hilton Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 kaj ti še maš tripla? :unsure: pa saj sem ti vedno pravo da taljan ni zate :closedeyes: Jozeee 1
Kamikazica Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Včeraj sem pokukala v Alija, ker pa je bila naša soba v temi sem odšla domov. V temi ne upam čakat...
Mohorko Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Nekaj za lušte iz zaključne fure 2010: A ste vidli PIPS-a ? Tak je blo fajn, da je še med malico popeval :yawn: ! Se več ne spomnim točno melodije, ampak mislim, da je blo nekaj v slislu 'Kaj nam pa morejo, morejo ...') brbranka 1
eraser70 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 A ste vidli PIPS-a ? Tak je blo fajn, da je še med malico popeval :yawn: ! Se več ne spomnim točno melodije, ampak mislim, da je blo nekaj v slislu 'Kaj nam pa morejo, morejo ...') Mater, že zaradi takih fur se splača vpisat v motoklub, da dobro papcaš in poješ z drugimi člani :beer1:
STAR Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Mater, že zaradi takih fur se splača vpisat v motoklub, da dobro papcaš in poješ z drugimi člani :beer1: Mi nismo motoklub!
danci1973 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Mi nismo motoklub! Res je, mi smo neformalna huliganska moto združba... D.
ataIBA Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 (popravljeno) Res je, mi smo neformalna huliganska moto združba... D. ... ki nikoli nea: , sploh pa ne , niti pod razno , bog ne daj , če pa že, te pa edino in . Tudi laž je beseda (by pilot Polda alias Keks!) Vidi vidi!!! Opalili smo 1500 straniiiii! Popravljeno Oktober 27, 2010. Popravil ataIBA Barracuda 1
SkySam69 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Včeraj sem pokukala v Alija, ker pa je bila naša soba v temi sem odšla domov. V temi ne upam čakat... Kamikazica, kaj so se skrili pred tabo??? Pravi lumpi so
Kamikazica Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Kamikazica, kaj so se skrili pred tabo??? Pravi lumpi so Misliš... ne ne, taki lumpi pa niso ?! Mohorko 1
Kamikazica Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Se gre kdo danes kaj vozit?
Mohorko Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Se gre kdo danes kaj vozit? Kam si mislila ? Areh ? Belvi ? Morda Rogla ?
Kamikazica Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Kam si mislila ? Areh ? Belvi ? Morda Rogla ? Ha ha:winkiss:. Mohorko 1
STAR Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 V soboto po kosilu bi se nekomu pridružil, če bi se z avtom peljal v Louis-a v Graz.
Marvin2 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 V soboto po kosilu bi se nekomu pridružil, če bi se z avtom peljal v Louis-a v Graz. JAz pa bi se v soboto peljal mimo Motoradklinik (ker so mi še nekaj dolžni), do Luiza po olje, pol pa preko Lendave (da vidimo mošt) domov. Greš zraven na zadnji zic? ataIBA 1
ataIBA Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 JAz pa bi se v soboto peljal mimo Motoradklinik (ker so mi še nekaj dolžni), do Luiza po olje, pol pa preko Lendave (da vidimo mošt) domov. Greš zraven na zadnji zic? Marviiinnn!!!! Star je muško ! Ne ampak . (He-he )
Marvin2 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 (popravljeno) Marviiinnn!!!! Star je muško ! Ne ampak . (He-he ) Pa to sam i ja mislia, ali on bi kolima i to poslije podne. U ova doba brzo je mrak i tako sve svodi na Popravljeno Oktober 28, 2010. Popravil Marvin2
STAR Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 JAz pa bi se v soboto peljal mimo Motoradklinik (ker so mi še nekaj dolžni), do Luiza po olje, pol pa preko Lendave (da vidimo mošt) domov. Greš zraven na zadnji zic? Tebi vedno! Če greš z avtom. -
Rocky Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 Mater, že zaradi takih fur se splača vpisat v motoklub, da dobro papcaš in poješ z drugimi člani Nea ga seri, toti so ful ftrgani, pravi huligani. Ti povem, da so viole, mala malca za nas. Ti samo vleti ob torkih v pizzarijo Ali ali k Bokiju v Hočah, tam po 20:00. Pač slediš tem indijancem kjer pač postavimo tabor. Začetna vstopnina je pijača, pa pizzo ali dve plačaš in to je to. Za ostale stvari pa zveš na samem mestu naknadno. Nič bat, dobrodošel! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
Pips Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 JAz pa bi se v soboto peljal mimo Motoradklinik (ker so mi še nekaj dolžni), do Luiza po olje, pol pa preko Lendave (da vidimo mošt) domov. Greš zraven na zadnji zic? Kaj pa kak bograč pred moštom,bi te napel?
Marvin2 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Kaj pa kak bograč pred moštom,bi te napel? sem že napet.
Marvin2 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Čuješ ti Lendafčan ! Če bo v soboto (kakor kaže-laže www.pro-vreme.net ) bom naredil še eno zaključno furo od zaključne fure za konec sezone v Lendavo ! Kaj je mošt že odvrel ? Kaj zaj, boš ali neoš, meni se še nekam pelje, vsaj do motoradklinik!
Mohorko Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Kaj zaj, boš ali neoš, meni se še nekam pelje, vsaj do motoradklinik! Pa jaz bi tudi jutri še malo nekam mignil ! Gumby, Lendafčan, se nič ne javi, pa bomo zgleda mogli mošt iz Lendavskih goric pozabit .... Te pač gremo do motoradklinik, pol pa še do Lojza ...
Mohorko Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 (popravljeno) V soboto po kosilu bi se nekomu pridružil, če bi se z avtom peljal v Louis-a v Graz. Kaj kosilo bi blo pri tebi ? Pridem s familijo ... Popravljeno Oktober 29, 2010. Popravil Mohorko
STAR Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Kaj kosilo bi blo pri tebi ? Pridem s familijo ... Itak. Pravi čas mi pošlji jedilni list ;-) -
ataIBA Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Itak. Pravi čas mi pošlji jedilni list ;-) - Ka mo spet jeli :evilgrin: ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se