že počasi k novim gospodarjem .
ataIBA Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Kaj se ve, če sta ta dva že prišla iz Bosne? Da nista ki zalutala ....
STAR Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 :naughty: REFREN !!?? http://www.youtube.com/watch?v=rAqnwf_X9Sg&feature=related
Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 :naughty: REFREN !!?? http://www.youtube.com/watch?v=rAqnwf_X9Sg&feature=related Ha ha, kažeš da češ se vratiti!
Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Maš praf . Če so pa taki cukerčki. Čez teden že počasi k novim gospodarjem . Jaz jih ne bi dal
mačka27 Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Maš praf . Če so pa taki cukerčki. Čez teden že počasi k novim gospodarjem . Bo pomaaj....pa bo krusni ocka oddal svoje malcke..... bo pa vec cajta za :naughty: O:-) , hihihihi...JOKE... Prevod- da skrajsam....: srecno furco an.....
Mohorko Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Kaj se ve, če sta ta dva že prišla iz Bosne? Da nista ki zalutala .... Pivo in , vsa je tak poceni, da se najbrž vrnema konec maja, ča bo pa vmes še regres, pa konec leta !
Mohorko Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Za drugo polovico avgusta, tuhtam eno tako, 4-5 dnevno, lahko varianto, nadvse primerno tudi za sopotnice: MB-Varaždin-Virovitica-narodni park PAPUK-Osijek-Narodni park KOPAČKI RIT-Sombor-Bačka Palanka-Narodni park FRUŠKA GORA-Sremska Mitrovica-Brčko-Slavonski Brod-Banja Luka-Narodni park KOZARA-Prijedor-Petrinja-Zagreb-MB. Točnega datuma odhoda še nimam, prav tako še nimam konkretnih dnevnih relacij in prenočišč. Torej, zaenkrat samo še ideja. Če koga zanima, naj napiše na forum ali pošlje PM, pa se uskladimo in skupaj naredimo (=priredimo) detaljni načrt.
Fakin Objavljeno Maj 9, 2010 Opozori Objavljeno Maj 9, 2010 Pivo in , vsa je tak poceni, da se najbrž vrnema konec maja, ča bo pa vmes še regres, pa konec leta ! Kolko te so 2 x v lepinji?
Tomozuki Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 Kaj se ve, če sta ta dva že prišla iz Bosne? Da nista ki zalutala .... Nista zalutala S Sandijem sem se v soboto srečal v Lojzu.
Strominator Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 (popravljeno) Kaj se ve, če sta ta dva že prišla iz Bosne? Da nista ki zalutala .... kakor je spodaj napisal Mohorko - konec maja 1x se vrneva, če pade regres pa... za božič Pivo in , vsa je tak poceni, da se najbrž vrnema konec maja, ča bo pa vmes še regres, pa konec leta ! Nista zalutala S Sandijem sem se v soboto srečal v Lojzu. to sem samo vmes skocil po cistilo za verigo in zlozljivi stolcek (, ki pa so ga umaknili iz prodaje :angry: ), potem pa sem se vrnil, da ne bi bil sotrpin predolgo sam Popravljeno Maj 10, 2010. Popravil rookie81
maus Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 pogrešam Vapotka ... hočm ga nazaj ... prznau bom, da sem prlek ... VAPOTEEEEEEK VRNI SE
Tomozuki Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 to sem samo vmes skocil po cistilo za verigo in zlozljivi stolcek (, ki pa so ga umaknili iz prodaje :angry: ), potem pa sem se vrnil, da ne bi bil sotrpin predolgo sam Bogi revež, zdaj boš pa moral še do konca maja stat :surrender: Jaz ti lahko ribiškega posodim, samo boš moral še enkrat iz Bosne prit. Sej vem, da ti bi, samo potem bo sotrpin spet osamljen
Mohorko Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 Kolko te so 2 x v lepinji? Hm, bom danes vprašal, koliko stane, če jih konzumiraš v lepinji. Načelno je pa tak, da so tiste ta večje cenejše od ta malih .... Tiste ta pobožne, ki padeja na kolena ko odpreš modrc, so pa čisto zastojn ...
Fakin Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 Hm, bom danes vprašal, koliko stane, če jih konzumiraš v lepinji. Načelno je pa tak, da so tiste ta večje cenejše od ta malih .... Tiste ta pobožne, ki padeja na kolena ko odpreš modrc, so pa čisto zastojn ... Super itak mam večje rajši. Samo jaz sem mislil da boš reko pridi enkrat zraven, pa se sam prepričaj. Te pa nič!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se