Ice Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :P sem vedel da lepa beseda lepo mesto najde. :naughty:
elbarto Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: :topic: :topic: :topic: Zginte vun iz našega peskovnika, ite v kr neki o pivu nakladat. Še edino neoskrunjeno temo bote zdaj zasvinjali al kaj... :angry: Metlo prosim.. El Barto
Lobo Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 Alka niso me prestrašili. Kot sem napisal, mi je crknil avto in sedaj čakam na bencin pumpo ali pa lepše vreme. Videli in spoznali pa se bomo zagotovo kmalu.
Ice Objavljeno Maj 11, 2005 Opozori Objavljeno Maj 11, 2005 :topic: :topic: :topic: :topic: Zginte vun iz našega peskovnika, ite v kr neki o pivu nakladat. Še edino neoskrunjeno temo bote zdaj zasvinjali al kaj... :angry: Metlo prosim.. El Barto ← :) stari ................drzi se tvojega podpisa. :evilgrin:
dašenka Objavljeno Maj 15, 2005 Opozori Objavljeno Maj 15, 2005 Čakamo slike .. :whistle: :whistle: :whistle:
Windsurf Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 (popravljeno) Sobotni piknik - kot se šika!!! Svaka čast organizatorjem in :OK: za vseslovensko udeležbo (dobesedno od Kopra do Lendave). Bilo je fino, fura na Golico je bila 1A, hrana in pijača sta bili samo še logično nadaljevanje... celo z vremenom smo imeli srečo. Lepo hje bilo videti že dolgo ne videne (a nikakor pozabljene) obraze, frizure, postave, navade. Car večera je bil vsekakor jagenček, ki sta ga DTW in Frizer vzorno napičila in spekla. Vikend, kot jih dolgo ne bo spet takih... LP Marko Popravljeno Maj 16, 2005. Popravil Windsurf
elbarto Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 ampak slik še vseeno vedno ni... :cry: :cry: :cry: :whistle: :whistle: :whistle:
dave the wave Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 (popravljeno) :OK: Piknik fenomenalno uspel, zahvala pa gre predvsem vsem, ki so s seboj prinesli obilo dobre volje in energije za lovljenje koz, pobiranje stav, igranje odbojke, poziranje na motorju, zadovoljevanje Alke s koprivami :lol: , pečenje čevapov, perutnic in ovce Dolly. Vsega veselega dogajanja pa se itaq ne da našteti :yea2: Popravljeno Maj 16, 2005. Popravil dave the wave
matimilko Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 Pozdravljeni ! Tudi z moje strani lepe zahvale vsem pri organizaciji tega piknika in seveda vožnje na golico!!! :OK: :OK: Pripombe mogoče samo na temeprature na Golici in na slab asfalt na slovenski strani Radlpassa :BUA: Je pa tudi očitno, da sem šel prehitro s piknika. Niti mi ni uspelo prešraufati ogledala z mile in auspufe z elabrtotovega, in tisti jagenjček izgleda fenomenalno. Jaz sem ga videl samo še v rahlo roza barvi... LP MM Bom pripel še enkaj mojih slikic, ki pa niso bogvekaj :wacko:
matimilko Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 In še Gregsov "polog" :krneki: LPMM
Alka Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 A temu se reče vozžnja na Golico??????? :eek:
Ice Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 zgleda, da sem res prehitro zviznil. bom probal v bodoce to popraviti. :naughty: hvala za kruh, cocto, mladi lük in letence. dolly nazalost nisem docakal. :cry: za ostalo je itak brezveze se sliniti (druzba, face, smeh, debate). :D kot receno........ drugic (upam). :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se