ataIBA Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 Torej, pogledali smo Talent, prišli domov pravi čas... Mnogo dobro je blo:
Barracuda Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 To je pa bla fura za ponovit.... drugi teden, če bo čas in vreme...
Ice Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ha? ........... ze? dobr jutr´ :yawn: ja, dobr je blo. kalamari nic tiscali (mohorko, si prezivel?), luc sveti, ceste dobre, drusna perfektna. samo se vlece, od eu-meje do doma. 955 km. prezivel.
Mohorko Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ha? ........... ze? dobr jutr´ ja, dobr je blo. kalamari nic tiscali (mohorko, si prezivel?), luc sveti, ceste dobre, drusna perfektna. samo se vlece, od eu-meje do doma. 955 km. prezivel. Pa nejna se mejni ! Lignji so dobro sedli, še bolj bi pa po jedi pasal počitek: da se špiža trupla prime ! Sicer sem pa danes crkjen kot star, garjav pes ! Sem nekako mislil, da imam nekaj moto-kondicije, ampak sem se pošteno fsekal ! Sicer pa, hvala vsem za prijetno druženje in še kdaj ! (Barracudek, da nisi niti pomislil na drugi teden, ker jaz rabim rehabilitacijo !)
alkatraz Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 ha? ........... ze? dobr jutr´ ja, dobr je blo. kalamari nic tiscali (mohorko, si prezivel?), luc sveti, ceste dobre, drusna perfektna. samo se vlece, od eu-meje do doma. 955 km. prezivel. tebi zgleda krompir ni šel po grlu
MowzancR Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Fajn fura bila. Naslednjič bom samo namesto kavice v Senju skočil za par minut v vodo ataIBA 1
Barracuda Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Pa nejna se mejni ! Lignji so dobro sedli, še bolj bi pa po jedi pasal počitek: da se špiža trupla prime ! Sicer sem pa danes crkjen kot star, garjav pes ! Sem nekako mislil, da imam nekaj moto-kondicije, ampak sem se pošteno fsekal ! Sicer pa, hvala vsem za prijetno druženje in še kdaj ! (Barracudek, da nisi niti pomislil na drugi teden, ker jaz rabim rehabilitacijo !) Jaz sem tudi danes bol na polnjenju kot kaj druga. Fura res izčrpa... Če bo v petek čas in vreme, mahnemo nekam na našo nesojeno obalo hrdekov... Malo plavamo... malo motoriramo... in se v nedeljo vračamo... Fajn fura bila. Naslednjič bom samo namesto kavice v Senju skočil za par minut v vodo Ko smo se peljali mimo 45. sunčanika so se spodi kopali... mi pa v ledri
Ice Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 eh, kalamari, lignji saj je isti cigumi. tak se vse zmesa v fukzulju (c by barracuda z dva RR :grim ) BTW danes sem se do sirnika skocil; roadsmart vzadaj montiral. spljoh ni slaba guma - zaenkrat. :naughty: Z6 je bila, hmm, se ilegalna ne vec. po 955 km vceraj se dodatnih 160 km namesto aerobike danes. plus pol urce porivanja zelenobrivnika naokoli - potem me je pa dez resil.
gody01 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Jaz sem tudi danes bol na polnjenju kot kaj druga. Fura res izčrpa... Kaj te z vami je ? Ste preveč divjali ? Mene pa nič ne mantra Mogoče ker sem vozil Suzukijevo napako :evilgrin: in ne nevoznega sranja :naughty:
Marvin2 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Kaj te z vami je ? Ste preveč divjali ? Mene pa nič ne mantra Mogoče ker sem vozil Suzukijevo napako :evilgrin: in ne nevoznega sranja :naughty: Seos, ali si že našraufal ščit? Sicer pa ne govoriš lepo o FJR, če si mislil na nekdanje tvoje motorje. (Mislim na še sedanje, vendar trenutno ne uporabljane)
gody01 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Seos, ali si že našraufal ščit? Sicer pa ne govoriš lepo o FJR, če si mislil na nekdanje tvoje motorje. (Mislim na še sedanje, vendar trenutno ne uporabljane) Ne mislim da druge modele od Suzukija, ki se jih nea da pelat FJR je čisto OK, samo za take kratke furce se je ne splača iz garaže jemat hilton, ataIBA, Barracuda in 1 other 2 2
Barracuda Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 (popravljeno) Ne mislim da druge modele od Suzukija, ki se jih nea da pelat FJR je čisto OK, samo za take kratke furce se je ne splača iz garaže jemat ccc... Če si dober, znaš vse pelat, če pa ne, ti še pa suzuki nea paše Nebom pozabil barracudike ko smo šli po tvojo napako... Popravljeno Junij 7, 2010. Popravil Barracuda
ataIBA Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Ne mislim da druge modele od Suzukija, ki se jih nea da pelat FJR je čisto OK, samo za take kratke furce se je ne splača iz garaže jemat a zato mi KTM ni htel vžgat ? Danes pa ko singerca, ker sem ga samo pospravil v garažo. Ideja za petek do nedelje ni slaba . Kaka Vela Luka bi dobro prišla....
Barracuda Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Ste vidli ono kočo danes ko jo je razneslo kao Hotinji vasi??? Po zadnih podatkih bi naj neki špegl od motora noter prleto, pa je šlo vse v franže... :naughty:
danci1973 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Ste vidli ono kočo danes ko jo je razneslo kao Hotinji vasi??? Po zadnih podatkih bi naj neki špegl od motora noter prleto, pa je šlo vse v franže... :naughty: :unsure:
ataIBA Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) Ste vidli ono kočo danes ko jo je razneslo kao Hotinji vasi??? Eni so frajeri. Dal sem mu ponudbo za demontažo stare kritine z dobavo in montažo nove kritine, a mu je bila demontaža predraga. Je rekel, da bo ceneje zrihtal.... Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil ataIBA
Marvin2 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Eni so frajeri. Dal sem mu ponudbo za demontažo stare kritine z dobavo in montažo nove kritine, a mu je bila demontaža predraga. Je rekel, da bo ceneje zrihtal.... Saj je dobro razmišljal! Kaj se kaj danes vidjamo? :naughty:
Barracuda Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Saj je dobro razmišljal! Kaj se kaj danes vidjamo? :naughty: Jaz sem za to da se dobimo nejeje odzunaj... Flugplatz pal pa central bucks vizavi modne hiše...
Marvin2 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Jaz sem za to da se dobimo nejeje odzunaj... Flugplatz pal pa central bucks vizavi modne hiše... tulate pal pa central bucks vizavi modne hiše... Ja pa kje še, ko točijo čokolino?
ataIBA Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) tulate Ja pa kje še, ko točijo čokolino? tulate ? Ki te to je? Pred tremi minutami sem prebudil svoje leno truplo . Pa danes je ja toti torek... . Še kdo doma? Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil ataIBA
Marvin2 Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 (popravljeno) tulate ? Ki te to je? Pred tremi minutami sem prebudil svoje leno truplo . Pa danes je ja toti torek... . Še kdo doma? Te pa se zglasi! Pa Baracudec se tudi lahko. Popravljeno Junij 8, 2010. Popravil Marvin2
šokac Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Kwa dogaja? :unsure: Nič. Vapo, Mutika, in Vangec so baje na foromu Planeta lepote, Mohorko, Ataiba, Baracudec,Icek itd se občasno grupirajo na jugo lijepe naše, Bremz Penzl samuje pri Gojzarju, Marvin2, da idejo, motoristično razrajca kandidate nato pa zataji, ti pa večino svojega prostega časa preživiš v oblakih in večaš ozonsko luknjo. .) FrOGGY, Pips, vuk76 in 4 others 6 1
Vanga Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Nič. Vapo, Mutika, in Vangec so baje na foromu Planeta lepote, Mohorko, Ataiba, Baracudec,Icek itd se občasno grupirajo na jugo lijepe naše, Bremz Penzl samuje pri Gojzarju, Marvin2, da idejo, motoristično razrajca kandidate nato pa zataji, ti pa večino svojega prostega časa preživiš v oblakih in večaš ozonsko luknjo. .) ja zdaj pa sem se res nasmejal, Šokac pa ti si prava legenda, maš v dobrem :beer1: Barracudika in FrOGGY 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se