gody01 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 (popravljeno) Ne, se vedno vzorcna za pokazat, da imamo tudi na stajerskem kako slabo cesto Popravljeno Julij 18, 2011. Popravil gody01
ataIBA Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Lep pozdrav, baje Brane spet ni prišel daleč s tem jodlarom... Danes je obtičal v Karlovcu Zadenj čas da nabaviš japonca, grugače ti bo prej dopusta sfalilo ko boš prilezo v Velo Luko! Ta vikend nama s čebelico ni bil usojen. Prvi dan kuplung cilinder, naslednji dan mi je na zadnjem kolesu počila špica (napera :xx: ) in predrla zračnico. Na avtocesti 1200 m pred izvozom za Karlovac. Da nebi veljal rek " v tretje gre rado ", sem poklical sina IBA, ki je s prikolico prišel po naju. Z avtoceste sem se odstranil s počasno vožnjo solo in čez 3 ure smo že nakladali na Petrolovi pumpi za cestninsko postajo. V bifeju je bilo lažje čakat. Barracudika 1
Snečer Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Ne, se vedno vzorcna za pokazat, da imamo tudi na stajerskem kako slabo cesto A ni tam Koroška? :beer1: domina 1
gody01 Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 A ni tam Koroška? :beer1: Ma nekak se med Štajersko in Koroško skozi voziš po meji Za sam Kliptztorl nisem niti preverjal, se mi zdi že tak blizu, da bi lahko bila že Štajerska
Banjo Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Klipitztörl je še na Koroškem. Sem se prejšni teden v sredo želel peljati preko iz zahodne smeri (Hüttenberg), pa je bila cesta zaprta (ravno tisti dan je bil zadnji). Sem bil prepričan, da urejajo cesto, ker je bila na tej strani resnično v slabem stanju (razen zgornjega dela, ki so ga obnovili že pred časom). Torej nič posebno novega na Klipitztörlu.
gody01 Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Klipitztörl je še na Koroškem. Sem se prejšni teden v sredo želel peljati preko iz zahodne smeri (Hüttenberg), pa je bila cesta zaprta (ravno tisti dan je bil zadnji). Sem bil prepričan, da urejajo cesto, ker je bila na tej strani resnično v slabem stanju (razen zgornjega dela, ki so ga obnovili že pred časom). Torej nič posebno novega na Klipitztörlu. Cesta je obnovljena od vrha proti vzhodu en ali dva kilometra mogoče. Spodaj iz zahodne smeri še vedno samajama. So pa za bolj umirjeno vožnjo izgleda poskrbeli kaki rally vozniki, ki so v ovinkih zmetali cele bankine na cesto. Toliko šodra na cesti še pri nas ne srečaš prav pogosto. Izgleda, da so se tudi Koroški cestarji začeli zgledovati po razvitem jugu in na enak način popravljati bankine kot pri nas
Banjo Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 So pa za bolj umirjeno vožnjo izgleda poskrbeli kaki rally vozniki, ki so v ovinkih zmetali cele bankine na cesto. Toliko šodra na cesti še pri nas ne srečaš prav pogosto. Izgleda, da so se tudi Koroški cestarji začeli zgledovati po razvitem jugu in na enak način popravljati bankine kot pri nas Ja, to sem pa že tudi sam kar nekajkrat opazil. Čudno, pa v glavnem le na Klipitztörlu.
Kamikazica Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Ja, to sem pa že tudi sam kar nekajkrat opazil. Čudno, pa v glavnem le na Klipitztörlu. Mogoče se pa hočejo slovenskih motoristov znebit.
Barracudika Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 danes je torek! se vidimo na stalnem mestu? Kamikazica tebe že tak dolgo ni blo, da res že moraš prit! :yes: Barracuda 1
gody01 Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 danes je torek! se vidimo na stalnem mestu? Kamikazica tebe že tak dolgo ni blo, da res že moraš prit! :yes: Ki je stalno mesto ?
Barracudika Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Ki je stalno mesto ? letališče! seveda ti ne veš, ker te nikoli ni Barracuda 1
Darko3g Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 letališče! seveda ti ne veš, ker te nikoli ni Sem že od jutra na letališču - pa nikogar. Morda zato, ker sem na Shipholu? Hotel IBIS. Po celonočni vožnji (od 17:00 do 8:00 - dva voznika - kombi s prikolico in čolni na relaciji MB - Amsterdam) sem do nedelje na Bosbaanu - veslaška proga, prvenstvo do 23. Če bo uspeh, naslednjič plačam. (raje se napijte danes, da ne boste žejni drugi torek).
Rocky Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Dragi toteki,živi kdo bliz Groharjeve ulice?Ker tam mam eno prijateljico Stanoval v tej ulici 18 nepozabnih let. Cvičkar, Groharjeva koliko? malakai 1
Marvin2 Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 Seos asi! Ždim brez mopeda na morju, pa vas sredi noči prebiram, ker je dovolj hladno. Mislim da se bom sicer malo v soboto peljal s HD-jem, kar je se manj pohvalno, kot z guzzijem. :closedeyes: Pridem v torek! Imejte se fajn. Barracudika 1
gody01 Objavljeno Julij 23, 2011 Opozori Objavljeno Julij 23, 2011 Super začetek dopusta: V jutranji napovedi vremena (23.julij) meja sneženja se bo spustila do višine 1800 m Zdaj pa ne vem, ali naj grem z mopedom ali s smučami Nič, danes spakiram, jutri pa na jug, kaj čem drugega ... Barracudika 1
Darko3g Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 V torek pijemo. Kje in zakaj uganite sami (nasvet - www.worldrowing.com). Če je seveda še kdo v Mariboru. Letim proslavljat. LP Darko ataIBA in Barracudika 2
Mutika Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 V torek pijemo. Kje in zakaj uganite sami (nasvet - www.worldrowing.com). Če je seveda še kdo v Mariboru. Letim proslavljat. LP Darko Za tole? Vsaka čast!!! BRAVO! :notworthy: Če bo čas prijazen do mene, pridem vsekakor! Kam pa? ataIBA in Barracudika 2
Barracuda Objavljeno Julij 25, 2011 Opozori Objavljeno Julij 25, 2011 Boki, na letališču preporedko postrežejo...
igna Objavljeno Julij 25, 2011 Opozori Objavljeno Julij 25, 2011 Darko3g. Jutri zjutraj pičiva z Duško (in Peggy) via Dalmacija. Pijačo ti bom oponašal naslednjič. (ali pa ne) Uživajte.
danci1973 Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 V torek pijemo. Kje in zakaj uganite sami (nasvet - www.worldrowing.com). Če je seveda še kdo v Mariboru. Izkoristi priložnost... Ne bo nas dosti. Boki, na letališču preporedko postrežejo... Torej danes Boki? Moram dalje sporočit, se dobimo še z enimi Subarujevci. D.
Darko3g Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Darko3g. Jutri zjutraj pičiva z Duško (in Peggy) via Dalmacija. Pijačo ti bom oponašal naslednjič. (ali pa ne) Uživajte. Pelješ Peggyja na obisk v domovino? Uživaj! Probal bom priti k Bokiju - če bom do konca položil ploščice. Sicer pa naslednjič, ko nas bo še manj (možnost prisotnosti = 84%).
Darko3g Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Verjetnost se je rahlo spremenila - 30%da pridem in 100%da ne pridem. Bom povabil jutri - po možnosti na najlepši prostor za popit kafe v Mariboru (spet lahko ugibate).
Mutika Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Verjetnost se je rahlo spremenila - 30%da pridem in 100%da ne pridem. Bom povabil jutri - po možnosti na najlepši prostor za popit kafe v Mariboru (spet lahko ugibate). Gody se potika po Dalmaciji, je javil, da ga je fajn umilo ... potem pa spet posušilo. Čas me danes nima najbolj rad, zato me ne bo. Jutri pa še manj, čeprav je tole najlepše mesto za kafe v Mb res vabljivo ... . Naslednji teden so dopusti, itd. ... očitno se vidimo septembra.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se