hilton Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 Tooootiiiii toooooreek torek je domina in Izek 1 1
ataIBA Objavljeno Julij 6, 2010 Opozori Objavljeno Julij 6, 2010 torek je Razkošje od roštilja ob dobri tekmi. Mnogo lep in prijeten večer. Pa še nič ni stalo !!!! Mutika je ! Škoda, da ni vsaki teden kaki rojstni dan ... Zaj pa ....
Snečer Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 šokac je bil tudi? Fakin in vuk76 1 1
T-boy Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Muuuuuuti, pa ti si spet na vrsti. Fse najbojse!
Kamikazica Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Razkošje od roštilja ob dobri tekmi. Mnogo lep in prijeten večer. Pa še nič ni stalo !!!! Mutika je ! Škoda, da ni vsaki teden kaki rojstni dan ... Res ni nič stalo niti hrana niti pijača!?! Kar se pa tiče tekme ataIba, sem vidla samo tvojo glavo, naslednjič sedim v prvi vrsti... ali pa ne, ker so tam bili sami komarji?! ataIBA 1
Rocky Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Hepi Brzdek 2U! :beer1: A morebiti smem vprašat koliko si kaj mlada?
šokac Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 šokac je bil tudi? Seveda sem bil. Eno je posel, drugo pa družba. Mutika, vse najboljše. Fakin in Igorr 1 1
Mutika Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 (popravljeno) Oj, dragi vsi ... hvala, da ste včeraj prišli, fajn je bilo! Še tekma je bila ful zanimiva (čeprav sem napak napovedala penale, hehe) in roštilđija je car! Vsem, ki niste utegnili prit, ki ste se spomnili name ali pa se še boste in vsem, ki ste dobre želje še posebej napisali - Fakin, David, Vuk, T-boy , Rocky (15 jih imam, 15, hehe ..), Šokac in Vangec - hvala lepa! Popravljeno Julij 7, 2010. Popravil Mutika ataIBA 1
hilton Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 (popravljeno) šokac je bil tudi? če je p....a:whistle: pozabo je prit no:closedeyes: Popravljeno Julij 7, 2010. Popravil hilton vuk76, Izek in domina 1 2
ataIBA Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Res ni nič stalo niti hrana niti pijača!?! Kar se pa tiče tekme ataIba, sem vidla samo tvojo glavo, naslednjič sedim v prvi vrsti... ali pa ne, ker so tam bili sami komarji?! Lahko se mi boš fsedla v naročje :evilgrin: . O komarjih pa si dobro rekla. Pun sn špliterof . pakira kufre. Jutri popoldan duneva cca 400 km do Gornje Sanice pri Ključu in prespiva pri taščici, v petek pa dalje proti Črni Gori ali Veli Luki. Moram še naložiti GPS z YU, ker mi Garmin pri reklamaciji oz. zamenjavi starega, ki je crknil, ni naložil starih kart.
pupa Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 Mutika vidim, da si me skenslala iz Fb-ja......... zanimivo.......... jebatga, ti nisem mogla čestitat za rojstni dan... vse najboljše vuk76 1
Mohorko Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 Mutika, sicer z malo zamude, ampak vseeno iz srca; vse najtalepšeše želje tudi od mene !
Furioso Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 "Produktiven" četrtek včeraj. Odfrčal okoli Madžarske. Prvo Fertőszentmiklós:
Furioso Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Gody, glej, kaj sem tam na platformi našel! Hangar prav tako ni bil prazen!
davidg Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 (popravljeno) @furi, Danes greš na lent na AirShow? Tisti, ki grete dol povejte kdaj, lahko še kaki pir spijemo fkup. D. Popravljeno Julij 9, 2010. Popravil davidg
bmwslo Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Mutika, sicer z malo zamude, ampak vseeno iz srca; vse najtalepšeše želje tudi od mene ! Joj (to je smeško za Mutiko) od mene tudiiiiii
Furioso Objavljeno Julij 9, 2010 Opozori Objavljeno Julij 9, 2010 Kontrola v Sármelléku me je prijazno pustila odleteti nad Balaton Ring. Ah jej...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se