CrashOver Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 pa ja.... zakaj pa nebi :) LP -matej
pirrulz Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 pa ja.... zakaj pa nebi :) LP -matej ← kak pa kaj prst? :hmm: Drugač pa jaz vletim v Mb že prej, ker moram nove gumice gor nataknit. :grim Za zvečer pa....sori Barto, 100% potrditev zaenkrat še ni mogoča.... :ninja:
Pervy Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 lubica na rednem ginekološkem pregledu in preobuvanju, slabo vreme, dosti dela in fuzbal zvečer - ma bi skoraj stavil da me ne bo .) uživajte :beer2:
matimilko Objavljeno April 26, 2005 Opozori Objavljeno April 26, 2005 Gre kdo jutri na grobnik? Dva sva že dogovorjena za odhod iz MB ob 8h. Še kdo? LP Milko
dave the wave Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 (popravljeno) V torek zaželjena čim večja udeležba, se bomo zmenili kaj bomo 14.5. storili letancan in piksnam. lp DTW Popravljeno April 29, 2005. Popravil dave the wave
Windsurf Objavljeno April 30, 2005 Opozori Objavljeno April 30, 2005 Matimilko, prosim poštemplajk se v tej temi, čim boš videl ta post! Pirrulz, ruf mih an (moj gsm je na PM). LP Marko p.s.: Abstinenca se počasi približuje koncu, danes sem motor (sicer še neregistriran pripeljal domov, v torek pa v akcijo in po tablice!!!
Blame Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Ej Elbarto si že zmontiral film, kak se guma peče? Pa kake slike tudi nebi bile odveč. :kva2:
matimilko Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Matimilko, prosim poštemplajk se v tej temi, čim boš videl ta post! Pirrulz, ruf mih an (moj gsm je na PM). LP Marko Serbus vsem skupaj. Sem naredil kar nekajkrogov po Sloveniji pa ni bilo nikogar videt! Kje ste se skrivali??? Ddanes pa itak na pir in scharf pizzo!!! LPMM
pirrulz Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 uh Milko dobro da si okej. Windsurf sporočil, da je baje v mojem matičnem selu edn s Falcotom mel pizdarijo... :hmm: (mene ni blo skoraj nič doma, tak da ne vem nič o tem :ninja: ) Windsurf, na PM sem že kontriral. ih rufe dih an - nul hundartnojncig draj mal di zeks :lol:
matimilko Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Jaz sem živ in zdrav in tudi Falco je OK, le jamral je malo zaradi obremenitev te dni... Pa hvala za skrb, upam da bo vedno brez vzroka!!! O:-) LPMM
Windsurf Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 MM, lepo, da je vse OK... Pirrulz: PIRRULZ (danes pri lipi?!?!) Dragi sokrožkarji, forumaši in ostali... v bodoče bom malo manj prebiral te strani, saj bom iz objektivnih razlogov trpel akutno pomanjkanje prostega časa, ki ga bom moral zelo skrbno prerazporejati... Pa da ne bom dolgovezil: VUN, VUN.... danes sem končno registriral!!! :kva2: Jihaaa...
Sam dePihlja Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Se mi že malo lušta mastne pice s smetano in koruzo :P . Bo delal kdo družbo danes :? (mastnakotjelahkosamopriLipipress :grim )
SiR Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Windsurf, na PM sem že kontriral. ih rufe dih an - nul hundartnojncig draj mal di zeks :lol: warum išt di nummer niht erajhbar nu?
Pervy Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 uživajte pa za kak piknik se zmenite SAMO NE ČEZ VIKEND!!!!!! PLIZZZZ .)
elbarto Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Alo, ker je motorizacija v tem letu še nekoliko napredovala ali pa še bo, smo se v torek pogovarjali kdo vse bi bil RESEn interesent za vožnjo po panonia ringu: poleg nas, ki smo bili tam: 1 Windsurf 2 Dašenka 3 DTW 4 YZF George 5 Ike 6 Gec 7 Ico ( bil prisoten v mislih) 8 Adidasx ( prav tako prisoten v mislih) 9 Danči ( mi smo mislili na njega) 10 SamDePihlja 11 El Barto kdo vse bi še bil zraven? Eden od prisotnih je omenil, da nas lahko kako manjšo grupo uvali k drugi grupi zraven, ampak je treba vedet točno število koliko nas bo, brez odstopanj. Kdor prej pride, prej melje Če sem koga pozabil napisat, se kesam. El BArto
Alka Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 :cry: Spet sem prehitro odšla s krožka... A bom lahko o tem kaj več zvedla iz prve roke? Morda na naslednjem krožku?!
johan Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 elbarto Kaj pa sem jaz? :whistle: Sem prehitro šal s kroška :slap: ŠTEJTE ME ZRAVEN,
danci1973 Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Alo, ker je motorizacija v tem letu še nekoliko napredovala ali pa še bo, smo se v torek pogovarjali kdo vse bi bil RESEn interesent za vožnjo po panonia ringu: poleg nas, ki smo bili tam: 1 Windsurf 2 Dašenka 3 DTW 4 YZF George 5 Ike 6 Gec 7 Ico ( bil prisoten v mislih) 8 Adidasx ( prav tako prisoten v mislih) 9 Danči ( mi smo mislili na njega) 10 SamDePihlja 11 El Barto kdo vse bi še bil zraven? Eden od prisotnih je omenil, da nas lahko kako manjšo grupo uvali k drugi grupi zraven, ampak je treba vedet točno število koliko nas bo, brez odstopanj. Kdor prej pride, prej melje Če sem koga pozabil napisat, se kesam. El BArto ← Jaz definitivno... Gody pa tudi. lp, D.
Sam dePihlja Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 (popravljeno) Hehe...Alka pri nas na krožku NE velja pravilo "Kdor prej pride, prej melje" ampak "Kdor zadnji gre, več ve :OK: !" pa ne samo to, kdor zadnji gre bi moral biti tudi :drunk: Danes govoril s prijateljem iz Aut., obstaja možnost, da se nas skupinica do 15 pridruži Bimota klubu, ampak samo za polurno vožnjo :hmm: :? Popravljeno Maj 5, 2005. Popravil Sam dePihlja
matimilko Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Tudi moj Falco bi se z veseljem zapeljal kak krog. Le datum, sem spregledal al pa se ae ne ve? :cry: LPMM
elbarto Objavljeno Maj 5, 2005 Opozori Objavljeno Maj 5, 2005 Pol ure je pič... dim... za to se mi res ne ljubi vozit tja in nazaj. Saj bi pošteno plačali, poreklo motorjev bi bilo v večini isto kot Bimota, :devil: daj malo podrezaj...vsaj za kake 3 urce... LP, El B.
johan Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Kolko jaz vem se tam vozi po 20 min.cena pa je od enih naprej 50 evrov za celi dan pa 100.Če plačaš 50 evrov se lahko pelješ mislim,da 4 krat.No,tak je blo vsaj pred tednom dni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se