Mohorko Objavljeno Maj 27, 2010 Objavljeno Maj 27, 2010 (popravljeno) Hojla. V bistvu je to zmeraj aktualno, samo ne vem, kdaj bom lahko stlačil v moj urnik. Moja zamisel je bila takšna, da bi se odpeljal do neke lokacije oddaljene cca 500 km, prespal, zjutraj se odpeljal na cilj, zmontiral crash pade in se odpeljal nazaj do starega prenočišča. Zjutaj pa po drugi poti nazaj. Vse skupaj tako 3 dni. Ravno v tem je problem. Če je to za tri dni, bi se dalo nadvse lepo zaokrožiti po Dolomitih .. Ko boš imel kak konkreten termin, pa nam javi ! Jaz bi se z veseljem priudružil. Si imel namen s sabo popeljati tudi ? Popravljeno Maj 27, 2010. Popravil Mohorko
Marvin2 Objavljeno Maj 27, 2010 Objavljeno Maj 27, 2010 Če je to za tri dni, bi se dalo nadvse lepo zaokrožiti po Dolomitih .. Ko boš imel kak konkreten termin, pa nam javi ! Jaz bi se z veseljem priudružil. Si imel namen s sabo popeljati tudi ? katero ?
Marvin2 Objavljeno Maj 29, 2010 Objavljeno Maj 29, 2010 Je morda z v nedeljo v planu kaka tura ? Ja, v nedeljo pa imamo plavanje. Zanima me, kako s takšno natančnostjo ti vremenski operaterji trofijo dež ravno ne vikende.
ataIBA Objavljeno Maj 30, 2010 Objavljeno Maj 30, 2010 Je morda z v nedeljo v planu kaka tura ? Prišel s sprehoda z in 2 x 4 tace! Vreme OK ! Se že vidim v kombinaciji: KTM kombinezon, BMW motor in Yamahine rokavice . Čez 15 minut dunem proti jugu....
Marvin2 Objavljeno Maj 30, 2010 Objavljeno Maj 30, 2010 Ja, v nedeljo pa imamo plavanje. Zanima me, kako s takšno natančnostjo ti vremenski operaterji trofijo dež ravno ne vikende. Že vem, blefirajo, pa s Kresalko so zmenjeni!
ataIBA Objavljeno Maj 30, 2010 Objavljeno Maj 30, 2010 Že vem, blefirajo, pa s Kresalko so zmenjeni! Maš praf! Lej kaj so mi nastavli:
Darko3g Objavljeno Maj 30, 2010 Objavljeno Maj 30, 2010 Maš praf! Lej kaj so mi nastavli: Če dobro vidim, je motor moker, ti pa verjetno nekje pod streho na suhem in ne na Bledu, sredi jezera na čolnu, moker kot miš, kot nekateri člani foruma, ki imajo to srečo, da jih zanima veslanje. Dva dni je krasno držalo, včeraj zvečer pa je zabliskalo in vlilo, danes pa je pretežno kapljalo.
Furioso Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Da se ne bo kdo slučajno razpisal... :evilgrin:
gody01 Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Maš praf! Lej kaj so mi nastavli: Z baraccudecom sva delala včeraj slalom med oblaki. Prišla domov skoraj suha, kljub prevoženim 265km
ataIBA Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Z baraccudecom sva delala včeraj slalom med oblaki. Prišla domov skoraj suha, kljub prevoženim 265km Je danes izčrpno poročal ob dobri malci in ..... pa je minil tudi današnji zaj..bani deževni dan.
Marvin2 Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Če dobro vidim, je motor moker, ti pa verjetno nekje pod streho na suhem in ne na Bledu, sredi jezera na čolnu, moker kot miš, kot nekateri člani foruma, ki imajo to srečo, da jih zanima veslanje. Dva dni je krasno držalo, včeraj zvečer pa je zabliskalo in vlilo, danes pa je pretežno kapljalo. Zdravo izgubljeni v vesolju! Pred sabo imam en reklamni cajtng, kjer si kar na A4 fotografiji ujet med delom. :naughty: Ni mi samo jasno, kaj si hotel napisati na tablo, kjer trdiš, da je x = k
Mohorko Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Z baraccudecom sva delala včeraj slalom med oblaki. Prišla domov skoraj suha, kljub prevoženim 265km Pišuka ! To sta mela pa srečo ! Jaz pa brez enga samga prevoženega kilometra na mopedu, prišel domov fajhtn ! 3
Mohorko Objavljeno Maj 31, 2010 Objavljeno Maj 31, 2010 Zdravo izgubljeni v vesolju! Pred sabo imam en reklamni cajtng, kjer si kar na A4 fotografiji ujet med delom. Ni mi samo jasno, kaj si hotel napisati na tablo, kjer trdiš, da je x = k Zaj ko delajo že super hitre fotoaparate, lahko še največjega zabušanta ujameš pri delu !
Marvin2 Objavljeno Junij 1, 2010 Objavljeno Junij 1, 2010 Seos banda, ali se bo danes kdo oglasil pri Aliju, ali vsi lenarite kot po navadi!?
Fakin Objavljeno Junij 1, 2010 Objavljeno Junij 1, 2010 Shaban Shaolin - Sad bih poj\'o pola ja\'njeta.wmv
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2010 Objavljeno Junij 2, 2010 Seos banda, ali se bo danes kdo oglasil pri Aliju, ali vsi lenarite kot po navadi!? Ni se izšlo. Puna hiša obiskov! Prišli trije Deltini maleki na obisk pa se je zavlekloooo.
ataIBA Objavljeno Junij 2, 2010 Objavljeno Junij 2, 2010 Včeraj bilo vse OK, razen čudno umirjene in nerazpoložene Snežke. Že drugi dan brez apetita in umirjena. Zvečer sem ji zmeril temperaturo, bila normalna. Poklical domačega veterinarja, ki je rekel, naj pridemo jutri zjutraj v ordinacijo, kjer bo jo pregledal z ultrazvokom. Danes zjutraj po 7 uri smo šli na Ptuj, ker je tam najboljša bolnišnica... Snežko je veterinarka prešlatala, temperatura je bila povišana, dobila je antibiotik. Ultrazvok bi lahko naredili šele v soboto, ko pride kolegica... in "jutri pridite na kontrolo"! Šel k domačemu, lokalnemu veterinarju po "drugo mnenje". Takoj je vzel in pregledal kri, videl enormno povečanje levkocitov (sepsa!!!)! V trenutku je stopla fkup ekipa treh, ki so opravili ultrazvok, našli tumorje ... Dobila je dodatne antibiotike, stanje se mora danes stabilizirat in jutri ob 7,30 gre na nujno operacijo . Danes jo samo cartamo in upamo, da bo jutri babika vzdržala. 1
šokac Objavljeno Junij 2, 2010 Objavljeno Junij 2, 2010 Včeraj bilo vse OK, razen čudno umirjene in nerazpoložene Snežke. Že drugi dan brez apetita in umirjena. Zvečer sem ji zmeril temperaturo, bila normalna. Poklical domačega veterinarja, ki je rekel, naj pridemo jutri zjutraj v ordinacijo, kjer bo jo pregledal z ultrazvokom. Danes zjutraj po 7 uri smo šli na Ptuj, ker je tam najboljša bolnišnica... Snežko je veterinarka prešlatala, temperatura je bila povišana, dobila je antibiotik. Ultrazvok bi lahko naredili šele v soboto, ko pride kolegica... in "jutri pridite na kontrolo"! Šel k domačemu, lokalnemu veterinarju po "drugo mnenje". Takoj je vzel in pregledal kri, videl enormno povečanje levkocitov (sepsa!!!)! V trenutku je stopla fkup ekipa treh, ki so opravili ultrazvok, našli tumorje ... Dobila je dodatne antibiotike, stanje se mora danes stabilizirat in jutri ob 7,30 gre na nujno operacijo . Danes jo samo cartamo in upamo, da bo jutri babika vzdržala. Držimo pesti, da bo vse OK. 2 1
alkatraz Objavljeno Junij 2, 2010 Objavljeno Junij 2, 2010 Včeraj bilo vse OK, razen čudno umirjene in nerazpoložene Snežke. Že drugi dan brez apetita in umirjena. Zvečer sem ji zmeril temperaturo, bila normalna. Poklical domačega veterinarja, ki je rekel, naj pridemo jutri zjutraj v ordinacijo, kjer bo jo pregledal z ultrazvokom. Danes zjutraj po 7 uri smo šli na Ptuj, ker je tam najboljša bolnišnica... Snežko je veterinarka prešlatala, temperatura je bila povišana, dobila je antibiotik. Ultrazvok bi lahko naredili šele v soboto, ko pride kolegica... in "jutri pridite na kontrolo"! Šel k domačemu, lokalnemu veterinarju po "drugo mnenje". Takoj je vzel in pregledal kri, videl enormno povečanje levkocitov (sepsa!!!)! V trenutku je stopla fkup ekipa treh, ki so opravili ultrazvok, našli tumorje ... Dobila je dodatne antibiotike, stanje se mora danes stabilizirat in jutri ob 7,30 gre na nujno operacijo . Danes jo samo cartamo in upamo, da bo jutri babika vzdržala. če rabiš pomirjevalo veš kje sem 1
Fakin Objavljeno Junij 2, 2010 Objavljeno Junij 2, 2010 Včeraj bilo vse OK, razen čudno umirjene in nerazpoložene Snežke. Že drugi dan brez apetita in umirjena. Zvečer sem ji zmeril temperaturo, bila normalna. Poklical domačega veterinarja, ki je rekel, naj pridemo jutri zjutraj v ordinacijo, kjer bo jo pregledal z ultrazvokom. Danes zjutraj po 7 uri smo šli na Ptuj, ker je tam najboljša bolnišnica... Snežko je veterinarka prešlatala, temperatura je bila povišana, dobila je antibiotik. Ultrazvok bi lahko naredili šele v soboto, ko pride kolegica... in "jutri pridite na kontrolo"! Šel k domačemu, lokalnemu veterinarju po "drugo mnenje". Takoj je vzel in pregledal kri, videl enormno povečanje levkocitov (sepsa!!!)! V trenutku je stopla fkup ekipa treh, ki so opravili ultrazvok, našli tumorje ... Dobila je dodatne antibiotike, stanje se mora danes stabilizirat in jutri ob 7,30 gre na nujno operacijo . Danes jo samo cartamo in upamo, da bo jutri babika vzdržala. Boga.................saj bo vse OK; samo pozitivne misli!!!! Držite se!!! 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se