Marvin2 Objavljeno Avgust 31, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2010 Naklepal danes 345 km v glavnem po Madžarski. Sem mislil na enem štantu kupit orginal madžarski kotel z drajfusom za kuhanje golaža oz. bograča, pa ga s hendlerom nisva uspela dovolj dobro fiksirat na top-case štender. Namreč, zimski "moto-totek-piknik" se nezadržno približuje .... Jebal te čuk, z DHL-om bi si ga poslal!
ataIBA Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Naklepal danes 345 km v glavnem po Madžarski. Sem mislil na enem štantu kupit orginal madžarski kotel z drajfusom za kuhanje golaža oz. bograča, pa ga s hendlerom nisva uspela dovolj dobro fiksirat na top-case štender. Namreč, zimski "moto-totek-piknik" se nezadržno približuje .... Mam !!! Litoželezni na treh nogicah in ketni. Preverjeno mnogo dober golaž (odvisno od inputa )...
Strominator Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Kak je zahladilo in v Švici že sneži, je treba dilce vun dat. Včeraj sem dehnil za Lendavo via Ptuj in Ormož, obrnil za Mursko Soboto - Gederovce in po 69 od začetka do konca. Domu čez Dravograd - Maribor. Malo sem pretegnil gume sinovemu BMW 1100 S. Ne, nisem mel KTM-ovega kombinezona .... Imam sorazmerno nujno pot v Švico, ker bi rad šel pozdravit sestro pred njenim vračilom za stalno v Avstralijo. Če bom šel solo, kar je najbolj verjetno, je to en dan tja, prespat in drugi dan domu. Samo vreme čakam O:-) . za kdaj pa imas to 2-dnevno furo planirano? govoris o "Če bom šel solo, kar je najbolj verjetno"... se isces kaksnega kompanjona ali sta dva dovolj? bi se morda pridruzil, ce me vzameta zraven in ce bi dobil prosto takrat.... bil bi neopazen - samo v vzvratnih špeglih bi me videla. nocitev imata ze rezervirano v kaksnem hotelu ali bosta prespala pri sestri? to je cca 13h v eno smer oz 750 km, ne? ce se sprasujes kdo za vraga sem... prisel si se poslovit od naju z mohorkom v hocah, meseca aprila ko sva sla do dubrovnika. lp
Mohorko Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 ... to je cca 13h v eno smer oz 750 km, ne? ... Ha, ha, ha: AtaIBA ti bo toti tajming fsekal na pol ! Ma kaka dva dni ! Če se mu bo samo malo mudilo, bosta ob devetih zvečer pila pivo v Bajstrci !
Mohorko Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Mam !!! Hendler mi ga je pri Kestely-ju ponujal za 11.000 forintov, to je švoh 40 ojrof ! Mogoče bom kaki dan švignil z avtom in nabasal robo. Za input pa moramo še malo počakati, da naredimo letno bilanco, kaj vse smo letos povozli !
Mohorko Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Jebal te čuk, z DHL-om bi si ga poslal! Hm, te pa bi bil prej doma kot jaz, pa bi ga poslala nazaj, ker je ziher pomota !
ataIBA Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Ha, ha, ha: AtaIBA ti bo toti tajming fsekal na pol ! Ma kaka dva dni ! Če se mu bo samo malo mudilo, bosta ob devetih zvečer pila pivo v Bajstrci ! Tak hudo nebo :surrender: . Je pa cca cca 800 km brez AC. Čez Innsbruck - Vorarlberg - Buchs - Amden - pol pa proti Zurichu ali na vikend hišo na jug proti Lintalu. Malo druženja s sestrico, spanje pri njej na kauču in naslednji jutro preko dolomitov domu. Drill solo varianta. Vprašanje vremena je bistveno.
Marvin2 Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 Tak hudo nebo :surrender: . Je pa cca cca 800 km brez AC. Čez Innsbruck - Vorarlberg - Buchs - Amden - pol pa proti Zurichu ali na vikend hišo na jug proti Lintalu. Malo druženja s sestrico, spanje pri njej na kauču in naslednji jutro preko dolomitov domu. Drill solo varianta. Vprašanje vremena je bistveno. Jaz bi šel zraven, če imaš 4 dni časa. :closedeyes:
davidg Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 Jaz bi tudi šel hcoj, samo me žena ne pusti . D.
Barracuda Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 Kaj ni noben na hantle? Nekam vreme kr služi ta teden, tak da se mi zdi da bo čez viken scalo Planiram delaven vikend, da si spučem malo naročila Moped je pa tak cugešpert za štrase do nadalnega... no do prvega Marofa Tak da če bi kdo šel malo dol, naj javi na telefon... (če kdo nima moje cifre naj me pokliče pa mu jo dam) Igorr 1
Strominator Objavljeno September 2, 2010 Opozori Objavljeno September 2, 2010 Drill solo varianta. ok, pa morda kdaj drugic kaksna furica previdno in varno... jesen se bliza in jesensko leglo verjetno novih mladickov in bodo rabili "oceta" lp
Furioso Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 Phuh, pubeci na Grobniku res "nizko letijo". Grobniška porcija čevapov še vedno paše! :music3:
Darko3g Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 Jaz bi tudi šel hcoj, samo me žena ne pusti . D. Protitočno reševanje problemov: Če te žena ne pusti, ti pustiš ženo . Sem včeraj divjal po Avstriji. Čez Plač, Vogau, Gleisdorf, Birkfeld (obiskal prvega lastnika čoperja - se je čudil, kako sem uspel v enakem času prevoziti 13 x več kilometrov), čez Strassegg, pa levo na Teichalm (tista na začetku ozka ovinkasta slaba cesta, ki jo je enkrat Gody opisal - skozi sotesko, na vrhu pa turistični center), pa nazaj čez Weiz in po isti poti domov. Slabih 270 km dobre vožnje. Na vrhu in po osmi uri rahlo hladno. Pa še na hantle sn.
Jozee Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 V soboto se odpravljam do Zadra in bi imel eno prošnjo... pozna kdo koga v Zadru da bi lahko pustil motor brezskrbno pri njemu od 11.9. do 13.9.2010 seveda proti plačilu. lp Jože
Mohorko Objavljeno September 3, 2010 Opozori Objavljeno September 3, 2010 V soboto se odpravljam do Zadra in bi imel eno prošnjo... pozna kdo koga v Zadru da bi lahko pustil motor brezskrbno pri njemu od 11.9. do 13.9.2010 seveda proti plačilu. lp Jože Hmmmm, sem se spomnil na enga gospoda, s katerim sva pred leti poslovno sodelovala. Gospod je OK in menim, da ne bo nič narobe, če ga pokličeš. Nenad Kožulj, Poredak d.o.o., (dimnikarsko produzeče), 00385 23 234-389, GSM 00385 91 3776 333, Put Šimunova 18, Zadar Lahko ga pa jaz prej še pokličem. Javi na PM.
gody01 Objavljeno September 4, 2010 Opozori Objavljeno September 4, 2010 A se nihce ne fura ? Jaz bil na Pohorju s KTMom. Dež, toča, mrzlo gorih in na poti dol. 40km pa je blo. Aja, da ne bom off-topic: nobenega motorja nisem videl
Marvin2 Objavljeno September 4, 2010 Opozori Objavljeno September 4, 2010 A se nihce ne fura ? Jaz bil na Pohorju s KTMom. Dež, toča, mrzlo gorih in na poti dol. 40km pa je blo. Aja, da ne bom off-topic: nobenega motorja nisem videl Sedaj mi je jasno, zakaj si si kupil KTM-a, da lahko tukaj kaj napišeš!
Barracuda Objavljeno September 4, 2010 Opozori Objavljeno September 4, 2010 Sedaj mi je jasno, zakaj si si kupil KTM-a, da lahko tukaj kaj napišeš! pubeci ne mi ga srat z Dajmo se skoncentrirat na motore
Kamikazica Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 A se nihce ne fura ? Jaz bil na Pohorju s KTMom. Dež, toča, mrzlo gorih in na poti dol. 40km pa je blo. Aja, da ne bom off-topic: nobenega motorja nisem videl Seveda se furam... o, vendar v solo varianti . Ko sem šla (skoraj brez čelade) je v Lenartu še sonce sijalo, v Mariboru pa me je pralo. Videla tri motoriste, kateri se nismo niti pozdravili, ker je tak pralo...:surrender:
Electric Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Dober dan želim. Se še vozite kaj z motorji? Meni se pa danes lušta da bi pecikl zamenjal z mopedom pa naredil krog okoli mb, je kdo zza ekšn ali ste fsi nedeljski ?
ataIBA Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Dober dan želim. Se še vozite kaj z motorji? Meni se pa danes lušta da bi pecikl zamenjal z mopedom pa naredil krog okoli mb, je kdo zza ekšn ali ste fsi nedeljski ? Danes "nedeljski" .... V četrtek po 12 uri neplaniranu po klicu kolega iz Celja (Mravak) krenila na jug do Makarske. Klasika čez Knin. Nasledni dan za Velo Luko, včeraj pa povratek čez Bosno (Vrgorac- Imotski - Jajce - B. Luka -Prijedor - Sisak - ZG - dom). Lep izlet !!! Danes sem se vrnil, ker ne smem zanemarjat ...( ). Doma je ostala sama z 2 x 4 tace in mora kak dan biti tudi zanje . Evo malo: papica v Kninu, pogled na Korčulo včeraj zjutraj, rafting na Vrbasu
gody01 Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 čez slabo uro grem malo po avstriji - proti zeltwegu, pogledat do kod je Danči uspel prigonit. Če bi šel kdo hcoj naj na GSM ali SMS javi.
STAR Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Snecer, jaz in trije prijatelji smo se potepali po Dolomitih: (glej spodnji del strani)
Snečer Objavljeno September 5, 2010 Opozori Objavljeno September 5, 2010 Snecer, jaz in trije prijatelji smo se potepali po Dolomitih: http://www.motosvet..../page__st__2205 (glej spodnji del strani) Tu sem nekaj "naložil". http://picasaweb.google.com/snecer/Dolomiti# ataIBA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se