gody01 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Kam jutri ? Na morje ali na Kras ?
Barracuda Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Kam jutri ? Na morje ali na Kras ? na morje...
gody01 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 na morje... Ob kolkih in kje ?
Barracuda Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Ob kolkih in kje ? Prvo morem zorganizirat neko zimsko obleko... cca 9ih bi mi jo lahko en od IBA ridersov pripeljal v Hoče. Do takrat bi moral še opraviti nekatere druge obveznosti... SMS??? Kava oz čaj @ boki ob 10ih ali pol 10ih???
gody01 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Prvo morem zorganizirat neko zimsko obleko... cca 9ih bi mi jo lahko en od IBA ridersov pripeljal v Hoče. Do takrat bi moral še opraviti nekatere druge obveznosti... SMS??? Kava oz čaj @ boki ob 10ih ali pol 10ih??? OK te pa okoli 10h (malo kasneje) pri Bokiju ...
ataIBA Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Prvo morem zorganizirat neko zimsko obleko... cca 9ih bi mi jo lahko en od IBA ridersov pripeljal v Hoče. Do takrat bi moral še opraviti nekatere druge obveznosti... SMS??? Kava oz čaj @ boki ob 10ih ali pol 10ih??? Hiter si! Sem že v Hočah! IBA pa doma veselo počiva po nočni lumperajki zaradi rojstnega dne. Boš moral do Bajstrice in se tam vrečt v cote.
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Mogoče vete kdaj hudiča bom js dubu odškodnino?k se hočm pelat z XTZ1200,k to je mal dolgocajtno,ampak počakal bom da dobim čim čim več.
Snečer Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Mogoče vete kdaj hudiča bom js dubu odškodnino?k se hočm pelat z XTZ1200,k to je mal dolgocajtno,ampak počakal bom da dobim čim čim več. To pa ni namen odškodnine
Barracuda Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Evo zaključna fura, 509km p.s.: malo me zebe!!!! Kamikazica 1
gody01 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Evo zaključna fura, 509km p.s.: malo me zebe!!!! Kaka zaključna ? Nam v avtobusu je bilo toplo
Mohorko Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Kaka zaključna ? Nam v avtobusu je bilo toplo Kje sta se klatila , klateža ?
Barracuda Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) Izola zamuda... Nakup izolacije... avtobus ja... še čelado mojo si mi pelal Hvala... p.s.: Škoda da že prej nisem mel nove čelade bi oni babici tam v Domžalah kr kazn napisal... Še dobro, da je malo deža blo vmes, da opravičim to NEdelavno soboto Toteki če nebo že enkarat nekdo nekega zmrženega piknika organiziral, bom šokaca poklical da red naredi Pa prej ko kdo reče daj ga ti organiziraj... naj pojasnim, da pikniki pod mojo org. izpadejo ponavadi tako, da se ga ob floydih napijemo in nakadimo in si striptizete naročimo... Naj raje to prevzame kdo drug, ki je bol resen Popravljeno Oktober 30, 2010. Popravil Barracuda Igorr 1
danci1973 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 p.s.: Škoda da že prej nisem mel nove čelade bi oni babici tam v Domžalah kr kazn napisal... Pa prej ko kdo reče daj ga ti organiziraj... naj pojasnim, da pikniki pod mojo org. izpadejo ponavadi tako, da se ga ob floydih napijemo in nakadimo in si striptizete naročimo... Baracudek, ti kar organiziraj... :notworthy: D.
Barracuda Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Baracudek, ti kar organiziraj... :notworthy: D. Nemorš sam tisto izpostavit, kaj je tebi všeč. Nazadnje so o moji zabavi posneli film THE HANGOVER al nekaj takega ps: da nebi kdo kaj barakudiki zino ataIBA in Igorr 2
ataIBA Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Nemorš sam tisto izpostavit, kaj je tebi všeč. Nazadnje so o moji zabavi posneli film THE HANGOVER al nekaj takega ps: da nebi kdo kaj barakudiki zino Da ni bil Ne joči Peter .....????
Barracuda Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Da ni bil Ne joči Peter .....???? mogoče Kekec se vrača???
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 (popravljeno) Nemorš sam tisto izpostavit, kaj je tebi všeč. Nazadnje so o moji zabavi posneli film THE HANGOVER al nekaj takega ps: da nebi kdo kaj barakudiki zino Saj če ti je vse to preveč, lahko Floyde in pijačo tudi spustimo... :naughty: D. Popravljeno Oktober 31, 2010. Popravil danci1973
Barracuda Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Saj če ti je vse to preveč, lahko Floyde in pijačo tudi spustimo... :naughty: D. Jaz se tega ne grem... tri tedne vam že kuham pismo ej in nobenemu nič ne paše razumeš? en bi majn olja, majn tega, majn onega. Jaz ne znam restanega krompira brez olja naret razumeš... :surrender: bigbrother vas ma rad Igorr 1
danci1973 Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Jaz se tega ne grem... tri tedne vam že kuham pismo ej in nobenemu nič ne paše razumeš? en bi majn olja, majn tega, majn onega. Jaz ne znam restanega krompira brez olja naret razumeš... :surrender: bigbrother vas ma rad Saj s striptizetami bi večina bila zadovoljna... O:-) D.
Barracuda Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 (popravljeno) Saj s striptizetami bi večina bila zadovoljna... O:-) D. :music3: Popravljeno Oktober 31, 2010. Popravil Barracuda
Marvin2 Objavljeno Oktober 31, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Jaz se tega ne grem... tri tedne vam že kuham pismo ej in nobenemu nič ne paše razumeš? en bi majn olja, majn tega, majn onega. Jaz ne znam restanega krompira brez olja naret razumeš... :surrender: bigbrother vas ma rad Probaj restan krompir na masti pa malo čebule, te pa piknik! ataIBA 1
Barracuda Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Probaj restan krompir na masti pa malo čebule, te pa piknik! marf ne gre to kr tak... to je postopek...
ataIBA Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 marf ne gre to kr tak... to je postopek... Štajerska nedelja, če je nikakšno vreme za motor: -goveja juha z domačimi rezanci (lahko so kupljeni, le doma morajo bit dalj časa, da se udomačijo :naughty: ) -mast, čebul, sol in krompir restano -priloga govedina iz juhe -solata -dober, suh vinček brez kisle vode -počitek po kosilu
Barracuda Objavljeno November 1, 2010 Opozori Objavljeno November 1, 2010 Štajerska nedelja, če je nikakšno vreme za motor: -goveja juha z domačimi rezanci (lahko so kupljeni, le doma morajo bit dalj časa, da se udomačijo :naughty: ) -mast, čebul, sol in krompir restano -priloga govedina iz juhe -solata -dober, suh vinček brez kisle vode -počitek po kosilu -pečena sv. ribica -riž -rdeča pesa - simčičev refošk Pa moped sn spucal od soli...
gody01 Objavljeno November 2, 2010 Opozori Objavljeno November 2, 2010 Gnes je torek ! Bomo pri Aliji ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se